Valla canım ben dede hiç bir belirti olmadı ne göğüsler de büyüme ne renk değişimi ne akıntı gram akıntı yoktu benim akıntım Yen'i Yen'i başladı göğüs ağrısıda ikinci ay oldu oda fena bişey hani ergenlik çağındaki gibi oluyor sızladı resmen bence hiç belirti arama stres yapma biliyorum zor amacanım sana bişey sorcam aşılama sonrası nasıl belirtiler yaşadın ya benim 7. günüm ama hiç belirti yok crinone jelden dolayı gaz oluyo o kadar. onun haricinde ne göğüs ağrısı ne başka bişey hiçbişey hissetmiyorum. sence olmamış mıdır.
Ben de okudum canım ama bence kendimizin okuması daha garanti gibi hissediyor insan çünkü sayı önemli bi de secde var ben 2 gün eşime okuttum adet olduğum için başında durdum yanlış bişey yapmasın diye benim düşüncem tabiAh kizlar ah iyiki burasi var vallahi ena zindan destek oluyoruz hatta acaba 41 meryemsuresine mi baslasak benim eltimde okumus o hep diyodu bana oku ben okudun hamile kaldim diyodu yasida epey var buda umutt
Canım benim de öle oldu karın çevresinde bazı bölgeler hassas bi de iğne yapılırken sakin olmalısın benim sanki yara olmuş gibi acıyOrduKızlar dün ilk ignemi oldum bugünde ikinciyi oldum bisey sorcm dünden beri iğne olan bolgem kızarık ve hafif şiş oturunca çok acıyor bugün iğne yaptığı yerde çok acıyor normalmi yoksa ilaç yan etkimi yapıyor bana
Ya ne kadar doğru bi tespit olur senin de deyip kendi hamileliğine çeviriyorben bıraktım milletin çenesini düşünmeyi artık ağzı olan bilip bilmeden konuşuyo ya bizim ne hissetiğimizi yaşamayan asla bilmeze. sana şöyle söyleyim 2 aylık evli daha nasıl dert ediyo 2 aydır olmuyo bi sorun yok neden olmuyo diye ben diyorum ben kaç aydır bekliyorum sakin ol filan olcak bizimde 3. ay hamile olduğunu öğreniyo inan konuşmaları bile o kdar farklı ki olur seninde deyip kendi hamileliğine çeviriyo konuyu daha neler var ya millet yaşamadıkça anlamıyo.
Ben kalçadan oluyorum cnm iğneyiCanım benim de öle oldu karın çevresinde bazı bölgeler hassas bi de iğne yapılırken sakin olmalısın benim sanki yara olmuş gibi acıyOrdu
Kesinlikle canım ama ben diyorum ALLAH izin verir de hamile kalırsam asla başka çocuk isteyenlerin yanında bunu yapmıcam. tabiki insan sevnçten heyecandan paylaşmak istiyo ama insanlar çok düşüncesiz. Ne zaman görüşşek konu hep bunun üstüne kimse beni düşünmüyo orda 4 kişiyiz 3ü hamile 1i yeni doğum yaptı biri de beni düşünmüyo ben bunu yaptım ben şunu yaptım. ben konuşmak istemiyorum üzüntümü belli etmiyorum hiç bi zaman ama bi ttane ortak nktam o konuyla alakalı.....Ya ne kadar doğru bi tespit olur senin de deyip kendi hamileliğine çeviriyorbenim de aynı şekildeydi herkes hamileydi yani insan sinir oluyor bir yıl ilaç kullandım herkes de biliyor aşılamayı kimseye sölemedim izin de yaptırdım zaten hamile arkadaşa diyorum ki artık düşünmüycem bu konuyu mesajlaşırken yani beni 3 gün sonra arıyor ay tekme attı ay hissetim falan bunları anlatıyor yani benim de o ara beta hcg 41 çıkmıştı ama netleşsin dedim bişey demedim insanı yıpratıyorlar resmen sonra kızla 1 hafta sonra konuştum gene Yok kilo aldım Yok göğüslerim süt doldu falan diyor ben de ay ben de hamileyim dedim 5 haftalık dedim konu bu kadar direk hava şartlarına bağladı bana mı öyle geliyor insan özelikle mi yapıyor anlamıyorum ama bu işte ALLAH tan gelen bişey olduğu için kimsenin böbürlenmemesi gerek !!
