Can'ım Allahtan yapıcak bişey Yok hayırlısı benimde 14. Günüm yarın benimkide gelir diye düşünüyorum hiç ümidim Yok yani Allahım tez zamanda kucaklarımızı doldursunkızlar bende dün ve bugün kahverengi lekelenme oldu.kasıklarımdaki ağrılardan dolayı da çok umutluydum on dakika öncesine kadar.sanırım bi parça kan geldi.devamı da gelir diye düşünüyorum.gerçi bugün aşılamadan itibaren 15.günüm ve kan testi yaptırabilirim ama bikaç gün önce yaptırdığım kan testi de negatif çıktı umudum yok artık.herşey Allah'tan.ne yapalım biz elimizden geleni yaptık,gerisi takdiri ilahi.Rabbim hiç birimizi evlat kokusundan mahrum bırakmasın.çok çok üzgünüm
canım benim hayırlı olsun Allahım yüzünü güldürür inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka gelişmeleri yaz.benimde 15.günüm bugün adet günüm beklemedeyim :)Kızlar çok şükür aşılamam yapıldı evimdeyim. Progestan ve coraspin verdi dr ilaclarimi kullanicam iki hafta sonra test yaptir adet olursan 2.gun gel dedi.
Cnm daha test yaptirmadinmi heycanla bekliyorzcanım benim hayırlı olsun Allahım yüzünü güldürür inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka gelişmeleri yaz.benimde 15.günüm bugün adet günüm beklemedeyim :)
Can'ım yaptırım negatifi görmek istemiyorum o yüzden bekliyorum inşallah müjdeli haber veririmCnm daha test yaptirmadinmi heycanla bekliyorz
İnş cnm benmCan'ım yaptırım negatifi görmek istemiyorum o yüzden bekliyorum inşallah müjdeli haber veririm
Hadi gözünaydın arkadaşım,inşallah tutar nasıl geçti kolay oldumu nekadar yattınKızlar çok şükür aşılamam yapıldı evimdeyim. Progestan ve coraspin verdi dr ilaclarimi kullanicam iki hafta sonra test yaptir adet olursan 2.gun gel dedi.
İnşallah tutmuştur , nezaman test yapıcaksın hadi inşallahh yaa Allah herkesin gönlüne göre versincanım benim hayırlı olsun Allahım yüzünü güldürür inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka gelişmeleri yaz.benimde 15.günüm bugün adet günüm beklemedeyim :)
Cok sukur canim vaginal muayeneden hic farki yok hissetmiyosun bile. Idrara sıkışık olmamizin sebebini sordum kataterin daha kolay girmesi icin dedi hemsire. Tam 15 dk yattim kalkinca da wc ye gidebilirsin dediler gittim.Hadi gözünaydın arkadaşım,inşallah tutar nasıl geçti kolay oldumu nekadar yattın
İnşallah bir iki gün daha hasta olmazsam test yapıcam canımİnşallah tutmuştur , nezaman test yapıcaksın hadi inşallahh yaa Allah herkesin gönlüne göre versin
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tutar Allahım kimseye aratmasınBende dün ilk iğnemi oldum aşılamanın tutma oranı çok düşük olduğu için çok karamsardım amagul_l 'nin mesajı ümit oldu bana...
Hayırlı olsun inşallah tutar gelir bebeğinKızlar çok şükür aşılamam yapıldı evimdeyim. Progestan ve coraspin verdi dr ilaclarimi kullanicam iki hafta sonra test yaptir adet olursan 2.gun gel dedi.
Hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tutar Allahım kimseye aratmasın
canım iyiyim gelen giden yok bu sabah pregostan bitti bekliyorum biraz sonra hemşireyi arayıp bilgi alıcam acaba bu hap geçikme yapar mı henüz test yapmadım bekliyorum
Super canim insallah hamilesin.. Sor bakalim canim ne diyecek hemsire bize de yaz. Sen de benim gibi asilamalari raporlu tup bebek icin bi basamak olarak gordugumuzden asilamayla hamileligi konduramiyoruz galiba kendimize:)canım iyiyim gelen giden yok bu sabah pregostan bitti bekliyorum biraz sonra hemşireyi arayıp bilgi alıcam acaba bu hap geçikme yapar mı henüz test yapmadım bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?