- 18 Ocak 2017
- 118
- 37
- 28
O zaman senin gunde 1 m falalan buyuyo gibi iki yada uckez gidersin ucuncude asilama gununu soylerBende gonal f kullanıyorum ilk aşılamam 11 günüm yumurtam 12 olmuş daha ne kadar gider gelirim
Medikalparkta yaptırdım
Hangi medikalpark Taner tüpmü aşılamamı ?Medikalparkta yaptırdım
AşılamaHangi medikalpark Taner tüpmü aşılamamı ?
Şuan yumurta büyümediği için ve çatlama olmafığımiçin önermez bence benim hiç önermedi hatta bi saat önce ikinci aşılamamı oldum şuan evde dinleniyorumKızlar aşılama için tedaviye başladım iğnemin 3 günü ve adet dönemim bitti bugün acaba doktirunuz size ilişki onermismiydi asılama gününe kadar
Hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah peki kaç mm oldu yumurtaların bende daha aşılama sürecindeyimŞuan yumurta büyümediği için ve çatlama olmafığımiçin önermez bence benim hiç önermedi hatta bi saat önce ikinci aşılamamı oldum şuan evde dinleniyorum
Bende şuan tedavi sürecindeyim iğnemin 3 günü yumurtalara yarın bakacak inş sorun olmazda tez vakitde alırızHayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah peki kaç mm oldu yumurtaların bende daha aşılama sürecindeyim
Geçmiş olsun ins olur tutar kaçıncı günü yapıldı asilamaniz yumurtalarinin büyüklüğü nasıldıŞuan yumurta büyümediği için ve çatlama olmafığımiçin önermez bence benim hiç önermedi hatta bi saat önce ikinci aşılamamı oldum şuan evde dinleniyorum
Teşekkür ederim çok yardımcı oldunBenim rahim biraz küçükmüş o kötü oluyo baya öksürttü beni anca öyle spektumu taktı ilkinde agrı olmadı ama bunda oldu biraz kendinizi kasmayın arkadaşlar 5/10 dakika sürüo ama kendinizi kadarsanız sıkıntı
bana hiç bişey söylememişti. sadece çatlatma iğnesi günü uzun süre olmadıysa bugün olabilir ama yarın olmasın dedi o kadar. doktorunla bi konuş benceKızlar aşılama için tedaviye başladım iğnemin 3 günü ve adet dönemim bitti bugün acaba doktirunuz size ilişki onermismiydi asılama gününe kadar
bence test gününü bekle tatlım bana doktor kanama olsa bile testini gününde yap dediArkadaşlar 10. Günde negatif oldugu halde sonra pozitif çıkan olmus mu hiç
Canım aynı gün yaptırdık galiba senle.benimde asılamadan sonra 11.bu arada 11. gün hala adet olmadımhadi bebeğim yapabilirsin
Ah elimizde olsa keşkeÇıkar bence 10. Gün erken en garanti bence 15. Günden sonra daha herşeyin en iyisini düşünmek gerekiyor ama elimizde değil arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?