İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bugun catlatma ignemi oldum sali sabah asilamam olacak nasipse insallah hepimiz pozitifi goruruz

Ztn bebek haberleri tam pes edildiğinde gelmez mi hep? Benim çevremdekilerin çoğu bunu yaşadı hayret ettim.Kaçan kovalanır diye boşuna dememişler.artık biz kaçalım bebişlerimiz peşimizden gelir ztn

Güldürdün beni canım yaa inşallqh artık biz kaçıyoruz agırlığımızı koyduk

Canım hayırlısı olsun üzme kendini illaki üzülüyorsun ama nasip şimdi değilmiş öyle düşün hakkında hayırlısı neyse o olsun

Merhaba arkadaşlar benim bügün iğnemin 6 gunu idrar testi yaptım pozitif çıktı sizce varmıdır gebelik aşılama olmadım sadece klomen ve çatlatma iğnesi oldum

Merhaba arkadaşlar benim bügün iğnemin 6 gunu idrar testi yaptım pozitif çıktı sizce varmıdır gebelik aşılama olmadım sadece klomen ve çatlatma iğnesi oldum
Can'ım çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiştir iğneden 10 gün sonra etkisi geçer diye biliyorum sen çok erken test yapmışsın

Canm çok erken yapmissin benim geçen ay 13 güne kadar pozitifti 14 gün kanda negatif çıktı yıkıldım çok üzüldüm 14 gün yap kan tahlili kesin sonuç alırsın iğneden dolayı pozitif cikiyo

Selam kızlar aranızda yeniyim Ikinci aşilamayi yaptıran varmı aranizda

Cnm iyi sabrediyosun test yapmamak icin
test yapıp negatifi görmek beni üzüyor canım 2 senedir korunmuyorum iki sene içinde toplasam 5-6 kere anca test yapmışımdır bekliyorum ve her zaman kırmızı kartı görüyorum inşallah bu sefer görmem tek dileğim o..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…