İlk aşılama mı kasım ayında yaptırdım 12.gün hamile olduğumu öğrendim 12.gün beta hcg 41 di iki gün sonra 150 iki gün sonra 368 çıktı hamileyim dedim 5+ 2 de kese göründü daha sonra 7+1 kalp atışı icin gittik bi baktık ikizmiş ikisinin de kalp atışı vardı aşılamadan hiç ümidim yoktu hem de ilk aşılama olmaz dedim ama oldu
Bana göbek yada kaBen kalçadan oluyorum cnm iğneyi
çok zor canım valla bende aynı şekildeyim insan çok kötü oluyor ben aylarca ağlaya ağlaya yattım sabah kalkıncada bir fasıl ağlıyordum çok kötü bir durum Allah kimselere yaşatmasın inşallah çekmeyen anlamaz ben şimdi herkese sölemek istiyorum da korkuyorum bişey olur diye çocuk isteyipte olamayan arkadaşların yanında asla demem çünkü çok çektimKesinlikle canım ama ben diyorum ALLAH izin verir de hamile kalırsam asla başka çocuk isteyenlerin yanında bunu yapmıcam. tabiki insan sevnçten heyecandan paylaşmak istiyo ama insanlar çok düşüncesiz. Ne zaman görüşşek konu hep bunun üstüne kimse beni düşünmüyo orda 4 kişiyiz 3ü hamile 1i yeni doğum yaptı biri de beni düşünmüyo ben bunu yaptım ben şunu yaptım. ben konuşmak istemiyorum üzüntümü belli etmiyorum hiç bi zaman ama bi ttane ortak nktam o konuyla alakalı.....
arkadaşım aşılamamın 12.günü bugün kasıklarımda bir haftadır ağrı var ama bir iki gündür daha şiddetli sağ tarafım hatta bacaklarıma vuruyor yürürken rahatsız oluyorum acaba kistmi oldu yumurtalar korkmaya başladımİlk aşılama mı kasım ayında yaptırdım 12.gün hamile olduğumu öğrendim 12.gün beta hcg 41 di iki gün sonra 150 iki gün sonra 368 çıktı hamileyim dedim 5+ 2 de kese göründü daha sonra 7+1 kalp atışı icin gittik bi baktık ikizmiş ikisinin de kalp atışı vardı aşılamadan hiç ümidim yoktu hem de ilk aşılama olmaz dedim ama oldu
hayırlısı olsun canım benimde 12.günüm kasık ağrım bacağıma vuruyor sağ tarafım yürürken rahatsız ediyor acaba kist mi oldu diye korkuyorumArkadaslar bugun 13.gun asilamanin idrar tahlininde negatif kan testini korkuyorum yaptirmaya silik bile cizgi yoktu
bende ne bel ağrısı ne halsizlik hiçbişey yok gayet normalim tek kasıklarım kötü birde adet zamanımdaki gibi göğüslerim acıyorBenimde dun gece solda sizi gibi agri vardi beliminde sol tarafi agriyodu baya suan bisi yok ins kist degildir bence degildir cnm sıkma canini
Benimde ümidim Yok canım eşimede ümitlenmemesi için söyledim bir beklentimiz Yok bundan sonra nasıl bir yol izleyelim diye konuştuk iki ay ara verip tekrar aşılama düşünüyorum hayırlısı Allahtan inşallah tutarda onlara gerek kalmazBenim ümidim yok inşallah senin ki tutmuştur arkadaşım
Üzülmek Yok vazgeçmekte yok sabır edicez sonunda kucağımız dolucak inanıyorum sende İnan lütfenİnşalah cnm inşallh bende artık bırakıyorum
İnşallah diyebiliyorum sadece arkadaşım insan yıpranıyor ben cok yıprandım kısmet artık elden gelen budurÜzülmek Yok vazgeçmekte yok sabır edicez sonunda kucağımız dolucak inanıyorum sende İnan lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?