benim kızmızılar geliyo sanırım az önce tuvalete gittim pembe akıntı varCanım aynı gün yaptırdık galiba senle.benimde asılamadan sonra 11.
Canım serbestti bana. Progestan bebeğin tutunması için veriyorlar oluşursaKızlar size sorum var Dr bugün asilama yapti bana pregeston fitil verdi açabaa bu fitil ne işe yarıyor ve bundan sonra ilişkiyi serbest birakmismiydi
Sağlık olsun kuzum. Sıkma canını belji yerleşmedir bekle bakalım birazbenim kızmızılar geliyo sanırım az önce tuvalete gittim pembe akıntı var
Mrb ne yaptiniz asilama yaptırdınız mi merak ettim sizi aynı hastaneye gidiyorduk sizinle deKızlar merhaba cumartesi gunu ignelere basladim. Gonal f 75 kullaniyorum siz hangi igneyi kullandiniz?
Merhaba evet asilamam tuttu bin şükür sizin durumunuz nedir?Mrb ne yaptiniz asilama yaptırdınız mi merak ettim sizi aynı hastaneye gidiyorduk sizinle de
AA öyle mi çok sevindim vallahi ya gögşen hocaydi mi sizinki kaçıncı denemeniz de tuttu bende bugün bugün yaptırdım aşılamamı hulisi hocaya inş benimki de tutarMerhaba evet asilamam tuttu bin şükür sizin durumunuz nedir?
Insallah sagligiyla tutar, benim de bebegim insallah sagliklidir. Evet Gogsen hoca dr.um. ilk asilamamdi.AA öyle mi çok sevindim vallahi ya gögşen hocaydi mi sizinki kaçıncı denemeniz de tuttu bende bugün bugün yaptırdım aşılamamı hulisi hocaya inş benimki de tutar
Amin inş sen de sağlıkla alırsın kuçağınaInsallah sagligiyla tutar, benim de bebegim insallah sagliklidir. Evet Gogsen hoca dr.um. ilk asilamamdi.
12 milyondu galiba sayi, %100 hareketli idi. Ben gonalf 75 kullandim. 13.gun asilama oldum. İnsallah hayirli haberi verirsin.Amin inş sen de sağlıkla alırsın kuçağına
Kaç milyon sperm verildi size bide hulisi hoca adetin 3 günü başladı iğneyle pregeston 50 ml ile 6 gün kullandım 7 günü ovitrel catlatma ignesı vuruldum 9 günüde yani bugün öğlen asilama yapıldı 8 milyonla Dr iyi değer dedi ama sanki düşük gibi geldi bana bide benim yumurtalar hızlı büyüdüğü için bu kadar erken oldu acaba kusura bakma biraz uzun yazdım ❤
yok tatlım bildiğin adet oldum bugün zaten yerleşme olamazdı günü geçmişti. hayırlısı naapalım. dün çok üzüldüm ama bugün iyiyim elhamdülillahSağlık olsun kuzum. Sıkma canını belji yerleşmedir bekle bakalım biraz
Bende 2 güne olurum diye düşünüyorum. 12. Günde de negatifyok tatlım bildiğin adet oldum bugün zaten yerleşme olamazdı günü geçmişti. hayırlısı naapalım. dün çok üzüldüm ama bugün iyiyim elhamdülillah
benim tahminim yumurta büyütme değil çatlatma veya olgunlaşmama problemim varçünkü yumurta geliştirici ilaçlar kullandığımda erken adet oluyorum bakalım artık hayırlısı olsun yılmak yok yola devam üzme kendini sen nerde oldun aşılamayı? ben zeynep kamilde yapmıştım.Bende 2 güne olurum diye düşünüyorum. 12. Günde de negatif
Amin inş12 milyondu galiba sayi, %100 hareketli idi. Ben gonalf 75 kullandim. 13.gun asilama oldum. İnsallah hayirli haberi verirsin.
Bende çapada canım. Ben aşılama olmadan ds kullanmıstım aynı ilaçları bi kere çatlamamıstı. Yine mü öyle olsu acababenim tahminim yumurta büyütme değil çatlatma veya olgunlaşmama problemim varçünkü yumurta geliştirici ilaçlar kullandığımda erken adet oluyorum bakalım artık hayırlısı olsun yılmak yok yola devam üzme kendini sen nerde oldun aşılamayı? ben zeynep kamilde yapmıştım.
12. Günde belli olmaz mıBen bozkurt arkadaşımızı merak ediomhaberdiz bırakmayalım birbirimizle dertleşiyoruz benimde bugun 12. Gündü bi hafta daha yapmıycam ben test ha
Kan da belli olur diyolar ama yaptırmıycam her yaptırdığımda negatif qşdığım için sıkıldım son bi aşılamam kalıo vazgeçmez yaptırırsam eğer tüp bebek olcak yaşımda genç bilmiyorum artık bu arada sabah idrar yaptım tek çizgi galiba tutmadı gene12. Günde belli olmaz mı
Olmama sebebi neKan da belli olur diyolar ama yaptırmıycam her yaptırdığımda negatif qşdığım için sıkıldım son bi aşılamam kalıo vazgeçmez yaptırırsam eğer tüp bebek olcak yaşımda genç bilmiyorum artık bu arada sabah idrar yaptım tek çizgi galiba tutmadı gene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?