- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Hakkında hayırlısı olsun cnm.Güzel haberlerini bekliyoruzKızlar bugun catlatma ignemi oldum sali sabah asilamam olacak nasipse insallah hepimiz pozitifi goruruz
Ztn bebek haberleri tam pes edildiğinde gelmez mi hep? Benim çevremdekilerin çoğu bunu yaşadı hayret ettim.Kaçan kovalanır diye boşuna dememişler.artık biz kaçalım bebişlerimiz peşimizden gelir ztnÇok saolun arkadaşlar Allah razı olsun ilk aşılamaydı her şey iyiydi ama olmayınca olmuyo bazen zorlamamak lazım bende artık bunu tercih ediyorum çünkü insan yılıyor yıpranıyor inşallah aşılama yapan tüm arkadaşlarımızın ki tutar her şey gönlümüzce olsun
Canım hayırlısı olsun üzme kendini illaki üzülüyorsun ama nasip şimdi değilmiş öyle düşün hakkında hayırlısı neyse o olsunArkadaslar ben daha şimdi yaptırdım adetime 3 gün kala 14. Gun sonuç negatif 2.00 çıktı çok çok üzüldüm inşallah sizinkiler olur arkadaşlar inşalşahh olur çok ümitliydim olmadı ne belirtiler soş kadığım agrıyo belimin sol tarafı agrıo şu bu dedim hikaye arkadaşlar.Belirtilere bakmayın varsa var ben cok cok uzuldum artık bıraktım çünkü bıktım negtif nagatif duymaktan tümm klbimle diliyorum sizlerin olur inşallah
Can'ım çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiştir iğneden 10 gün sonra etkisi geçer diye biliyorum sen çok erken test yapmışsınMerhaba arkadaşlar benim bügün iğnemin 6 gunu idrar testi yaptım pozitif çıktı sizce varmıdır gebelik aşılama olmadım sadece klomen ve çatlatma iğnesi oldum
Can'ım çatlatma iğnesinin etkisi geçmemiştir iğneden 10 gün sonra etkisi geçer diye biliyorum sen çok erken test yapmışsın
Amin canimmm insallahHakkında hayırlısı olsun cnm.Güzel haberlerini bekliyoruz
Canm çok erken yapmissin benim geçen ay 13 güne kadar pozitifti 14 gün kanda negatif çıktı yıkıldım çok üzüldüm 14 gün yap kan tahlili kesin sonuç alırsın iğneden dolayı pozitif cikiyoMerhaba arkadaşlar benim bügün iğnemin 6 gunu idrar testi yaptım pozitif çıktı sizce varmıdır gebelik aşılama olmadım sadece klomen ve çatlatma iğnesi oldum
Öyleyse aramıza hoşgeldin cnm.ben ilk kez yaptırdım.senin durumun nedir peki?Selam kızlar aranızda yeniyim Ikinci aşilamayi yaptıran varmı aranizda
Ben ilk aşılamamı yaptırdım bugün 14. Günüm yarın adet günüm inşallah olmam inşallahSelam kızlar aranızda yeniyim Ikinci aşilamayi yaptıran varmı aranizda
Senden güzel haberler bekliyoruz cnm benimBen ilk aşılamamı yaptırdım bugün 14. Günüm yarın adet günüm inşallah olmam inşallah
Bende çok istiyorum ama hiçbir değişiklik Yok canım herşey gayet normal olmadı diye düşünüyorum yarın adet günüm inşallah olmamSenden güzel haberler bekliyoruz cnm benim
Ayy insallah hamilesindir burada bayram havasi olur insallahBen ilk aşılamamı yaptırdım bugün 14. Günüm yarın adet günüm inşallah olmam inşallah
Bende çok istiyorum ama hiçbir değişiklik Yok canım herşey gayet normal olmadı diye düşünüyorum yarın adet günüm inşallah olmam
valla aile olarak bayram ederiz ama ümidim yok canım bir hiç değişiklik yok yarın hasta olurumAyy insallah hamilesindir burada bayram havasi olur insallah
test yapıp negatifi görmek beni üzüyor canım 2 senedir korunmuyorum iki sene içinde toplasam 5-6 kere anca test yapmışımdır bekliyorum ve her zaman kırmızı kartı görüyorum inşallah bu sefer görmem tek dileğim o..Cnm iyi sabrediyosun test yapmamak icin
Insallah canim dur bakalim belirti olmadan hamile olan cook kisi var iyiyi dusunvalla aile olarak bayram ederiz ama ümidim yok canım bir hiç değişiklik yok yarın hasta olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?