- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
canım ben 5gün puregon 75 lik kullandım yumurtalar fazla gelişmeye başlayınca 50 ye düşürdü dr iki yumurta gelişti ve aşılamam yapıldı gün sayıyorumKızlar merhaba cumartesi gunu ignelere basladim. Gonal f 75 kullaniyorum siz hangi igneyi kullandiniz?
Anladim canim Insallah tutar birbirimize dua edelimcanım ben 5gün puregon 75 lik kullandım yumurtalar fazla gelişmeye başlayınca 50 ye düşürdü dr iki yumurta gelişti ve aşılamam yapıldı gün sayıyorum
Evet Can'ım ikiden fazlası yasakmış hatta bana bir kağıt bile imzalattılar çoğul gebelik olursa bilgilendirildim diye olsun yeterki çoğul olsun inşallah ikimizde pozitif sonucu görürüz aminBir de dr bana senin öykünde amacimiz 2 yumurta elde etmek, max 3 dedi. 4-5 yumurta olursa asilama yapmayiz yasak dedi.
Insallah canim. Hmm belki banada imzalatacaklar. Ben dr a saglik acisindan problem omamasi halinde cogul gebelige karsi degilim dedim. Ama dedigin gibi yasak dedi. Yarin sabah kontrolum var sanirim gidişat belli olur yarin.Evet Can'ım ikiden fazlası yasakmış hatta bana bir kağıt bile imzalattılar çoğul gebelik olursa bilgilendirildim diye olsun yeterki çoğul olsun inşallah ikimizde pozitif sonucu görürüz amin
merhaba canım:) seni hatırlıyorum önceden de konuşuyoduk ben bi süre hiç girmedim ama farketmiyo girsemde girmesem de iş kafada bitiyo.Kızlar merhaba cumartesi gunu ignelere basladim. Gonal f 75 kullaniyorum siz hangi igneyi kullandiniz?
Canim ben de denedim uzaklasmayi ama cocuk istedigim surece bunu akildan atmak benim acimdan mumkun olmuyo. Sizin sebepsiz infertilite miydi? Hangi hastanede yaptirdin?merhaba canım:) seni hatırlıyorum önceden de konuşuyoduk ben bi süre hiç girmedim ama farketmiyo girsemde girmesem de iş kafada bitiyo.
konya da özel selçuklu hastanesinde yaptırdım canım ben ilaçlarla filan 900 ü buldu. aynen sebepsiz interfilite. hatta her kontrolümde değerler çok güzel diyo. eşimin morfoloji % 2ydi. oda %4 e çıktı sonradan . Ama kader kısmet işte yaCanim ben de denedim uzaklasmayi ama cocuk istedigim surece bunu akildan atmak benim acimdan mumkun olmuyo. Sizin sebepsiz infertilite miydi? Hangi hastanede yaptirdin?
Dr bana 4-5 yumurta olursa asilama iptal olur yasak dedi moralim bozuldu. Simdi de ya cok yumurtam olursa diye tasaya düştüm.
canım onu kafana takma dr ayarlıyor kaç yumurta olucağını ilaçı düşürüyor iki günde bir çağırıyor hiç sıkılmaCanim ben de denedim uzaklasmayi ama cocuk istedigim surece bunu akildan atmak benim acimdan mumkun olmuyo. Sizin sebepsiz infertilite miydi? Hangi hastanede yaptirdin?
Dr bana 4-5 yumurta olursa asilama iptal olur yasak dedi moralim bozuldu. Simdi de ya cok yumurtam olursa diye tasaya düştüm.
Benimde 7. Günüm canım sadece kasıklarım ağrıyor bacağıma baskı yapıyor gibi bu sefer şişkinlik falan olmadı nedensebenim 6. günüm acayip gaz ve şişkinlik var acaba jelin etkisi mi aşılama tutanlarda nasıl belirti oluyo ki.
Icimi ferahlattin canim cok sagol. Yarin ne diyecek bakalim dr.canım onu kafana takma dr ayarlıyor kaç yumurta olucağını ilaçı düşürüyor iki günde bir çağırıyor hiç sıkılma
Esinin degeri cok guzel artmis maasallah. Vesilemizi ariyoruz canim. Eger kist falan olmazsa 2. asilamayi hemen dusunuyoruz biz. Sonra raporlu tup bebek.. insallah bunlara gerek kalmadan ilk asilamalarimiz utar canim.inşallah bizde ilk aşılamayla hamile kalırız. zaten ben olmazsa bidaha yaptırmam bi süre diyorum ama eşim hemen tekrar yaptırırız diyo. oda çok istiyo gerekirse tüp bebek deneyelim hemen diyo. ama o daha yorucu bi süreç hem maddi hem manevi
Bende aynısı kullandım canımKızlar merhaba cumartesi gunu ignelere basladim. Gonal f 75 kullaniyorum siz hangi igneyi kullandiniz?
Kac yumurtan olmustu ve kacinci gun asilama olmustu canim?Bende aynısı kullandım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?