- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Canim dur daha hemen ne bu saliverme biraz moralini topla hic belirtisi olmadan hamile olanlari duyuyoruz. Ve evet bilmiyoruz belki de vesilemiz tup bebek sukur tup bebekte olsa bu da bi care bu da bi umut..Ozaman belirti yasamioz tutmamistir ikinciyi olmayi dusunmuyorum 5 ay klomen kullandim yumurta takibini hic aksatmadim tutmadi en son asilama dedim tutar dedim iki yumurta biri 20 digeri 21 falandi asilama yapildigi gun biri catlqmisti yeni sper tikama testide iyidi 35.000.000 du hareketi %98 di bundada tutmadiysa daha tutmaz tipla ilgili yapilcakher seyi yaptim hormonlarda hepsi normal adetim duzensiz ama muhakkak oluyorum zateb yumurta takibi yapildi adetle alakasi yok bu ne ya kizlar kusura bakmayin cok anlattim ama moralim bozuldu artik bi bucuk senedir olmuyo galiba t k care tup bebek arkadaslar
Canım moralini bozma bu tutmadıysa iki üç ay bekleyip sonra tekrar aşılamaya başlicam çünkü tüp bebeği raporlu yaptırıcaz onun için iki aşılama şartı var olsunda tüple olsun bazen onunlada olmicak diye çok korkuyorumOzaman belirti yasamioz tutmamistir ikinciyi olmayi dusunmuyorum 5 ay klomen kullandim yumurta takibini hic aksatmadim tutmadi en son asilama dedim tutar dedim iki yumurta biri 20 digeri 21 falandi asilama yapildigi gun biri catlqmisti yeni sper tikama testide iyidi 35.000.000 du hareketi %98 di bundada tutmadiysa daha tutmaz tipla ilgili yapilcakher seyi yaptim hormonlarda hepsi normal adetim duzensiz ama muhakkak oluyorum zateb yumurta takibi yapildi adetle alakasi yok bu ne ya kizlar kusura bakmayin cok anlattim ama moralim bozuldu artik bi bucuk senedir olmuyo galiba t k care tup bebek arkadaslar
ya benim göğüslerimde hiç bi değişiklik yok ne acı ne başka bişey o yüzden korkmaya başladım.A Anjelbjk27 B Bozkurt28aybkmst kizlar biliyosunuzdur 4 gebelik kaybi yasadim ve her gebeligimde belirti bir digerini tutmadi. Birinde surekli zeytin yiyordum birinde canim oyle bi nohutlu pilav istedi ki aserme boyle biseymis demekki dedim ki nohutlu pilav öyle sevmem birinde surekli öğürüyordum istifra ediyordum.. yani hepsi baska baskaydi ancak hepsinde tek ortak belirti göğsümün koltukaltindan acimasiydi. Her yumurtlamadan sonra goguslerim acir ama koltukalti kismi degil. Sadece gebeyken koltukaltinda gogus acim oldu.
Canim ayni kiside bile bi hamilelikle diger hamilelik cok farkli oluyoken simdiden stres olma. Insallah hamilesindir.ya benim göğüslerimde hiç bi değişiklik yok ne acı ne başka bişey o yüzden korkmaya başladım.
aynen canım ya bide iki gündür aşırı uykum var yani masa başında bile gözümü kapatıyorum uyuycak oluyorum.Canim ayni kiside bile bi hamilelikle diger hamilelik cok farkli oluyoken simdiden stres olma. Insallah hamilesindir.
Aslinda aşılamada sansin cok dusuk oldugunu bilsekte ya tutmazsa diye dusununce icten ice uzuluyoruz. Keske biraz rahat olabilsek. Beni simdiden atesler basmaya basladi bile..
Benim uykum cok hafiftir her sabah esimin alarmina mutlaka uyanirim ve ikinci hamileligimde sabah gozumu bi actim esim uyanmis giyinmis bile aa dedim kendi kendime ben nasil olurda alarmi duymam meğer hamileymisim.. Birinde de esim bacaklarima dokunmustu askimm yaniyosun sen alev gibi demisti gercekten tum vucudum ates gibiydi dokununca.aynen canım ya bide iki gündür aşırı uykum var yani masa başında bile gözümü kapatıyorum uyuycak oluyorum.
ya bana normalde öğleden sonra hep uyku bastırır ama bugün hiç gitmedi o uyku:)) ama sanırım kendimi dinliyorum herşeyi ona yoruyorum o yüzden. yoksa gayette iyiyim:) şişkinlik var hep muhtemelen crinone jeldenBenim uykum cok hafiftir her sabah esimin alarmina mutlaka uyanirim ve ikinci hamileligimde sabah gozumu bi actim esim uyanmis giyinmis bile aa dedim kendi kendime ben nasil olurda alarmi duymam meğer hamileymisim.. Birinde de esim bacaklarima dokunmustu askimm yaniyosun sen alev gibi demisti gercekten tum vucudum ates gibiydi dokununca.
