İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Slm kızlar bugün muayene oldum rahmim 8.7 kalınlaşmış iki tanede yumosum var 17 m diğeri de o civarda cuma günü 12 öğlen asilamam olucak rabbimden hayırlısı inş tutar progeston banada verdi cuma sabahı baslicam sabah akşam icicem cnm ben receteyi okudum gecikme yapiyomus ama bence sen hamissin bozkurt 28 hayırlı haberini bekliyoruz

Anlıyorum cnm ben temelli çünkü sebepsiz belki kendiliğndrn olur çünkü hiç bir sorun yok sperm testi çok çok iyi benim yumurtalarda sorun yok amq sonç negatif noktay koydm

Anlıyorum cnm ben temelli çünkü sebepsiz belki kendiliğndrn olur çünkü hiç bir sorun yok sperm testi çok çok iyi benim yumurtalarda sorun yok amq sonç negatif noktay koydm
Hayırlısı cnm belki de bu ay kendiliğinden hamile kalirsin

Super canim insallah hamilesin.. Sor bakalim canim ne diyecek hemsire bize de yaz. Sen de benim gibi asilamalari raporlu tup bebek icin bi basamak olarak gordugumuzden asilamayla hamileligi konduramiyoruz galiba kendimize:)
Canım rapor çıkarmak için aşılama yaptırdık inşallah tutarda gerek kalmaz konuşunca hemşireyle yazıcam tabi ki

İnşallah canım hayırlı haber veririm

Canım rapor çıkarmak için aşılama yaptırdık inşallah tutarda gerek kalmaz konuşunca hemşireyle yazıcam tabi ki
aşılama yapıldığında sana ve funda arkadaşa bence hamilesiniz demiştim hatırladınmı B Bozkurt28 o muradına erdi hayırlısı ile sende inşallah :) bence testini yap negatifsede tekrar deniceksin sonuçda çünkü eğer hamileysen ilaçlarını kullanman gerek gecikme arkadaşım ara bakalım hemşireyi onlar yönlendirsin belki tüp bebeğe gerek kalmaz herşeyin hayırlısı olsun

Can'ım Allahtan yapıcak bişey Yok hayırlısı benimde 14. Günüm yarın benimkide gelir diye düşünüyorum hiç ümidim Yok yani Allahım tez zamanda kucaklarımızı doldursun
kızlar kanama gelip hamilelikleri devam edenler var önce test yaptır canım kanaman belki durar ama olmadıysada vakti saati değil demekki canım hayırlısı olsun ama
Cok sukur canim vaginal muayeneden hic farki yok hissetmiyosun bile. Idrara sıkışık olmamizin sebebini sordum kataterin daha kolay girmesi icin dedi hemsire. Tam 15 dk yattim kalkinca da wc ye gidebilirsin dediler gittim.
yatarken nasıl yattın düzmü yanmı yaa afedersinizde idrara sıkışıkken nasıl yatcaz yaa anlamış değilim :))))))))))))))

yarın sabah kan testi vericem canım hemşireyle konuştum 15. gün tahlil yaptır demiştik ona göre ilaca devam edersin dedi

hadi bakalım hayırlı haberlerini bekliyoruz inşallah :) Allah yardımcımız olsun sanada dua edicem Allah seninde benimde hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.(şimdi sen yarın test için gitçeksin ya bu gün yarın birşeyle meşgul ol stres yapma tamam mı canım )

duanasya ben idrara cok cok sıkışmıştım hemsire aşırı sıkışık olmana gerek yok cunku 15dk da biz yatiricaz seni dedi. Ben de birazini yaptim idrarimin normal sıkısıktım. Sordum neden sıkısık oluyoruz diye kataterin daha kolay girmesi icin dedi. Duramayacak kadar sıkısık olmana gerek yok canim hemsirenin dedigine gore..

Ben sırtüstü dizlerimi kendime cekip yattim hemsire bu pozisyonu aldirtti.

inşallah canım Allahım hepimizin yüzünüzü güldürsün amin amin..

Ne dedi dr canım
Dün akşama doğru kahverengi su gibi gelmeye başladı bende dedim acaba adetmi oluyorum bugun daha yoğunlaştı dedim gidim doktora doktorum saolsun çok ama çok ilgilendi yokmu dedi yok hocam dedim tamam olsun dedi üzülmek yok biz bu yola başladıysak mutlaka sonucunu alıcaz dedi hiç ara vermedi dedi bu yda deniycez dedi bişi diyemedim yeniden başlıycaz dedi muayne etti kist yok çok güzel dedi yumurtalarda çatlamış dedi oturduk dediki klomene başlıycaz dedim hocam iğneyle farkı ne dedi klomenle biz yumurta elde ediyoruz drdi iğne daha pahalı dedi bende hocam elim eczane teknikerei geliş fiyatına hallederim dedim tamam dedi iğneyle yapalım dedi menagon 75 ml 5 ampul yazdı bide az şekerim olduğu için glukofen 850 sabak akşam iç bize yardımcı olucak dedi tm dedim adetin üçüncü günü başla dedi 15 şubatta gel dedi tm dedim her bir işlem sonraki işlemin başarısnı arttırır dedi qma ben şimdi dün mü adet olmuş oldum bugun mu ortada kaldım

Bugün birinci gün olarak sayıcaksın bana drm öyle demişti canım benim inşallah hakkında hayırlısı olur sonuç pozitif olur Allahım hepimizin yüzünü güldürsün

Selamun aleykum kizlar
Bende bu ay ilk kez aşılama yaptırcam bugun hastalandim cuma gunu dr görüşmem var ins ilk seferde tutanlardan oluruz

Amin cnm benim inşallah hepimizin istediği olur hayırlı olsun menagon hiç kullanamdım ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…