- 18 Ocak 2017
- 118
- 37
- 28
Cnm benimde ignelerim bugün bitti cuma asilamam olucak iki tane yumurtam var aynı iğneyi kullanacaksınız bu iğne rahme çok iyi geliyomus doktorum öyle dedi bana bugün rahmimi çok güzel yapmış kalınlaşmış öyle dedi 8.7 olmuş rahmim inş sende iğneden sonra böyle güzel sonuç alırsın asilaman yapilirDün akşama doğru kahverengi su gibi gelmeye başladı bende dedim acaba adetmi oluyorum bugun daha yoğunlaştı dedim gidim doktora doktorum saolsun çok ama çok ilgilendi yokmu dedi yok hocam dedim tamam olsun dedi üzülmek yok biz bu yola başladıysak mutlaka sonucunu alıcaz dedi hiç ara vermedi dedi bu yda deniycez dedi bişi diyemedim yeniden başlıycaz dedi muayne etti kist yok çok güzel dedi yumurtalarda çatlamış dedi oturduk dediki klomene başlıycaz dedim hocam iğneyle farkı ne dedi klomenle biz yumurta elde ediyoruz drdi iğne daha pahalı dedi bende hocam elim eczane teknikerei geliş fiyatına hallederim dedim tamam dedi iğneyle yapalım dedi menagon 75 ml 5 ampul yazdı bide az şekerim olduğu için glukofen 850 sabak akşam iç bize yardımcı olucak dedi tm dedim adetin üçüncü günü başla dedi 15 şubatta gel dedi tm dedim her bir işlem sonraki işlemin başarısnı arttırır dedi qma ben şimdi dün mü adet olmuş oldum bugun mu ortada kaldım
İnş güzel sonuç alırsın canmSelamun aleykum kizlar
Bende bu ay ilk kez aşılama yaptırcam bugun hastalandim cuma gunu dr görüşmem var ins ilk seferde tutanlardan oluruz
İnş tutar cnm zormu bide asilamadan sonra evde dinlenme felan veriyomuSelam kızlar bende bugun aşılama oldum hayırlısı bakalım:)
Valla canm korktugum için tansiyonum düştü biraz ama az da ağrı hissetmedim değil yani:)) evde dinlen falan bişey demedi sadece 15 dakika yatırdıİnş tutar cnm zormu bide asilamadan sonra evde dinlenme felan veriyomu
Aşılaman hayırlı olsun Can'ımSelam kızlar bende bugun aşılama oldum hayırlısı bakalım:)
İnş pozitifti görürsün cnm benimValla canm korktugum için tansiyonum düştü biraz ama az da ağrı hissetmedim değil yani:)) evde dinlen falan bişey demedi sadece 15 dakika yatırdı
12 milyon sperm %58 ileri hareketliYa arkadaşlar sperm yıkama sonucunda aşılamaya ne kadar sperm ve ne kadar hareketlilikle girdiniz siz
Seninki ne durumda canm ne zaman oldun12 milyon sperm %58 ileri hareketli
Seninki iyimis cnm12 milyon sperm %58 ileri hareketli
Ya netten baktigimda ileri hareketli sayisi 5 milyon üzerinde olmasi gerek diyor.benim toplamda 7 milyon ama ileri hareketli 4,5 milyon malesefSeninki iyimis cnm
Can'ım bugün 16. Günüm aşılamam olanı henüz test yapmadım bekliyorumSe
Seninki ne durumda canm ne zaman oldun
Ay hadi inşallah ya:) nerde yaptırdınCan'ım bugün 16. Günüm aşılamam olanı henüz test yapmadım bekliyorum
Trabzon medicalpark ta yaptırdım canım inşallah hayırlı olurAy hadi inşallah ya:) nerde yaptırdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?