Hep dinliyoruz kendimizi elimizde olsa keske de yapmasak.. Canim benim de karnimda sislik var ignenin 5.gunu ve gonal f75 olmasina ragmen tartida 1 kilo fazla gosteriyorum. Igneleri biraktiktan sonra da siskinliğin devam edebilecegini okudum.ya bana normalde öğleden sonra hep uyku bastırır ama bugün hiç gitmedi o uyku:)) ama sanırım kendimi dinliyorum herşeyi ona yoruyorum o yüzden. yoksa gayette iyiyim:) şişkinlik var hep muhtemelen crinone jelden
İnş cnm benim yaBende 3.5 yıllık evliyim iki senedir istiyoruz 3 kere yumurta takibi yapıldı güzel yumurtalar oldu ama hamile kalamadım aynı benim tanımda sebepsiz inferlite aynı şeyleri yaşıyoruz yani inşallah pozitifi en kısa zamanda görürüz canım
Kızlar yanılırsınız goguslere aldanmayin benim goguslerim kocaman olmuştu dokunamiyodum çok agriyodu ben hamileyim diye dusundum sonra husranherkes gğüs göğüs diyo ya ondan dedim ilk belirti genelde o sanırım:)
Gerçekten en azından bura var konuşa biliyoruz yoksa zamn hiç gecmiyo kafayı yicek duruma geliyorumAh kizlar ah iyiki burasi var vallahi ena zindan destek oluyoruz hatta acaba 41 meryemsuresine mi baslasak benim eltimde okumus o hep diyodu bana oku ben okudun hamile kaldim diyodu yasida epey var buda umutt
Aynen cnm ya hem manevi hem maddi durumdan cokuyoruz bide bunun yanında insanların çenesini cekiyoruzEn kizdigim da millet sokaga atio tovbe ALLAHIM biz candan istiyoruz olmuyo tabiki zamani var demekki kismet ama insan oglu Sabirsizlaniyor.Yiprqniyoruz h m maddi hem manevi olcagini bilsek dunyalari yagdirirsin deger ama olmayinca cok zorluyor
aynen canım çünkü en iyi biz anlıyoruz birbirimizi. ben meryeme başladım sonra 35 okuyabildim devamını getiremedimAh kizlar ah iyiki burasi var vallahi ena zindan destek oluyoruz hatta acaba 41 meryemsuresine mi baslasak benim eltimde okumus o hep diyodu bana oku ben okudun hamile kaldim diyodu yasida epey var buda umutt
ben bıraktım milletin çenesini düşünmeyi artık ağzı olan bilip bilmeden konuşuyo ya bizim ne hissetiğimizi yaşamayan asla bilmeze. sana şöyle söyleyim bi arkaşım 2 aylık evli daha nasıl dert ediyo 2 aydır olmuyo bi sorun yok neden olmuyo diye ben diyorum ben kaç aydır bekliyorum sakin ol filan olcak bizimde 3. ay hamile olduğunu öğreniyo inan konuşmaları bile o kdar farklı ki olur seninde deyip kendi hamileliğine çeviriyo konuyu daha neler var ya millet yaşamadıkça anlamıyo.Aynen cnm ya hem manevi hem maddi durumdan cokuyoruz bide bunun yanında insanların çenesini cekiyoruz
Aynen herşeyi onlar biliyor ya zaten hamile olsak duyarsınız bir araya gelindiğinde bebek varmı diye her seferinde sorulurmu hiç dusunmuyolar uzulurmu uzulmezmiben bıraktım milletin çenesini düşünmeyi artık ağzı olan bilip bilmeden konuşuyo ya bizim ne hissetiğimizi yaşamayan asla bilmeze. sana şöyle söyleyim bi arkaşım 2 aylık evli daha nasıl dert ediyo 2 aydır olmuyo bi sorun yok neden olmuyo diye ben diyorum ben kaç aydır bekliyorum sakin ol filan olcak bizimde 3. ay hamile olduğunu öğreniyo inan konuşmaları bile o kdar farklı ki olur seninde deyip kendi hamileliğine çeviriyo konuyu daha neler var ya millet yaşamadıkça anlamıyo.
demi yaa olsa haberin olur zaten ama yookkk yokkkk:)))Aynen herşeyi onlar biliyor ya zaten hamile olsak duyarsınız bir araya gelindiğinde bebek varmı diye her seferinde sorulurmu hiç dusunmuyolar uzulurmu uzulmezmi
Aynen ya uyuz oluyorum soranlarademi yaa olsa haberin olur zaten ama yookkk yokkkk:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?