- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Dr olumsuz bisey demedi ama ben kendi kendime acaba mi diyorum.. haklisin evet dusunmemem gerekir aslinda dogal denedigimiz aylara gore daha sakin hissediyorum kendimi. Ama igneler bende cok durgunluk yapti ruhen bombos hissediyorum; fiziken kolumu kaldircak halim yok cok bitkinim nedense.Canım ben de bu kan testini 3-4 kez yaptırdım daha büyür çok erken sitres yapma düşünme yani bana doktorum hiç şu kadar olmuş demedi iyi deyip geçiyordu etkileniyorum diye söylemiyormuş ben son randevuya gittiğim de çok güzel 19 20 gibi seyler söledi şok oldum ben heralde aşılama iptal der diye bekliyordum
canım sana bişey sorcam aşılama sonrası nasıl belirtiler yaşadın ya benim 7. günüm ama hiç belirti yok crinone jelden dolayı gaz oluyo o kadar. onun haricinde ne göğüs ağrısı ne başka bişey hiçbişey hissetmiyorum. sence olmamış mıdır.İlk aşılama mı kasım ayında yaptırdım 12.gün hamile olduğumu öğrendim 12.gün beta hcg 41 di iki gün sonra 150 iki gün sonra 368 çıktı hamileyim dedim 5+ 2 de kese göründü daha sonra 7+1 kalp atışı icin gittik bi baktık ikizmiş ikisinin de kalp atışı vardı aşılamadan hiç ümidim yoktu hem de ilk aşılama olmaz dedim ama oldu
canım bugün benimde 9.günüm hiçbir değişiklik yok kasık ağrısı var yürürken bacağıma vuruyor birde ilaçlardan dolayıda hafif göğüs ağrısı bence benimki tutmadı diye düşünüyorum hayırlısı olur inşallah..canım sana bişey sorcam aşılama sonrası nasıl belirtiler yaşadın ya benim 7. günüm ama hiç belirti yok crinone jelden dolayı gaz oluyo o kadar. onun haricinde ne göğüs ağrısı ne başka bişey hiçbişey hissetmiyorum. sence olmamış mıdır.
valla bende öyle düşünüyorumda belli olmaz canım ya bazen çok umutlu oluyorum olcak bu sefer diyorum bazen yine olmadı diyorum. ilk aşılama benim ama olmazsa ikinciyi düşünmüyorum eşim çok ısrar ediyo. gerçekten yıpratıcı bi süreç tabiki daha uzun yıllar bekleyenler var ama doktor sorun yok dedi zamanı gelince olacak kendi haline bırakmak istiyorum.canım bugün benimde 9.günüm hiçbir değişiklik yok kasık ağrısı var yürürken bacağıma vuruyor birde ilaçlardan dolayıda hafif göğüs ağrısı bence benimki tutmadı diye düşünüyorum hayırlısı olur inşallah..
canım bende 3.5 yıllık evliyim iki yıldır istiyoruz bir yıl normal olur diye bekledik bir yıldırda uğraşıyoruz yumurta takibi yapıldı 3 kere olmadı bu da ilk aşılamam bizdede sorun yok sebepsiz inferlitile yazıyor tanıda aynı duyguları bende yaşıyorum bazen hiç anne olamicam herhalde diye düşünüyorum sonra kaç sene sonra anne olanları duyunca rahatlıyorum ilk başlarda daha çok takıyordum çevremdeki hamileleri ama artık onada alıştım insan herşeye alışıyor Allahtan hayırlısını istiyorum inşallah tez vakitte hepimiz mutlu haberler alırız..bu tamamen kader kısmet. Nasipten öte yol yok.4 yıllık evliyim ben 2 yıldır deniyoruz. ilk 6 ay kafam o kadar rahattı ki eşim istiyodu ben o kadar emin değildim hatta hiç düşünmedim ama olmadı yine. sonraki aylar hep taktım niye olmuyo olmayacak mı diye her ilişkide bile tek düşündüğüm oydu ama yine sonuç negatif. yani bişeyler olmayınca olmuyor ama tabi her zaman dua edicez. Çevremdeki herkes hamile artık yakınımda çocuğu olmayan hamile olmayan kimse yok nerdeyse. akrabalar, iş yerindekiler, komşular. Kız evleniyo ilk günden hamile kalıyo, bir gün hap almayı unutuyo o gün hamile kalıyo, hiç istemiyo hamile kalıyo.
