- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Evet esime de bana da genetik tarama, trombofili paneli, sperm testi, hsg, hormon testleri..hepsi yapildi.. Ankarada bircok kadin dogum dr.na gittik hepsi her sey yapilmis sebep bilinmiyor dediler. Son gittigim prof elbette bir problem var ancak tıp bunu henuz bulabilmis degil belki bu sorunu 10 yil sonra yasasaydin caresi var olurdu dedi. Son kurtajimi haziranda oldum. SPERM DNA HASAR testi diye bi test oldugunu okudum. Tr de unlu Uroloji dr.u Kaan Aydosa hasar testi yaptirip gonderdik. Dr hasar yuksek dedi ve 2 ay ilacla tedavi etti. Şukur hasar dustu ve tedaviden beri 4 aydir deniyoruz olmadi. Uroloji dr.u 6 ay dogal deneyin olmazsa tup bebek dedi. Cuma gunu tup bebek icin gorusmeye gittigimizde dr sperm dna hasarina inaniyorum tedaviden sonra asilamayla sans verilmeli diye dusunuyorum dedi. Boylelikle asilamaya karar verdik. Dun gece adet oldum yarin sabah dr randevum var ve ignelere basliyorum nasipse.Peki hiç genetik araştırması yaptırdınız mi belki bi yüzdendır
Evet çok doğru söylüyorsun inan çok iyi anlıyorum seni inş bu emeklerimizin karşılığını alırız sen şimdi hangi Dr da yaptıracaksinEvet esime de bana da genetik tarama, trombofili paneli, sperm testi, hsg, hormon testleri..hepsi yapildi.. Ankarada bircok kadin dogum dr.na gittik hepsi her sey yapilmis sebep bilinmiyor dediler. Son gittigim prof elbette bir problem var ancak tıp bunu henuz bulabilmis degil belki bu sorunu 10 yil sonra yasasaydin caresi var olurdu dedi. Son kurtajimi haziranda oldum. SPERM DNA HASAR testi diye bi test oldugunu okudum. Tr de unlu Uroloji dr.u Kaan Aydosa hasar testi yaptirip gonderdik. Dr hasar yuksek dedi ve 2 ay ilacla tedavi etti. Şukur hasar dustu ve tedaviden beri 4 aydir deniyoruz olmadi. Uroloji dr.u 6 ay dogal deneyin olmazsa tup bebek dedi. Cuma gunu tup bebek icin gorusmeye gittigimizde dr sperm dna hasarina inaniyorum tedaviden sonra asilamayla sans verilmeli diye dusunuyorum dedi. Boylelikle asilamaya karar verdik. Dun gece adet oldum yarin sabah dr randevum var ve ignelere basliyorum nasipse.
Yasanilanlar boyle yazilirken kolay rabbim beterinden korusun.
Ank baskent unv Göğşen hocada yaptiricam canimEvet çok doğru söylüyorsun inan çok iyi anlıyorum seni inş bu emeklerimizin karşılığını alırız sen şimdi hangi Dr da yaptıracaksin
Yaa bende hulisi hoca ya size herhangi bir fiyat verdiler mi ayrıca rapor olayda varmış aklında bulunsunAnk baskent unv Göğşen hocada yaptiricam canim
EvetYaa bende hulisi hoca ya size herhangi bir fiyat verdiler mi ayrıca rapor olayda varmış aklında bulunsun
ben tranzonda medicalparkta yaptırdım raporlu aşılama 300 tl ilaçlarada 170 tl verdim 60 tlde tahlile verdim hepsi 530 geldiEvet
Asilama 650tl
Raporlu tup bebek 3000tl
Raporsuz tup bebek 4450tl
Tup bebek raporu icin 3 yil evli olmak ve iki defa igneli asilama sart
Asilama raporu size cikar dedi dr.um. ben 3.5 yillik evliyim. Asilamada ilaclar raporlu 250 300 tutar toplam yaklasik 1000tl dediler. Yarin rapor icin istenen belgeleri goturucem.
Cok iyiymis fiyat canim. Baskentte raporlu raporsuz asilama fiyati degismiyo. Ama rapor olunca ilac fiyati dusuyo. Ilaclarda indirim olsun die rapor cikarticaz.ben tranzonda medicalparkta yaptırdım raporlu aşılama 300 tl ilaçlarada 170 tl verdim 60 tlde tahlile verdim hepsi 530 geldi
Bence de rapor çok mantıklı teşekkürler cvp verdiğin için ayrıca haberdar olalım birbirimiz denCok iyiymis fiyat canim. Baskentte raporlu raporsuz asilama fiyati degismiyo. Ama rapor olunca ilac fiyati dusuyo. Ilaclarda indirim olsun die rapor cikarticaz.
