İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Can'ım Allahtan yapıcak bişey Yok hayırlısı benimde 14. Günüm yarın benimkide gelir diye düşünüyorum hiç ümidim Yok yani Allahım tez zamanda kucaklarımızı doldursun

Bende dün ilk iğnemi oldum aşılamanın tutma oranı çok düşük olduğu için çok karamsardım ama gul_l 'nin mesajı ümit oldu bana...

Kızlar çok şükür aşılamam yapıldı evimdeyim. Progestan ve coraspin verdi dr ilaclarimi kullanicam iki hafta sonra test yaptir adet olursan 2.gun gel dedi.

Kızlar çok şükür aşılamam yapıldı evimdeyim. Progestan ve coraspin verdi dr ilaclarimi kullanicam iki hafta sonra test yaptir adet olursan 2.gun gel dedi.
canım benim hayırlı olsun Allahım yüzünü güldürür inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka gelişmeleri yaz.benimde 15.günüm bugün adet günüm beklemedeyim :)

canım benim hayırlı olsun Allahım yüzünü güldürür inşallah hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka gelişmeleri yaz.benimde 15.günüm bugün adet günüm beklemedeyim :)
Cnm daha test yaptirmadinmi heycanla bekliyorz

İnşallah tutmuştur , nezaman test yapıcaksın hadi inşallahh yaa Allah herkesin gönlüne göre versin

Hadi gözünaydın arkadaşım,inşallah tutar nasıl geçti kolay oldumu nekadar yattın
Cok sukur canim vaginal muayeneden hic farki yok hissetmiyosun bile. Idrara sıkışık olmamizin sebebini sordum kataterin daha kolay girmesi icin dedi hemsire. Tam 15 dk yattim kalkinca da wc ye gidebilirsin dediler gittim.

canım iyiyim gelen giden yok bu sabah pregostan bitti bekliyorum biraz sonra hemşireyi arayıp bilgi alıcam acaba bu hap geçikme yapar mı henüz test yapmadım bekliyorum
Super canim insallah hamilesin.. Sor bakalim canim ne diyecek hemsire bize de yaz. Sen de benim gibi asilamalari raporlu tup bebek icin bi basamak olarak gordugumuzden asilamayla hamileligi konduramiyoruz galiba kendimize:)

Kızlar bu arada benim asilamam catlatma ignesinden sonraki 40.saat yapildi. Sizin?

Ben 17 zgündü bugun çamur gibi adet olmaya başladım:)daha aşılamayı düşünmüyorum bugun doktorum gidim diyorum bakalım ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…