Sperm sayısına takılma canım olucağı varsa 1 milyonla bile oluyor yeterki Yüce Rabbim ol desin hayırlısı olsunİnşallah ya bende çapa da yaptirdım
Olucagi varsa olur cnm sonuçta bir tanesi sadece yumurtaya ulasiyorYa netten baktigimda ileri hareketli sayisi 5 milyon üzerinde olmasi gerek diyor.benim toplamda 7 milyon ama ileri hareketli 4,5 milyon malesef
Nasipten ötesi Yok canım vardır bundada bir hayırAynen kızlar aynen benim 35 milyondu %98 hareketli aşılama 17. Gün adet oldum
Can'ım sende hamilesin dimi ilk aşılamaylamıydı İnan o kadar çok okuyorum ki bazen karıştıyorum kaçıncı gün öğrendinOlucagi varsa olur cnm sonuçta bir tanesi sadece yumurtaya ulasiyor
Yok cnm değilim ben cuma aşılama olucmCan'ım sende hamilesin dimi ilk aşılamaylamıydı İnan o kadar çok okuyorum ki bazen karıştıyorum kaçıncı gün öğrendin
Hayırlı olsun güzel sonuçlar alırsın inşallah :)Selam kızlar bende bugun aşılama oldum hayırlısı bakalım:)
Canim bir gün arayla olmus asilamalarimiz ben de sali oldum insallah art arda veririz iyi haberi. Test tarihi verdimi dr sana?Selam kızlar bende bugun aşılama oldum hayırlısı bakalım:)
bekliyorum canım 17.gün işten izin alıp kan vermeye gidemedim başımda ağrımaya başladı adet olmadan genelde başım ağrır herhalde buda hastalık sinyali hayırlısı olsun şimdilik bişey yok
bekliyorum canım 17.gün işten izin alıp kan vermeye gidemedim başımda ağrımaya başladı adet olmadan genelde başım ağrır herhalde buda hastalık sinyali hayırlısı olsun şimdilik bişey yok[/QUO
normal idrar testi yap istersen :) biz senden heyecanlı ...
tamam canım ama bak negatif çıkarsada üzülme diyemicem fakat çok yıpratma kendini sen zaten tüp yapıcaktın unutma Allaha emanet inşallah vardır.Yok canım benim ne kusuru bende heyecan Yok korku var negatifi görürüm diye test alıp evde bakıcam haber edicem tabi
İnşallah canım hayırlısı nasipten ötesi yoktamam canım ama bak negatif çıkarsada üzülme diyemicem fakat çok yıpratma kendini sen zaten tüp yapıcaktın unutma Allaha emanet inşallah vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?