İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canımm yap test bari için rahatlasın ben bakardım sanırım :) negatifsede Allahın takdiri birdahakine nasip eder üzülme, fakat şuda var illa belirti olucak diye bir sey yok belirtiler zaten 5.haftadan sonra genelde oluyor öyle düşün

Yarın adet günüm yarında hasta olmazsam bir iki gün daha beklicem inşallah güzel haberler veririm canım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün

KIZLAR BENDEDE HİÇ BİR BELİRTİ YOK YA MAŞALLAH AT GİBİYİM :d

Kızlar muayene oldum yumoslar 12 m 11 m var iki tanede küçük var doktor istediğim tablo olmazsa aşılama yapmicam dedi boşa yapmış oluruz dedi iğneye çarşambaya kadar devam carsamba yine muayene edicek bana dua edin

Kızlar ben ilk asilamayi 1 ay önce yaptirdim ama tutmadi suan ikinciyi yaptirsammi diye kararsizim

Yarın adet günüm yarında hasta olmazsam bir iki gün daha beklicem inşallah güzel haberler veririm canım Allahım hepimizin yüzünü güldürsün
canım size sorum olucak aşılama da makas masada mı yatıyonuz yoksa odadamı ya çok merak ediyorum yatakta yatırıyorlarsa kalkıp giyinirken süzülmüyormu ? birde dümdüz hareketsiz mi yatıcaz?birde wc ye sıkışık yapıcaklarya nasıl dayancaz 30 dk kafamda deli sorular kızlar kusura bakmayın tedcrübeleriniz biraz ışık olsun diye sordum ben de aşılama yapsammı diye düşünüyorum dr sorun yok aşılama yapalım dedi

dinlenme aşamasını soruyorum kızlar oldu işlem kalkıp giyinipmi yatağa yatıyoz

Aşılama özel bir odada yapılıyor yapılan yerde yarım saat yatırıyorlar bacakları karına çekip sonra kalkıyorsun lavaboya gidiyorsun idrara sıkışıklığını dr kontrol ediyor ultrasonla istediği duruma gelince aşılamayı yapıyor

Yok cnm ustune ortu veriyilar bacak bacak ustune atip yan yatiyosun yani benim öyleydi 45 dakka muayne odasında yatmıştım doktorum kimseyi almamıştı rahattı ama tutmadi yani tutcagi varsa istersrn hic yatma tutmuycaksa gunlerce yatsan tutmuyor ben ikinci aşılamayı düşünmüyorum artık tedavi falan bıraktım hiç problem yokmuş olacaksa olur olmazsa Rabbimin lütfü bu arada bana idrar sıkışıklığıfalan olcak demedi doktor ve progrstanda vermedi aşılama sonrası hiç bir ialç kullanamdım adete 4 gun kala 2.00 çıktı kan testi bende defteri kapadım inşallah sizden güzel haber alırım arkadaşlar ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN

GERÇEKTEN ÖYLE CANIM YA HİÇ BİŞEY YOK HAFTASONU IKI GUN TEMIZLIK YAPTIM MUTFAKTAN CIKMADIM HALSIZLIK FALAN YOK BUGUN 6.GUNUM İĞNENİN CANIM
Senin şuan erken canım benim aşılamamın 14. Günü eğer tutsaydı illa bir şekilde belli ederdi diye düşünüyorum

Can'ım adet oldun mu benim 14. Günüm hiç bişey yok bende tutmadı diye düşünüyorum. Bu arada idrara sıkışık olmak spermlerin iyi geçmesini sağlıyormuş o yüzden dr benimkini kontrol edip öyle aşılama yaptı ve aşılama gününden beri pregoston kullanıyorum sabah akşam olucağı varsa her türlü olur canım sıkma canını

Adet olmadım adetime 3 gun var doğrudur her doktor farklı yorum yapıo kimi işlem sonrası beş dakka yatmak yeter gunluk hayata donun diyor kimide eve gidince yat diyoru yatıyoz ama sonuç aynı dünçok üzüldüm gece mide agrısından arkadaşalr sabaha kadar uyumadım eşimde çok üzüldü oüzülünce dahq çok üzüldüm bugunden itibaren kapadım konuyu nolursa olsun dünyanın sonucu değil hayırlı değilmiş dedim

Biz eşimle beraber aşılamalardan ümitli değiliz zaten iki ay sonra tekrar deneyip sonra rapor çıkarıp tüp bebek düşünüyoruz inşallah gerek kalmaz o zamana kadar kendiliğinden olur. Bu arada canım değerin sıfır değil belki geç döllenme oluyordur o yüzden iki çıkmıştır adet günün geçince tekrar test yaptır bence bir sürpriz olabilir.

teşekkür ederim kızlar yaşayıp görücez ama insan stres yapıyo işte :) bu arada hemen küsmeyin bekleyin bakalım inşallah tutmuştur belki geç döllenme olmuştur öyle düşünün evet yatsanda yatmasanda herşey olacağına varıyor ama yinede riske girmemek için sordum sağolun , ben birkez düşük yaşadım yatak istiratim vardı sadece wc gitçen demişti dr ama yatarken kahverengi sonra pembe sonra kırmızı ve düşük oldu hemde hiç kalkmadan yatmıştım hayırlısı dedim şimdi tekrar aynı şeyleri yaşamaktan çok korkuyorum.

kızlar bende dün ve bugün kahverengi lekelenme oldu.kasıklarımdaki ağrılardan dolayı da çok umutluydum on dakika öncesine kadar.sanırım bi parça kan geldi.devamı da gelir diye düşünüyorum.gerçi bugün aşılamadan itibaren 15.günüm ve kan testi yaptırabilirim ama bikaç gün önce yaptırdığım kan testi de negatif çıktı umudum yok artık.herşey Allah'tan.ne yapalım biz elimizden geleni yaptık,gerisi takdiri ilahi.Rabbim hiç birimizi evlat kokusundan mahrum bırakmasın.çok çok üzgünüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…