- 18 Ocak 2017
- 118
- 37
- 28
Bende 4 gündür menegon kullanıyorum bugün kontrole gittim adetimin 8. günü yumurtam 13 mm olmuş. Pazar günü tekrar çağırdı drBu sabah basladim igneye arkadaslar ilk defa igne tedavisiyle asilama yapilcak doktorum
klomen veriyordu ben ignee olsun olurmu dedim tek farki daha maliyetli dedi menagon 75 mil gunde bi tane ama cok yanma yapti igne yapilirken arkadaslar
Benimde puregon iğne ve dediğin gibi ilk acimadi ama sonradan acıdı neyse tek tutunda acisina raziyizBu sabah basladim igneye arkadaslar ilk defa igne tedavisiyle asilama yapilcak doktorum
klomen veriyordu ben ignee olsun olurmu dedim tek farki daha maliyetli dedi menagon 75 mil gunde bi tane ama cok yanma yapti igne yapilirken arkadaslar
Saol canım seninde hayirlisi olsunA Anjelbjk27
Eylulll09
Arkadaslarim hayirli olsun tedaviniz. Benim de bugun asilamadan sonraki 4.gunum. Test gunume 8 gun var daha. Neyse ki haftasonu geldi hemencik gecer pazartesi oluverir diye avutuyorum kendimi:)
Çok çok saol cnm geçen ay tutmadı inşallah bu ay olur hepimizin aşılama sonrası gerçekten çok zor zaman geçmio bende sayıyodum cuma gunuydu geçen hafta inanırmısız yapmadım testi kan testini pazar akşamı yaptırdım bu sefer adet geçene kadar yaptırmıycam test 12 gunde belli oluyo ya ben 20 gibi yaptırıcam kararlıyımA Anjelbjk27
Eylulll09
Arkadaslarim hayirli olsun tedaviniz. Benim de bugun asilamadan sonraki 4.gunum. Test gunume 8 gun var daha. Neyse ki haftasonu geldi hemencik gecer pazartesi oluverir diye avutuyorum kendimi:)
Tesekkur ederim canim sagolSaol canım seninde hayirlisi olsun
Gercekten zaman gecirmek zor ya hep misafir gelsin ya da hep misafirlige gideyim istiyorum. Insallah bu defa sagligiyla gelir bebegin.Çok çok saol cnm geçen ay tutmadı inşallah bu ay olur hepimizin aşılama sonrası gerçekten çok zor zaman geçmio bende sayıyodum cuma gunuydu geçen hafta inanırmısız yapmadım testi kan testini pazar akşamı yaptırdım bu sefer adet geçene kadar yaptırmıycam test 12 gunde belli oluyo ya ben 20 gibi yaptırıcam kararlıyım
canım ben hala test yaptırmadım 19. günüm kist mi oldu acaba yoksa bebeğim mi geldi bilmiyorumÇok çok saol cnm geçen ay tutmadı inşallah bu ay olur hepimizin aşılama sonrası gerçekten çok zor zaman geçmio bende sayıyodum cuma gunuydu geçen hafta inanırmısız yapmadım testi kan testini pazar akşamı yaptırdım bu sefer adet geçene kadar yaptırmıycam test 12 gunde belli oluyo ya ben 20 gibi yaptırıcam kararlıyım
canım senin gibiydim demekki tek aynı duyguyu ben yaşamıyorum bende aşılamadan sonra hep öyle yaptım ya ben gezmeye gittim yada misafir davet ettim gündüz işteydim akşamda kafamı o şekilde dağıttım annemde kızım zaten yoruluyorsun akşamları bari yatıp dinlensene diyor ama bana o iyi geliyordu :)Tesekkur ederim canim sagol
Gercekten zaman gecirmek zor ya hep misafir gelsin ya da hep misafirlige gideyim istiyorum. Insallah bu defa sagligiyla gelir bebegin.
Sanki asilaman tutmus edasiyla yazmissin canim insallah pazartesi gunu sonucunla mutlu edersin bizi. Ben 8 gun daha beklicem canim:)canım senin gibiydim demekki tek aynı duyguyu ben yaşamıyorum bende aşılamadan sonra hep öyle yaptım ya ben gezmeye gittim yada misafir davet ettim gündüz işteydim akşamda kafamı o şekilde dağıttım annemde kızım zaten yoruluyorsun akşamları bari yatıp dinlensene diyor ama bana o iyi geliyordu :)
çok canım aynı duyguları yaşadığımı anlatmak istedim :)Sanki asilaman tutmus edasiyla yazmissin canim insallah pazartesi gunu sonucunla mutlu edersin bizi. Ben 8 gun daha beklicem canim:)
2 hafta sonra test yap dedi sadece.sana verdi mi tarih? Bi de nerdr yaptirdin cnmCanim bir gün arayla olmus asilamalarimiz ben de sali oldum insallah art arda veririz iyi haberi. Test tarihi verdimi dr sana?
Canim bana da 2 hafta sonra test yap dedi ben ankara baskent unv de yaptirdm. Sen nerede yaptirdin?2 hafta sonra test yap dedi sadece.sana verdi mi tarih? Bi de nerdr yaptirdin cnm
Bende istanbul çapa da :)Canim bana da 2 hafta sonra test yap dedi ben ankara baskent unv de yaptirdm. Sen nerede yaptirdin?
Can'ım inşallah aşılaman hayırlı sonuçlanırMerhaba arkadaşlar bende polikistik overim.
Aşılama ile tutan ikizlerimi 18haftalkken birinin suyunun gelmesi ile ikisinde kaybettim.
Şimdi tekrar aşılama oldum çarşamba günü günler geçmiyor sanki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?