İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bana menagon pek yaramadi bugun 13 gun klomenle benim 11 gunde iki yumurta oluyodu 19 mm falan

Kızlar aşılama için tedaviye başladım iğnemin 3 günü ve adet dönemim bitti bugün acaba doktirunuz size ilişki onermismiydi asılama gününe kadar

Kızlar aşılama için tedaviye başladım iğnemin 3 günü ve adet dönemim bitti bugün acaba doktirunuz size ilişki onermismiydi asılama gününe kadar
Şuan yumurta büyümediği için ve çatlama olmafığımiçin önermez bence benim hiç önermedi hatta bi saat önce ikinci aşılamamı oldum şuan evde dinleniyorum

Şuan yumurta büyümediği için ve çatlama olmafığımiçin önermez bence benim hiç önermedi hatta bi saat önce ikinci aşılamamı oldum şuan evde dinleniyorum
Hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah peki kaç mm oldu yumurtaların bende daha aşılama sürecindeyim

Hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla nasip etsin inşallah peki kaç mm oldu yumurtaların bende daha aşılama sürecindeyim
Bende şuan tedavi sürecindeyim iğnemin 3 günü yumurtalara yarın bakacak inş sorun olmazda tez vakitde alırız

Geçmiş olsun ins olur tutar kaçıncı günü yapıldı asilamaniz yumurtalarinin büyüklüğü nasıldı

Arkadaşlar klomenle benim iki yumurta olmuştu geçen aşılamada biri 20 biri 19 du tutmadı bu sefer menagon 75 iğneyle denedik iki yumurtydı gene biri 14 diğeri 17 falandı galiba pzt günü 13 gündü 21.5 du gece 23:00 ovitrele vuruldum bu sabah eşim sperm verdi 10:00 sonucu 13:00 çıktı hastaneye getirdi doktorum yaptı 15. Gun bugun ama bu sefer geçen seferki gibi değildi geçenkinde doktor parmak la kontrol etmedi bu sefer iki parmakla kontrol etti bişiler yaptı hfif kanama oldu geçen hiç olmamıştı değ biraz kanama oşabilir sıkıntı değil dedi inş bu sefer sonuç alırız dedi 50 dakika sol trfa bacak back üstüne yattım

Benim rahim biraz küçükmüş o kötü oluyo baya öksürttü beni anca öyle spektumu taktı ilkinde agrı olmadı ama bunda oldu biraz kendinizi kasmayın arkadaşlar 5/10 dakika sürüo ama kendinizi kadarsanız sıkıntı

Teşekkür ederim çok yardımcı oldun

bana hiç bişey söylememişti. sadece çatlatma iğnesi günü uzun süre olmadıysa bugün olabilir ama yarın olmasın dedi o kadar. doktorunla bi konuş bence

E arkadaşlar kimseden ses çıkmıo bozkurt arkadqşımız nerde hamileydi tutmuştu aşılaması hiç yazmadı daha benim ikinci aşılama bugun 6. Gün

Çıkar bence 10. Gün erken en garanti bence 15. Günden sonra daha herşeyin en iyisini düşünmek gerekiyor ama elimizde değil arkadaşlar

bu arada 11. gün hala adet olmadım hadi bebeğim yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…