Aşılama İLK AŞILAMA YAPTIRACAKLAR VE İLK AŞILAMASI TUTANLAR...

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ahh gurbetlik :-)
Almanyada cok türk var. Gerci burdada var ama. Almanyaya gezmeye gitmistim cok guzeldi:)
evet almanyada adım başı türk bulursun heralde sen isviçre miydi canım yanlış mı hatırlıyorum
huri almanya sanırım

evet almanyada adım başı türk bulursun heralde sen isviçre miydi canım yanlış mı hatırlıyorum
huri almanya sanırım
Öyle tabi ama hiç bir yer benim guzel vatanım gibi degil
huri almanya sanırım
Aynacim bisey sorcaktim senin bugun kacinci günün ve nasil geçiyor rahatmi agrin falan varmi

Öyle tabi ama hiç bir yer benim guzel vatanım gibi degil

Aynacim bisey sorcaktim senin bugun kacinci günün ve nasil geçiyor rahatmi agrin falan varmi
Bugün 10.gun canım adet olacskmisim gibi ağrım var ama henüz kırmızılar gelmedi pazar günü test yapacağım

pazar canım gebelik testi yapacağım pazartesi kan bugün yaptım normal gebelik testi ama bir şey çıkmadı gerçi çok erken diye de düşünüyorum 10. gün

Erken gebelik testi miydi canım? Bir de çatlatma iğnesi olmuş muydu?

çok canım normal gebelik testi evet çatlatma iğnesi vuruldum

O zaman birşey çıkmaması iyi olmuş cunku çatlatma iğnesi yuzunden bazen hatalı pozitif verebiliyor. Yarın sabah ilk idrarla bir de erken gebelik testi dene istersen :) ben bile çok merak ettim seni düşünemiyorum. İnşallah hayırlısı ile nasip olur :KK68:

Back
X