- 4 Ekim 2017
- 184
- 29
- 13
Insallah canim aminhuri de sen de ben de sevineceğiz inşallah ben inanıyorum canıgönülden amin...
bakan varsa huriye yardımcı olacak inşallah ikizleri olur bir erkek bir kız oh misss![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah canim aminhuri de sen de ben de sevineceğiz inşallah ben inanıyorum canıgönülden amin...
bakan varsa huriye yardımcı olacak inşallah ikizleri olur bir erkek bir kız oh misss![]()
inşallah kuzum eee artık tatlınızı yerizInsallah canim amin![]()
Kimmis o küçük kuzuinşallah kuzum eee artık tatlınızı yerizay çikolata yollayın diyeceğim ama bir küçük kuzum almanyadan bana çikolata yolladı ama kargo üç aydır gelmiyor
![]()
Hakkinda hayirlisi olsun cnmSağolun kızlar. Baska bir doktorla daha görüşüp karar vericez
M Masalyuzlusevdam benim küçük kuzu şimdi burada değil whatsaptan yazışıp duruyoruz ooo benim moral kaynağım sağolsun birkaç tane daha yarenim var saolsunlarKimmis o küçük kuzu![]()
Aaa ne güzel :)M Masalyuzlusevdam benim küçük kuzu şimdi burada değil whatsaptan yazışıp duruyoruz ooo benim moral kaynağım sağolsun birkaç tane daha yarenim var saolsunlar
o da sizin gibi gurbetçi almanyada cimcimeAaa ne güzel :)
Ahh gurbetliko da sizin gibi gurbetçi almanyada cimcime
evet almanyada adım başı türk bulursun heralde sen isviçre miydi canım yanlış mı hatırlıyorumAhh gurbetlik
Almanyada cok türk var. Gerci burdada var ama. Almanyaya gezmeye gitmistim cok guzeldi:)
Isvecteyim ben canimevet almanyada adım başı türk bulursun heralde sen isviçre miydi canım yanlış mı hatırlıyorum
huri almanya sanırım
Öyle tabi ama hiç bir yer benim guzel vatanım gibi degilevet almanyada adım başı türk bulursun heralde sen isviçre miydi canım yanlış mı hatırlıyorum
huri almanya sanırım
Aynacim bisey sorcaktim senin bugun kacinci günün ve nasil geçiyor rahatmi agrin falan varmievet almanyada adım başı türk bulursun heralde sen isviçre miydi canım yanlış mı hatırlıyorum
huri almanya sanırım
Bugün 10.gun canım adet olacskmisim gibi ağrım var ama henüz kırmızılar gelmedi pazar günü test yapacağımÖyle tabi ama hiç bir yer benim guzel vatanım gibi degil
Aynacim bisey sorcaktim senin bugun kacinci günün ve nasil geçiyor rahatmi agrin falan varmi
Gelmesin onlar görmek istemiyoruz cift cizgi görmek istiyoruzBugün 10.gun canım adet olacskmisim gibi ağrım var ama henüz kırmızılar gelmedi pazar günü test yapacağım
ay kuzum hayırlarla sağlıcakla hepimiz görürüz canım ya peş peşe seviniriz...Gelmesin onlar görmek istemiyoruz cift cizgi görmek istiyoruz![]()
pazar canım gebelik testi yapacağım pazartesi kan bugün yaptım normal gebelik testi ama bir şey çıkmadı gerçi çok erken diye de düşünüyorum 10. günaynaa test günün ne zaman canım
pazar canım gebelik testi yapacağım pazartesi kan bugün yaptım normal gebelik testi ama bir şey çıkmadı gerçi çok erken diye de düşünüyorum 10. gün
çok canım normal gebelik testi evet çatlatma iğnesi vuruldumErken gebelik testi miydi canım? Bir de çatlatma iğnesi olmuş muydu?
çok canım normal gebelik testi evet çatlatma iğnesi vuruldum