İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar size sorum var Dr bugün asilama yapti bana pregeston fitil verdi açabaa bu fitil ne işe yarıyor ve bundan sonra ilişkiyi serbest birakmismiydi

Insallah sagligiyla tutar, benim de bebegim insallah sagliklidir. Evet Gogsen hoca dr.um. ilk asilamamdi.
Amin inş sen de sağlıkla alırsın kuçağına
Kaç milyon sperm verildi size bide hulisi hoca adetin 3 günü başladı iğneyle pregeston 50 ml ile 6 gün kullandım 7 günü ovitrel catlatma ignesı vuruldum 9 günüde yani bugün öğlen asilama yapıldı 8 milyonla Dr iyi değer dedi ama sanki düşük gibi geldi bana bide benim yumurtalar hızlı büyüdüğü için bu kadar erken oldu acaba kusura bakma biraz uzun yazdım ❤

12 milyondu galiba sayi, %100 hareketli idi. Ben gonalf 75 kullandim. 13.gun asilama oldum. İnsallah hayirli haberi verirsin.

Bende 2 güne olurum diye düşünüyorum. 12. Günde de negatif
benim tahminim yumurta büyütme değil çatlatma veya olgunlaşmama problemim varçünkü yumurta geliştirici ilaçlar kullandığımda erken adet oluyorum bakalım artık hayırlısı olsun yılmak yok yola devam üzme kendini sen nerde oldun aşılamayı? ben zeynep kamilde yapmıştım.

Bende çapada canım. Ben aşılama olmadan ds kullanmıstım aynı ilaçları bi kere çatlamamıstı. Yine mü öyle olsu acaba

Merhaba kızlar ben de ilk aşılamamı 27 şubatta yaptırdım. Sonucu beklemedeyim.

Ben bozkurt arkadaşımızı merak ediomhaberdiz bırakmayalım birbirimizle dertleşiyoruz benimde bugun 12. Gündü bi hafta daha yapmıycam ben test ha

12. Günde belli olmaz mı
Kan da belli olur diyolar ama yaptırmıycam her yaptırdığımda negatif qşdığım için sıkıldım son bi aşılamam kalıo vazgeçmez yaptırırsam eğer tüp bebek olcak yaşımda genç bilmiyorum artık bu arada sabah idrar yaptım tek çizgi galiba tutmadı gene

Olmama sebebi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…