Can'ım 9. Gün ama bir belirtim Yok sadece kasıklarım baskı yapıyor gibi yürürken bacağıma vuruyor onun dışında bişey Yok sen nasılsın varmı sende bir değişiklik kaçıncı günün test ne zaman yapıcaksınBozkurt28 nasil belirti varmi canim insallqh isteyen herkez hepimiz kavusuruz bebislerimize
Canim merhaba. Ben de cumartesi ignelere basladim bugun 5.gunum. Dun kontrolum vardi solda 12mm ve 8mm iki yumurtam olmus. Seni ara kontrole cagirmadi mi direk bir hafta sonra mi gel dedi? Benim cuma tekrar kontrolum var. Asilamanin zor birsey olmadigini dusunuyorum icin rahat olsun.Kızlar slm ben ilk asilamami olucam iğneye başladım bugün ikinci gün pazartesi ye kadar iğne olucam muayene edicek pazartesi yumurtalar buyumusse aşılama yapicak aşılama nasıl yapılıyor zormu
Tedavin hayırlı sonuçlanır inşallah. Hiçbir zorluğu yok canım çok kısa bir işlem ben bişey duymadım sıkılma. Kaç senedir istiyorsunuz sıkıntınız neydi canımKızlar slm ben ilk asilamami olucam iğneye başladım bugün ikinci gün pazartesi ye kadar iğne olucam muayene edicek pazartesi yumurtalar buyumusse aşılama yapicak aşılama nasıl yapılıyor zormu
Menogon 75 iğne kullanıyorum ara kontrole cagirmadi pazartesi gel dedi ben hastaneye gitmiyorum canm özel muayenesi doktorunCanim merhaba. Ben de cumartesi ignelere basladim bugun 5.gunum. Dun kontrolum vardi solda 12mm ve 8mm iki yumurtam olmus. Seni ara kontrole cagirmadi mi direk bir hafta sonra mi gel dedi? Benim cuma tekrar kontrolum var. Asilamanin zor birsey olmadigini dusunuyorum icin rahat olsun.
Hangi igneyi kullaniyorsun, hangi hastanede oluyor tedavin, sebepsiz infertilite mi?
4 yıllık evliyiz cnm 2 yıldır istiyoruz nedensiz infertile geçen ay klomen kullandım 4 tane yumurtam vardi doktorum kesin hamiş kalirsin dedi ama olmadı oda aşılama yapalım zaman kaybetmeyelim dediTedavin hayırlı sonuçlanır inşallah. Hiçbir zorluğu yok canım çok kısa bir işlem ben bişey duymadım sıkılma. Kaç senedir istiyorsunuz sıkıntınız neydi canım
Anladim canim vesilemiz olsun insallahMenogon 75 iğne kullanıyorum ara kontrole cagirmadi pazartesi gel dedi ben hastaneye gitmiyorum canm özel muayenesi doktorun
İnş canım rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinAnladim canim vesilemiz olsun insallah
Aynen canım bende hiç ümit etmiyorum Allah hayırlısını versinBenim 10. Gun benimde dun sol kasik tarafim agriyidu bide benim gogus uclarim acikti rengi iki gundur dikkat ediyorum koyulasmis baya mor gibi ama baska belirti yok tutmamistir hic umitlenmiyirum
Bende 3.5 yıllık evliyim iki senedir istiyoruz 3 kere yumurta takibi yapıldı güzel yumurtalar oldu ama hamile kalamadım aynı benim tanımda sebepsiz inferlite aynı şeyleri yaşıyoruz yani inşallah pozitifi en kısa zamanda görürüz canım4 yıllık evliyiz cnm 2 yıldır istiyoruz nedensiz infertile geçen ay klomen kullandım 4 tane yumurtam vardi doktorum kesin hamiş kalirsin dedi ama olmadı oda aşılama yapalım zaman kaybetmeyelim dedi
A Anjelbjk27 B Bozkurt28aybkmst kizlar biliyosunuzdur 4 gebelik kaybi yasadim ve her gebeligimde belirti bir digerini tutmadi. Birinde surekli zeytin yiyordum birinde canim oyle bi nohutlu pilav istedi ki aserme boyle biseymis demekki dedim ki nohutlu pilav öyle sevmem birinde surekli öğürüyordum istifra ediyordum.. yani hepsi baska baskaydi ancak hepsinde tek ortak belirti göğsümün koltukaltindan acimasiydi. Her yumurtlamadan sonra goguslerim acir ama koltukalti kismi degil. Sadece gebeyken koltukaltinda gogus acim oldu.
Ozaman belirti yasamioz tutmamistir ikinciyi olmayi dusunmuyorum 5 ay klomen kullandim yumurta takibini hic aksatmadim tutmadi en son asilama dedim tutar dedim iki yumurta biri 20 digeri 21 falandi asilama yapildigi gun biri catlqmisti yeni sper tikama testide iyidi 35.000.000 du hareketi %98 di bundada tutmadiysa daha tutmaz tipla ilgili yapilcakher seyi yaptim hormonlarda hepsi normal adetim duzensiz ama muhakkak oluyorum zateb yumurta takibi yapildi adetle alakasi yok bu ne ya kizlar kusura bakmayin cok anlattim ama moralim bozuldu artik bi bucuk senedir olmuyo galiba t k care tup bebek arkadaslarA Anjelbjk27 B Bozkurt28aybkmst kizlar biliyosunuzdur 4 gebelik kaybi yasadim ve her gebeligimde belirti bir digerini tutmadi. Birinde surekli zeytin yiyordum birinde canim oyle bi nohutlu pilav istedi ki aserme boyle biseymis demekki dedim ki nohutlu pilav öyle sevmem birinde surekli öğürüyordum istifra ediyordum.. yani hepsi baska baskaydi ancak hepsinde tek ortak belirti göğsümün koltukaltindan acimasiydi. Her yumurtlamadan sonra goguslerim acir ama koltukalti kismi degil. Sadece gebeyken koltukaltinda gogus acim oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?