Can'ım pregon iğneyle yumurtalar büyüdü aşılamam olduğu gün yatıp dinlendim ondan sonra işe devam ettimAmin çok sağolunsize Dr iğne mi yoksa tableti ni verdi bende gelecek ay yaptıracam araştırıyorum işlemden sonra ne kadar sure yattınız cvp verorseniz sevinirim
Hayırlı olsunİlk alışamam ve hamileyim kızlar
amin inşallah canım tez zamanda Allahım sizede versin.Hayırlı olsunRabbim tamamına erdirsin inşallah :) Darısı bizlere olsun inşallah :)
Canim bu bunyeden bunyeye degisir. Ben adetin 3.gunu gonal f75 basladim adetin 6.gunu yumurtam 12mm; adetin 9.günü 17mm idi. 11.gün aksam 20.30 ovitrelle vurundum; 13.gün 12.30da asilamam oldu. Bugun asilamanin 7.gunundeyim.Yumurtalar kaç güne büyüyor
Gözün aydın cnm hayırlı olsun inşallah çok sevindimİlk alışamam ve hamileyim kızlar
Çok teşekkür ederim inş sağlıkla kavuşursun bebeğineCan'ım pregon iğneyle yumurtalar büyüdü aşılamam olduğu gün yatıp dinlendim ondan sonra işe devam ettim
Amin arkadaşım amin klomen ben 6 ay kullandım 3 ay çatltma iğnesi kullandım olmadı geçen ay iki yumurtayla aşılama oldum gene tutmadı bu ay doktorumadan iğne istedim menagon 75 bugun bitti yarın kontrolum var inş işe yaramıştır bu ayda olmazsa mecburen son bi aşılama daha yapıp tüp bebeğe geçicem çünkü üç aşılam şartı varmış doktorum dedi en kötüsüde hep yazıyorum ama sinirlendiğim içim hiç bi problem yok yumurtlama problemdi onuda çözdük gene yok sebepsizmişKızlar merhaba, bende aranıza yeni katıldım.3.5 yıllık evliyim daha önce klomen kullanarak aşılama yapıldı tutmadı . aradan 6 ay geçti şimdi ikinci aşılamam yapıldı bugün 7.günüm.Rabbim herkese sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin
Bi on bi sekiz dediyse 2 yumurta vardır diye düşünüyorum.Kullanmaya devam ediceksin moralini bozma cnm kısmet bu işler inanKızlar bugün kontrolüm vardı ben anlamadım 10 bi defi bide 8 dedi uma tekrar gel dedi iğneye devam pazartesi yada salı dedi
Hayırlısı tabi haklımızda hep hayırlısı olsun Can'ım peki ne kadara ulaşması lazımBi on bi sekiz dediyse 2 yumurta vardır diye düşünüyorum.Kullanmaya devam ediceksin moralini bozma cnm kısmet bu işler inan
Mrb ne yaptın gittin mi Dr umarım herşey yolundadır bi sıkıntı olmaz inşCan'ım pregon iğneyle yumurtalar büyüdü aşılamam olduğu gün yatıp dinlendim ondan sonra işe devam ettim
Merak ettim seniamin inşallah canım tez zamanda Allahım sizede versin.
eraba.Merak ettim seni
Evet bana da asilama yapılacakMerhaba Can'ım sendemi tedavidesin
eraba.
Hamileyim canım gittim dr kese göründü 5 haftalık haftayada inşallah kalp atışını duymak için gidicem darısı sizin başınıza inşallahMrb ne yaptın gittin mi Dr umarım herşey yolundadır bi sıkıntı olmaz inş
Cnm senin durumunu o kdr iyi anlıyorum ki.ben de 3.5 senelik evliyim.evliliğimin ilk yılı atanmakla uğraştığım için hiç çocuk düşünmedim.2.yılımda da görev yerim doğuda olduğu için eşimle de yaklaşık bir yıl birlikte olamadık malesef.yani ilk iki senemde çocuk düşünmeye fırsatım bile olmadı.Rabbimin gücüne gitmesin ama bazen onun işine karışmışım gibi hissediyorum,çocuk olayını ertelediğim için.keşke herşeyi oluruna bıraksaydım çünkü şimdi bu durumun vicdan azabını yaşıyorum, 1,5 yıldır çocuk sahibi olamıyorum malesefAmin arkadaşım amin klomen ben 6 ay kullandım 3 ay çatltma iğnesi kullandım olmadı geçen ay iki yumurtayla aşılama oldum gene tutmadı bu ay doktorumadan iğne istedim menagon 75 bugun bitti yarın kontrolum var inş işe yaramıştır bu ayda olmazsa mecburen son bi aşılama daha yapıp tüp bebeğe geçicem çünkü üç aşılam şartı varmış doktorum dedi en kötüsüde hep yazıyorum ama sinirlendiğim içim hiç bi problem yok yumurtlama problemdi onuda çözdük gene yok sebepsizmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?