İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin çok sağolun size Dr iğne mi yoksa tableti ni verdi bende gelecek ay yaptıracam araştırıyorum işlemden sonra ne kadar sure yattınız cvp verorseniz sevinirim
Can'ım pregon iğneyle yumurtalar büyüdü aşılamam olduğu gün yatıp dinlendim ondan sonra işe devam ettim

Gunaydin kizlar asilama oldugum gunu sayarsak ki bilmiyorum sayiliyor mu bugun asilamamin 7.günü zaman durdu sanki.. Belirtileriniz var mı?

Yumurtalar kaç güne büyüyor
Canim bu bunyeden bunyeye degisir. Ben adetin 3.gunu gonal f75 basladim adetin 6.gunu yumurtam 12mm; adetin 9.günü 17mm idi. 11.gün aksam 20.30 ovitrelle vurundum; 13.gün 12.30da asilamam oldu. Bugun asilamanin 7.gunundeyim.

Kızlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım.3.5 yıllık evliyim daha önce klomen kullanarak aşılama yapıldı tutmadı . aradan 6 ay geçti şimdi ikinci aşılamam yapıldı bugün 7.günüm.Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin

Kızlar bugün kontrolüm vardı ben anlamadım 10 bi defi bide 8 dedi uma tekrar gel dedi iğneye devam pazartesi yada salı dedi

Amin arkadaşım amin klomen ben 6 ay kullandım 3 ay çatltma iğnesi kullandım olmadı geçen ay iki yumurtayla aşılama oldum gene tutmadı bu ay doktorumadan iğne istedim menagon 75 bugun bitti yarın kontrolum var inş işe yaramıştır bu ayda olmazsa mecburen son bi aşılama daha yapıp tüp bebeğe geçicem çünkü üç aşılam şartı varmış doktorum dedi en kötüsüde hep yazıyorum ama sinirlendiğim içim hiç bi problem yok yumurtlama problemdi onuda çözdük gene yok sebepsizmiş

Kızlar bugün kontrolüm vardı ben anlamadım 10 bi defi bide 8 dedi uma tekrar gel dedi iğneye devam pazartesi yada salı dedi
Bi on bi sekiz dediyse 2 yumurta vardır diye düşünüyorum.Kullanmaya devam ediceksin moralini bozma cnm kısmet bu işler inan

İdeal 18 mm ve yukarısı olması şazım benim 19 mm ken ikisidr ovitrele vurulmuştum

Cnm senin durumunu o kdr iyi anlıyorum ki.ben de 3.5 senelik evliyim.evliliğimin ilk yılı atanmakla uğraştığım için hiç çocuk düşünmedim.2.yılımda da görev yerim doğuda olduğu için eşimle de yaklaşık bir yıl birlikte olamadık malesef.yani ilk iki senemde çocuk düşünmeye fırsatım bile olmadı.Rabbimin gücüne gitmesin ama bazen onun işine karışmışım gibi hissediyorum,çocuk olayını ertelediğim için.keşke herşeyi oluruna bıraksaydım çünkü şimdi bu durumun vicdan azabını yaşıyorum, 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum malesef
Bunca zamandır istiyorum diye tutturdum ama boşuna strese girmişim.eşimde de bende de problem olmadığı halde 19 mm lik iki tane sağlıklı yumurtayla aşılama olduğu halde tutmadı.
Zamanını sadece rabbimin bildiği bişeyi olsun diye zorlamak bize zarar veriyor.o yüzden ben artık oluruna bırakıyorum.gün takibi falan yapmıcam çünkü gerçekten psikolojim bozuldu ve bu çöküşten kendimi ancak kendim kurtarabilirim.
Çok uzun yazdım kusura bakma,üzülme yalnız olmadığını bilmen için kendimden örnek verdim.herşey bizim için de elbet yoluna girecek.sen yeter ki umudunu kaybetme.Rabbim sesimizi duyuyo fakat hayırlı zaman için bekletiyo.
Dualarım seninleumarım daha ileriki aşamalara geçmeden anne oluruz hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…