İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Mrb siz orda hangi Dr tavsiye edersiniz şimdi gelecek ayda bende orayabasliyacamda
Merhaba baskentte hulusi bey ve gogsen bey var. Ikiside prof. Benim iki arkadasim gogsen hocada tup bebekle anne oldular onlarin tavsiyesiyle gogsen hocada tedaviye baslayacagim. Ancak hulusi hocanin da cokcok iyi oldugunu yalniz gogsen hocaya gore daha kalabalik oldugunu okudum.

Bende hulisi hocaya başladımevet gerçekten çok kalabalık ama çok kaliteli bi Dr acaba asilamasi nasıldır bi bilginiz var mı acaba

Olan oldu artık hayırlısı olsun Can'ım
bence tutmuştur canım inşallah hayırlı haberlerini alırız

Kızlar kahverengi akıntım geldi dün aşılama olmuştum normal mi sizce sanki adet günün sonlarındaki gibi
Normal canım ya doktor olabilir demişti bana korkma dedi az bişey gelir aşılama yaparken içerde ufak bi kanama olmuş olabilir dedi

Bende hulisi hocaya başladımevet gerçekten çok kalabalık ama çok kaliteli bi Dr acaba asilamasi nasıldır bi bilginiz var mı acaba
Arkadaslarim asilama denemedi her ikisi de tup bebekle anne oldular. Ben de direk tup bebek diye gittim ama gogsen hoca bana bence tupten once asilamayla sans vermeliyiz dedi. Su gercegi biliyoruzki asilamada sans epey dusuk ancak ihtimal %0 olmadigi surece umut var. Baskent unv labarotuvarinin iyi oldugu bilgisini uroloji dr.muz onayladi. O yuzden gerek asilama olmadi gerek tup bebek yolunda Allahin izniyle laborotuvarlarina guveniyorum. Ben bugun adet okursam yarin sabah; yarin adet olursam cumartesi sabah gidicem dr.a ve asilama icin rapor basvurusu yapip ignelere baslayacagiz insallah.

Aynı şekilde gelecek ay bende başlayacak önce aşılamaya şans verelim dedi sizinki gibi inş ilk deneme olur bizim icin

Insallah ilk asilamada sagligiyla kavusuruz bebeklerimize. Siz ne suredir cocuk istiyorsunuz sebepsiz infertilite mi?
Benimki sebepsiz inferlite inanki bunada takılıyorum sanki hiç olmicak gibi geliyor iki senedir istiyoruz yok olmuyor bu ay aşılamam oldu inşallah pozitif olur

Kızlar bizimde 2 sene olmamıştı sebebsizdi aşılama tedavisi rahim filmi hepsini yaşadım ama tutmamıştı bizde. Her gun aglardim hic olmayacak gibi gelirdi sonra hiç beklemediğimiz bir anda kendiliğinden geldi melegim
aşılamadan 3 ay sonra hamile kalmıştım belkide kullanılan ilaçların etkisi oldu bilmiyorum
Sizde umidinizi yitirmeyin hiç bir zaman herşeyin başı sabır ve bol dua inşallah nasib edecektir Rabbim

Amin inşallah canım bebeğin hayırlı olsun Allahım bizede nasip eder inşallah

Benimki sebepsiz inferlite inanki bunada takılıyorum sanki hiç olmicak gibi geliyor iki senedir istiyoruz yok olmuyor bu ay aşılamam oldu inşallah pozitif olur
Ben de zaman zaman hic olmicak gibi hissediyorum bu his gayet normal aylardir ustuste negatif gordugumuz icin. Ama hep inancim var birgun Allah nasip edecek diyorum. 'Biz insanin kaderini kendi cabasina bagli kildik' diyor ayet. Bu yuzden cabalayip vesilemizi ariyoruz. Insallah senin de diger arkadaslarimin da benim de vesilemiz asilama olur canim..

Çok doğru diyorsun canım Amin inşallah

Insallah ilk asilamada sagligiyla kavusuruz bebeklerimize. Siz ne suredir cocuk istiyorsunuz sebepsiz infertilite mi?
Evet daha önce doğal yollardan 10 haftalık bebeğimi kaybettim sonra 1 yıl Ara verdik 9 aydirda uğraşıyoruz olmuyo eşimde bendede bi sıkıntı yok denildi ama halen olmuyo o yüzden daha fazla beklemeyelim diyoruz nasip artık siz kaç zamandır istiyosunuz

Bizde 3 yildir istiyoruz bu surede dogal yolla hamile kalip 4 kayip yasadim. Hepsinde kese buyuyor ama kalp atisi olmuyordu. Kurtaj oldum 3 defa. Bir tanesini de düşük yaptim.

Arkadaşlar aklıma takıldı sormak isterim size.Ben aşılamayı iğne tedavisiyle olmadım klomenle oldum.Klomenle iki yumurta olmuştu.Biri 19 diğeri 18 di bi gün sonra gec iğne oldum ovitrelle.Acaba iğneli daha mı iyi oluyo pzt olmuştum aşılama 5. Güne girdim aklıma takıldı çok ha unutmadan 31 ekimde rahim filmi çekilmiştim iki tüpde açık hormonlarda hepsinormal bi şekerim vardı oda şuan 110 normal sayılır ilaçıda kullanıyorum kusura bakmayın çok soru sordum ama aklıma geldi

Canım ikisi de aynı şey zaten klomenle büyümediği için iğne oluyor benim klomenle büyüse onla yapacaktık ama büyümedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…