- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Bekleyisin sonu mutluluk olsun insallah. Ben de test falan siparis etmedim evde olunca yapmadan duramiyorum.Günümün geçmesini beklicem canım test için
Amin inşallah canım.. bu araca ben Giresun'da yaşıyorum burda çok kar var bu akşam deliler gibi karda kaydım hopladım zıpladım eşime tutucağı varsada tutmicak diyorum hayırlısı artıkBekleyisin sonu mutluluk olsun insallah. Ben de test falan siparis etmedim evde olunca yapmadan duramiyorum.
Canim nasibi varsa bu dunyada hoplasanda ziplasanda dogacak.. insanlar dusurmek icin neler neler yapiyolar saglikli doguyo Allah islah etsin oylelerini.. ama bizlerinki bi nevi dogal gebelik olmayacagindan biraz daha dikkatli olabiliriz belki en azindan bikac gun kara cikma bence:)Amin inşallah canım.. bu araca ben Giresun'da yaşıyorum burda çok kar var bu akşam deliler gibi karda kaydım hopladım zıpladım eşime tutucağı varsada tutmicak diyorum hayırlısı artık
aynen canım bende öyle yapcam . çünkü daha önce dayanamayıp hep erken yaptım. daha çok üzülüyorum.Günümün geçmesini beklicem canım test için
aynen canım ama sen yinede dikkat et nlur nolmaz. hem öyle bişey yüzünden olursa daha çok üzülürsün. bende çok hareketli bi insanım bide işim gereği sürekli geziyorum.Amin inşallah canım.. bu araca ben Giresun'da yaşıyorum burda çok kar var bu akşam deliler gibi karda kaydım hopladım zıpladım eşime tutucağı varsada tutmicak diyorum hayırlısı artık
Dikkat edicem canım hayırlısı Allahtanaynen canım ama sen yinede dikkat et nlur nolmaz. hem öyle bişey yüzünden olursa daha çok üzülürsün. bende çok hareketli bi insanım bide işim gereği sürekli geziyorum.
valla canım ben de adet konusunda aynıyım sıkıntılı oluyordu. yani her zaman ilaç yada soğan suyu içiyordum öylelikle geliyrdu adetim.
Hayırlısı olsun Can'ım bende 24 ünde oldum ilk aşılamamı benimde ümidim Yok beklemedeyim18inde ilk kez asilama yaptirdim. Bugun kan testi verdim gebelik yok malesef
Gayet iyi ilerliyorsun canım dr onu ilaçın dozuyla dengeliyor kaliteli yumurta elde etmeye çalışıyorKızlar ignelerden sonraki ilk dr kontrolumden geldim. Bugun ignemin 4.gunu estradiol 116 cikti. Cuma tekrar cagirdi. Solda 12mm ve 8mm 2 yumurta var dedi. Sagda da var ama buyurmu belli olmaz dedi. Acikcasi sasirdim ben 2-3 tane birbirine yakin buyukluklerde yumurtam olur diye bekliyordum.
Ayy cok şükür canim. Esimde daha 3 gun igne oldun dur bakalim digerleri de buyur daha dedi. Dr yaklasik 10 gun ilac kulaniyoruz demisti.Gayet iyi ilerliyorsun canım dr onu ilaçın dozuyla dengeliyor kaliteli yumurta elde etmeye çalışıyor
evet tahlillere dr bakıyor hemşireler bilgi veriyor demekki bir sıkıntı yok benimkide yavaş büyümüştü dr onu ayarlıyor 16.gün aşılamam yapıldı iki gelişmiş yumurtam vardıAyy cok şükür canim. Esimde daha 3 gun igne oldun dur bakalim digerleri de buyur daha dedi. Dr yaklasik 10 gun ilac kulaniyoruz demisti.
Estradiol 116 cikmis az once hemsire aradi gonal f 75 kullanmaya devam dedi. Cuma tekrar kontrol.
Onemli olan cok yumurta olmasi degil kalitesi ama iste az olsa niye az cok olsa aman yoksa asilama mi iptal edilecek diye stres olup duruyoruz. 1 yumurtada olsa 10 yumurta da olsa rabbim ol desin yeterki.. Senin asilamanin kacinci gunu bugun? Asilamanin yapildigi gun 1.gun mu kabul ediliyor?evet tahlillere dr bakıyor hemşireler bilgi veriyor demekki bir sıkıntı yok benimkide yavaş büyümüştü dr onu ayarlıyor 16.gün aşılamam yapıldı iki gelişmiş yumurtam vardı
Yapıldığı günü saymazsak 7.günüm dediğin gibi Allah nasip ederse olucak canımOnemli olan cok yumurta olmasi degil kalitesi ama iste az olsa niye az cok olsa aman yoksa asilama mi iptal edilecek diye stres olup duruyoruz. 1 yumurtada olsa 10 yumurta da olsa rabbim ol desin yeterki.. Senin asilamanin kacinci gunu bugun? Asilamanin yapildigi gun 1.gun mu kabul ediliyor?
Bundan sonra zaman sana daha hizli gecer belki bata kalan zamani yarılamissin. Cuma ogleden sonra randevum senin de o gün 10.gunun olacak. Iyi haberi ver insallah.Yapıldığı günü saymazsak 7.günüm dediğin gibi Allah nasip ederse olucak canım
Can'ım günüm geçmeden test yapmayı düşünmüyorum inşallah müjdeli haber veririmBundan sonra zaman sana daha hizli gecer belki bata kalan zamani yarılamissin. Cuma ogleden sonra randevum senin de o gün 10.gunun olacak. Iyi haberi ver insallah.
Canım hormon değerlerim fena değildi bir ay glifor kullandım bir ay progestan kullandım sonra hormon testi yaptırdım değerlerim normalleşti ama benim polikistik sadece sol tarafta vardı öteki taraf normal diyordu doktorlarAynen aynen benimde oyle cnim.2asilama oldum nasip olmadi iste( senin peki degerlerin nasildi?
Canım ben de bu kan testini 3-4 kez yaptırdım daha büyür çok erken sitres yapma düşünme yani bana doktorum hiç şu kadar olmuş demedi iyi deyip geçiyordu etkileniyorum diye söylemiyormuş ben son randevuya gittiğim de çok güzel 19 20 gibi seyler söledi şok oldum ben heralde aşılama iptal der diye bekliyordumKızlar ignelerden sonraki ilk dr kontrolumden geldim. Bugun ignemin 4.gunu estradiol 116 cikti. Cuma tekrar cagirdi. Solda 12mm ve 8mm 2 yumurta var dedi. Sagda da var ama buyurmu belli olmaz dedi. Acikcasi sasirdim ben 2-3 tane birbirine yakin buyukluklerde yumurtam olur diye bekliyordum.
Hayırlısı canım ya üzülme inşallah en kısa zaman da kavuşursun evladına18inde ilk kez asilama yaptirdim. Bugun kan testi verdim gebelik yok malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?