Bencede rapor çıkarın eğer sigortayla anlaşması varsa hastanenin kendileri çıkarıyor raporu uğraşmaya gerek olmuyorCok iyiymis fiyat canim. Baskentte raporlu raporsuz asilama fiyati degismiyo. Ama rapor olunca ilac fiyati dusuyo. Ilaclarda indirim olsun die rapor cikarticaz.
Biz ugrasmiyormusuz canim biz belgeleri verince 2-3 gunde cikiyormus.Bencede rapor çıkarın eğer sigortayla anlaşması varsa hastanenin kendileri çıkarıyor raporu uğraşmaya gerek olmuyor
Haberdar olalim canim takipte kalalim. Ben yarin sabah gidicem hangi igneleri vericek bakalim.Bence de rapor çok mantıklı teşekkürler cvp verdiğin için ayrıca haberdar olalım birbirimiz den
Hadi inş allah yardımcın olsunHaberdar olalim canim takipte kalalim. Ben yarin sabah gidicem hangi igneleri vericek bakalim.
Anladım canım bizimki hemen çıktı belki yoğun olduğu içindirBiz ugrasmiyormusuz canim biz belgeleri verince 2-3 gunde cikiyormus.
İlk aşılama mı kasım ayında yaptırdım 12.gün hamile olduğumu öğrendim 12.gün beta hcg 41 di iki gün sonra 150 iki gün sonra 368 çıktı hamileyim dedim 5+ 2 de kese göründü daha sonra 7+1 kalp atışı icin gittik bi baktık ikizmiş ikisinin de kalp atışı vardı aşılamadan hiç ümidim yoktu hem de ilk aşılama olmaz dedim ama oldu
canım sen üst üste düşük yapmışsın kan pıhtılaşması olabilir dr lar öyle söylüyor testi de fakulte ve özellerde yapılıyor bence yaptır sonrasında hamile kal iğnelerle sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallahBizde 3 yildir istiyoruz bu surede dogal yolla hamile kalip 4 kayip yasadim. Hepsinde kese buyuyor ama kalp atisi olmuyordu. Kurtaj oldum 3 defa. Bir tanesini de düşük yaptim.
Canim benim tum testlerim yapildi sukur hepsi temiz cikti. Bir de tedaviyle deneyelim dedik nasip kismet.canım sen üst üste düşük yapmışsın kan pıhtılaşması olabilir dr lar öyle söylüyor testi de fakulte ve özellerde yapılıyor bence yaptır sonrasında hamile kal iğnelerle sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah
canım bende 5 gün önce aşılama yaptırdım. 72 milyon sperm % 55 hareketli. bizim bi sorunumzda yok şükür doktor hep değerler cok iyi diyo. 4 yıldır evliyim 2 yıldır istiyoruz 3 defa klomen kullandım. çok heyecanlıyım ilk aşılam genelde olmuyo dedikleri için araştırıyodum senin yazdıklarını gördüm o kadar mutlu oldum ki. inşallah Allah bize de nasip eder. dua et nolur.Canım bizim 30 milyondu %80 hareketli yalnız biz aşılamadan iki gün önce ilişkiye girdik ondan mı bilmiyorum ya bekleyince ölüyor falan diyorlar hayırlısı canım ya benim bebeklerin arasında iki gün var diyor doktor o iki gün önce tutmuş bi de aşılama olunca ikiz olmuş yani ben de aşılama olmasa da olacakmış demekki diyorum ama kafana takma bence sayıyı falan Allah zamanı geldi derse olur inşallah olur canım
inşallah canım aşılaman tutarr bende herkes umudunu kaybetmesin diye açtım bu grubu ben de hep ilk aşılama da olmaz diye yazılar okudum.canım bende 5 gün önce aşılama yaptırdım. 72 milyon sperm % 55 hareketli. bizim bi sorunumzda yok şükür doktor hep değerler cok iyi diyo. 4 yıldır evliyim 2 yıldır istiyoruz 3 defa klomen kullandım. çok heyecanlıyım ilk aşılam genelde olmuyo dedikleri için araştırıyodum senin yazdıklarını gördüm o kadar mutlu oldum ki. inşallah Allah bize de nasip eder. dua et nolur.
valla canım ben de adet konusunda aynıyım sıkıntılı oluyordu. yani her zaman ilaç yada soğan suyu içiyordum öylelikle geliyrdu adetim.Hadi hayirli olsum cnm.bnde polikistik overim 2 asilama oldum.nasip olmadi;((bizede dua et neolur.birde ben ilacsiz adet olamiyorum sen oluyomuydun???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?