İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ne kadar sperm vehareketlilikle yaptırdın
Canim 60 milyon sperm dedi ama milimde 12 milyonmu ne gibi biseyler dedi %100 hareketli dedi. Sayi kismini anlamadim bi 60 bi 12 dedi ne demekse. Sperm gayet iyi dedi. Bilmiyorum canim bugun kasik ve bel agrim var ve bel agrim sag kalcama vuruyor adet belirtisi diye uzuluyorum.

Sizin sperm nasildi?

Valla canm sizin sperm değerleri iyiymiş.bizimki 7 milyon spermdi hareketlilikte %63 dü.bu arada yaş kaç

Valla canm sizin sperm değerleri iyiymiş.bizimki 7 milyon spermdi hareketlilikte %63 dü.bu arada yaş kaç
Canim sukur sperm iyi ama rabbim istesin ona güc yok hareketsiz bile olsa hamile kalirsin zamani gelmemisse her sey mukemmel olsa ne care boyle dusun moralini yuksek tut. 31 yasindayim canim sen?

Kızlar evde ovolasyon testim vardı biraz önce yaptım koyu çift çizgi çıktı burada okuduklarıma göre ovolasyondan da gebelik belli oluyormuş bir bilginiz varmı yarın kan testi yaptırıcam

Eklentiler

• IMG_2552.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 56
Kızlar evde ovolasyon testim vardı biraz önce yaptım koyu çift çizgi çıktı burada okuduklarıma göre ovolasyondan da gebelik belli oluyormuş bir bilginiz varmı yarın kan testi yaptırıcam
Aynen adet dönemin de tek çizgi çıkması lazım böle çıkınca hamile oluyor benim arkadaşım da yapmıştı böle çıkmıştı adet geçtikten 3 gün sonra falan oda hamileydi bence bi normal gebelik testi al yarın çok geç maşallah iyi dayanıyorsun

Ben de ilk hamileliğimi ovulasın testiyle adete 4 gün kala öğrenmiştim kopkoyu 2 çizgi vardı. Hayırlı olsun şimdiden :)

Bu arada kızlar ben de dün gebelik testi yaptım çatlatma iğnesinin etkisi geçmiş mi diye. Aşılamadan sonra 9.günümdü. Tek çizgi çıktı, geçmiş yani Umarım bir dahaki testim pozitif olur

Allah'ım sizede tez zamanda yaşatsın inşallah. Aşılamın 9. Günü başlayan kasık ağrısı ve hala devam ediyor sağ bacağıma vuruyordu hatta burda bile yazdıydım acaba kist mi oldu falan diye

Allah'ım sizede tez zamanda yaşatsın inşallah. Aşılamın 9. Günü başlayan kasık ağrısı ve hala devam ediyor sağ bacağıma vuruyordu hatta burda bile yazdıydım acaba kist mi oldu falan diye
Amin insallah. Benim dun geceden beri kendini epey hissettiren kalçama vuran bel agrim var ve su an ben de kistten endiseleniyorum

Hayırlı olsun Can'ım allahım sağlıkla kucagına Almayı nasip etsin bende cuma günü başladım gonal f salı günü çağırdı dr senin süreç nasıldı

Hayırlı olsun Can'ım allahım sağlıkla kucagına Almayı nasip etsin bende cuma günü başladım gonal f salı günü çağırdı dr senin süreç nasıldı
Benim aşılamam 16. Gün oldu canım dr yavaş ilerletti yumurtaları iki tane yumurtam vardı bakalım yarın ne görünecek

Benim aşılamam 16. Gün oldu canım dr yavaş ilerletti yumurtaları iki tane yumurtam vardı bakalım yarın ne görünecek
Hayırlı olsun ins sadece sorum şu nerde yaptırmıştiniz ve asilama olurken nelere dikkat ettiniz çok merak ettim

Hayırlı olsun ins sadece sorum şu nerde yaptırmıştiniz ve asilama olurken nelere dikkat ettiniz çok merak ettim
Çok sağol canım darısı başına olsun. Trabzon medicalpark ta yaptırmıştım canım özel olarak yaptığım bişey olmadı canım adetin 16. Günü aşılamam oldu o gün dinlendim sonrada işe devam

Amin çok sağolun size Dr iğne mi yoksa tableti ni verdi bende gelecek ay yaptıracam araştırıyorum işlemden sonra ne kadar sure yattınız cvp verorseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…