İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Amin inş seninle hikayemiz o kadar çok neredeyse aynı benziyo ki çok iyi anlıyorum inş bizde tez vakitde alırız kucağımıza

Ah kardesim ah benimde dualarim seninle inş daha zorlanmayız benimde psikolojim çok bozuldu artık dedim bu ne tövbe haşa Allahım affetsin ama insan dayanamıo bazen jnş hayırlısı neyse o olur

Tebrik ederim Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin merde yaptırdınız ?

Arkadaşlar bişiy sorucam kuzenim doğum yapıcak rica etti benden medicine güneşli doğum fiyatları ve medipol ünv bağcılar hastanesi doğum fiyatlarını biliyormusunuz

Merhaba kızlar bugün kan testi yaptırdım takip eden arkadaşlar için bilgi amaçlı yazmak istedim. Aşılamanın 12.günü sonuç negatif Sabır Allahım sabır...

Bir pkolu olarak cok sevindim senin adina cnm.bende pkoyum ve adet olamama sorunum war.iki asilama oldum ignelerle ve oncesinde klomen ama nasip olmadi.klomene hic cewap wermedi bunyem.senin hormon degerlerin nasildi peki?lh fsh prolaktin tsh e2 falan kacti?benim ikinci asilamamda tsh 3.21 ckti doktor normal ama gebelik icin 2bucugun altinda olmali dedi.senin nasildi tsh falan???

Arkadaşlar bişiy sorucam kuzenim doğum yapıcak rica etti benden medicine güneşli doğum fiyatları ve medipol ünv bağcılar hastanesi doğum fiyatlarını biliyormusunuz
Sezeryan 1800 falandı medicine da.daha 2 hafta önce sormuştum.

Ah kardesim ah benimde dualarim seninle inş daha zorlanmayız benimde psikolojim çok bozuldu artık dedim bu ne tövbe haşa Allahım affetsin ama insan dayanamıo bazen jnş hayırlısı neyse o olur
Üzülme kardeşim.Herkesin bi imtihanı var.bizim de buymuş.Önemli olan bu imtihanı sabrederek ve her halimize şükrederek geçmek.Allah bir kulunu severse,yalvarmasını dinlemek için onu sıkıntıyla sınar.Anne olanlar şanslı,ben değilim diye düşünme.herşeyin bi zamanı var ve herkes farklı sınanır bu hayatta.Çok şükür halimize.Dualarım seninle ve anne olmak isteyen herkesle

Allah razı olsun arladaşım.Bu cuma gününün hürmetine hepimizin dualarını kabul etsin.Çok haklısın çok doğru söylüyosun imtihan ve sabır anahtar kelimeler.Bugun doktora gidicrm herhalde pZt ikinci aşılamam olcak hayırlısı artık

İnşallah bu kez güzel haberler alırsın da ardından biz de geliriz

Bebişler gittim bugun iğnenin 7. Günü iki yumurta biri 13.5 biri 11.5 sağda ikiside pzt gene gidicem çarşambda çağırır cumaya kaldı aşılama iğne bende pek yaramıo galiba

Valla canım Tsh 2 yada 1 kusur olabilir ama ben klomen kullanmadan önce kan teşti yaptırdım ozman bakıldı baya oldu üstünden zaman geçeli o yüzden hatırlamıyorum

Kızlar merhaba,aşılamamın bugün 13. günü.gögüslerde şişlik ve hassaslık var,Allahtan umut kesilmez ama adet olucakmışım gibi belirtiler var.olmadı sanırsam

Yumurtalıklar Nasıl büyür kızlar bugün 11 gün bugün yerinde sayıyor

Nurayipek ins tutmustur asilaman arkadasim.Bende kontrole gittim bugun menagon kullandim ill defa 10 tane bi tana guzel yumurta buyumus digeri 16 mm ne 21.30 biri bu gece igne vurulcam carsamba asilama ikinci benim vallahi klomenle daha guzel yumurtalarim oluyodu benim hic bisi anlamadim

Bende gonal f kullanıyorum ilk aşılamam 11 günüm yumurtam 12 olmuş daha ne kadar gider gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…