İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Valla canım ben dede hiç bir belirti olmadı ne göğüsler de büyüme ne renk değişimi ne akıntı gram akıntı yoktu benim akıntım Yen'i Yen'i başladı göğüs ağrısıda ikinci ay oldu oda fena bişey hani ergenlik çağındaki gibi oluyor sızladı resmen bence hiç belirti arama stres yapma biliyorum zor ama

Kızlar dün ilk ignemi oldum bugünde ikinciyi oldum bisey sorcm dünden beri iğne olan bolgem kızarık ve hafif şiş oturunca çok acıyor bugün iğne yaptığı yerde çok acıyor normalmi yoksa ilaç yan etkimi yapıyor bana

Ah kizlar ah iyiki burasi var vallahi ena zindan destek oluyoruz hatta acaba 41 meryemsuresine mi baslasak benim eltimde okumus o hep diyodu bana oku ben okudun hamile kaldim diyodu yasida epey var buda umutt
Ben de okudum canım ama bence kendimizin okuması daha garanti gibi hissediyor insan çünkü sayı önemli bi de secde var ben 2 gün eşime okuttum adet olduğum için başında durdum yanlış bişey yapmasın diye benim düşüncem tabi

Canım benim de öle oldu karın çevresinde bazı bölgeler hassas bi de iğne yapılırken sakin olmalısın benim sanki yara olmuş gibi acıyOrdu

Ya ne kadar doğru bi tespit olur senin de deyip kendi hamileliğine çeviriyor benim de aynı şekildeydi herkes hamileydi yani insan sinir oluyor bir yıl ilaç kullandım herkes de biliyor aşılamayı kimseye sölemedim izin de yaptırdım zaten hamile arkadaşa diyorum ki artık düşünmüycem bu konuyu mesajlaşırken yani beni 3 gün sonra arıyor ay tekme attı ay hissetim falan bunları anlatıyor yani benim de o ara beta hcg 41 çıkmıştı ama netleşsin dedim bişey demedim insanı yıpratıyorlar resmen sonra kızla 1 hafta sonra konuştum gene Yok kilo aldım Yok göğüslerim süt doldu falan diyor ben de ay ben de hamileyim dedim 5 haftalık dedim konu bu kadar direk hava şartlarına bağladı bana mı öyle geliyor insan özelikle mi yapıyor anlamıyorum ama bu işte ALLAH tan gelen bişey olduğu için kimsenin böbürlenmemesi gerek !!

Kesinlikle canım ama ben diyorum ALLAH izin verir de hamile kalırsam asla başka çocuk isteyenlerin yanında bunu yapmıcam. tabiki insan sevnçten heyecandan paylaşmak istiyo ama insanlar çok düşüncesiz. Ne zaman görüşşek konu hep bunun üstüne kimse beni düşünmüyo orda 4 kişiyiz 3ü hamile 1i yeni doğum yaptı biri de beni düşünmüyo ben bunu yaptım ben şunu yaptım. ben konuşmak istemiyorum üzüntümü belli etmiyorum hiç bi zaman ama bi ttane ortak nktam o konuyla alakalı.....

Allahimmm gözyaşları ma mani olamadım rabbim inş isteyen herkese senin gb haber almayı nasip eder bende şuan haber bekleyenlerdenim aşılama yapili bugün 4.günüm rabbim senin gb haber almayı nasip etsin inş ☝

Ben kalçadan oluyorum cnm iğneyi
Bana göbek yada ka
çok zor canım valla bende aynı şekildeyim insan çok kötü oluyor ben aylarca ağlaya ağlaya yattım sabah kalkıncada bir fasıl ağlıyordum çok kötü bir durum Allah kimselere yaşatmasın inşallah çekmeyen anlamaz ben şimdi herkese sölemek istiyorum da korkuyorum bişey olur diye çocuk isteyipte olamayan arkadaşların yanında asla demem çünkü çok çektim

Kızlar ben iğne oluyorum doktorum hiç bi ilaç kullanma içme dedi ama iki gündür baş ağrısından ölüyorum duramiyorum parol icsem bisey olurmu yardımcı olun

Arkadaslar bugun 13.gun asilamanin idrar tahlininde negatif kan testini korkuyorum yaptirmaya silik bile cizgi yoktu

arkadaşım aşılamamın 12.günü bugün kasıklarımda bir haftadır ağrı var ama bir iki gündür daha şiddetli sağ tarafım hatta bacaklarıma vuruyor yürürken rahatsız oluyorum acaba kistmi oldu yumurtalar korkmaya başladım

Arkadaslar bugun 13.gun asilamanin idrar tahlininde negatif kan testini korkuyorum yaptirmaya silik bile cizgi yoktu
hayırlısı olsun canım benimde 12.günüm kasık ağrım bacağıma vuruyor sağ tarafım yürürken rahatsız ediyor acaba kist mi oldu diye korkuyorum

Benimde dun gece solda sizi gibi agri vardi beliminde sol tarafi agriyodu baya suan bisi yok ins kist degildir bence degildir cnm sıkma canini

Benimde dun gece solda sizi gibi agri vardi beliminde sol tarafi agriyodu baya suan bisi yok ins kist degildir bence degildir cnm sıkma canini
bende ne bel ağrısı ne halsizlik hiçbişey yok gayet normalim tek kasıklarım kötü birde adet zamanımdaki gibi göğüslerim acıyor

Benim ümidim yok inşallah senin ki tutmuştur arkadaşım
Benimde ümidim Yok canım eşimede ümitlenmemesi için söyledim bir beklentimiz Yok bundan sonra nasıl bir yol izleyelim diye konuştuk iki ay ara verip tekrar aşılama düşünüyorum hayırlısı Allahtan inşallah tutarda onlara gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…