İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar güzel haber yokmu kimseden bi umut olun bize

Merhaba kızlar ben de ilk aşılamamı dün oldum Rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize. Yıkama sonrası 25 milyon sperm %90 hareketliydi. 2 yumurta 1 tane de geriden gelen yumurtam vardı. Şimdi Progesteron ilacı kullanıyorum sabah akşam. Sarhoş gibi geziyorum. Gelişmeler bu kadar benden. Beklemedeyim. Hayırlısı....

H
İnş bebesin tutunur sana cnm güzel haber alırsın zor gectimi asilaman

İnşallah Seninde tutunur tatlım sağol güzel dikeklerin için. Umarım iyi anne baba olmayı hayırlı evlatlar yetiştirmeyi nasip eder rabbim.

Arkadaşlar merhaba.ben de burdaki mesajları okuyordum bunca zamandır,yeni üye oldum mesaj yazmak nasip oldu sonunda.biz de 1 buçuk yıldır bebek istiyoruz eşimde de bende de hiç bir problem olmadığı halde doğal yolla olmadı bir türlü.ocağın 20sinde ilk aşılamamı oldum.aşılama yapılırken çok dua ettim çok umutluydum fakat test yaptırma günü yaklaştıkça karamsarlığım arttı iyice 6 şubatta test yaptırabileceğimi söyledi doktor ben dayanamadım dün yaptırdım sağlık ocağında.sonuç pazartesi yani 6 şubatta çıkıcak.sağ ve sol kasığımda seyirme ve iğne gibi batmalar dışında bi belirtim yok.eğer negatif çıkarsa adet günümün geçmesini beklicem artık çünkü umutlanacak birşey arıyor insan hep bir buçuk yıldır yakın çevremden belki yirmi kişinin hamilelik haberini aldım.ruh halim dengesizleşti iyice bi ağlıyorum bi mutlu oluyorum ve de çok acı çekiyorum bu konuda çoğumuzun sınavı bu belki ama rabbimize sığınmaktan ve dua etmekten başka bişey gelmiyor elden.Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın,evlat kokusunu duymayı herkese hayırlı zamanda nasip etsin inşallah.lütfen benim için de dua edin

Son düzenleme:
Bu arada aşılamam 23 Ocak'ta oldu.yanlış yazmışım düzeltmek istedim

Bu arada aşılamam 23 Ocak'ta oldu.yanlış yazmışım düzeltmek istedim
Mrh canım benimde ilk aşılamam 24 Ocak'ta oldu 2 yıldır istiyoruz ama hiç bir problem Yok olmuyor benimde farklı olan birşeyim Yok sadece kasık ağrım çok bacağıma vuruyor 7 şubat test günüm İnşallah adet olmam eğer adetim geçikirse test yaparım bize pztesi haber ver inşallah müjdeli haber verirsin

İnş hamissindir cnm benim güzel haberlerini bekliyoruz

Cnm bnm ikimiz için de hayırlısı olsun,inşallah güzel haberleri alırız,biz ve anneliği tatmak isteyen herkes beklemek o kadar zor ki.Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.Güzel haberlerini bekliyorum senin de

Arkadaslar ben daha şimdi yaptırdım adetime 3 gün kala 14. Gun sonuç negatif 2.00 çıktı çok çok üzüldüm inşallah sizinkiler olur arkadaşlar inşalşahh olur çok ümitliydim olmadı ne belirtiler soş kadığım agrıyo belimin sol tarafı agrıo şu bu dedim hikaye arkadaşlar.Belirtilere bakmayın varsa var ben cok cok uzuldum artık bıraktım çünkü bıktım negtif nagatif duymaktan tümm klbimle diliyorum sizlerin olur inşallah

Üzülme canım benim zamanı var demekki hayırlısı buymus ilk asilamanmiydi

Cnm bnm üzülme.herşeyin hayırlısı gerçekten.ben de uzun zamandır o güzel haberi almanın hayalini kuruyorum ki artık resmen umutlanmakla umutlanmamak arasında araftayım.en güzeli dediğin gibi kestirip atmak sadece ama inancını kaybetme olur mu? Dualarım seninle

Çok saolun arkadaşlar Allah razı olsun ilk aşılamaydı her şey iyiydi ama olmayınca olmuyo bazen zorlamamak lazım bende artık bunu tercih ediyorum çünkü insan yılıyor yıpranıyor inşallah aşılama yapan tüm arkadaşlarımızın ki tutar her şey gönlümüzce olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…