İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba
Çarşamba günü aşılamam var inşallah. Endometrium su an 12.5 mm. Doktor normal olduğunu söyledi,bana biraz fazla geldi,bilgisi olan var mi

Merhaba
Çarşamba günü aşılamam var inşallah. Endometrium su an 12.5 mm. Doktor normal olduğunu söyledi,bana biraz fazla geldi,bilgisi olan var mi
Kalın olması sorun olabilir mi ki? İnce olması sorun diye biliyorum. Ben de bir hafta önce aşılama yaptırdım 8 mm'di.

Kalın olması sorun olabilir mi ki? İnce olması sorun diye biliyorum. Ben de bir hafta önce aşılama yaptırdım 8 mm'di.

Kalınlığı da sorun diye biliyorum. Ideal bi aralık var sanırım 8 12 arası gibi. Fazlasi ve azı iyi değil

Doğru.. gereksiz endişeler işte. Olacağı varsa oluyor, yoksa dunya bir araya gelse olmuyor. Insallah hayırlısı olur hepimiz için :)
Kafana takmamaya çalış. Rabbim ol derse olur. Ben de bazen kendimi çok kaptırıyorum. Çok düşünüyorum ama yapmamamız lazım. Ben iki kez hamile kaldım ikisi de hiç düşünmediğim aylardı. Keşke bunu hep yapabilsek. İkisini de kaybettim kürtaj oldum. Geçen hafta aşılama yaptırdım, sonucu bekliyorum

Zaten hersey kafamizin içinde daha önce hiç spekulum takılmadı,onu dert ediyorum ben de. Bitkisel bi sakinlestirici verdi doktor. Hayirlisi bakalım
Siz de inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza

Zaten hersey kafamizin içinde daha önce hiç spekulum takılmadı,onu dert ediyorum ben de. Bitkisel bi sakinlestirici verdi doktor. Hayirlisi bakalım
Siz de inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Amin Rabbim hiçbir kadını annelikten mahrum etmesin. Bize de hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin

Arkadaşlar bugun 14. Gün brnim yarında regl günüm hiç bişi yok şuan bi iki gün sol kasıkta ani batmalar vardı hafif hafif bacagımafa vuruyordu hafif gögüa agrılarıda var bakalım idrarda negatif kandanda baktırmıycam bi diyorum gidim baktırım sonra diyorum beklim bu hafta olmazsa yaptırırm

Ilk asilamaniz mi? Benim de yarın aşılamam var sanırım ben hemen kan testi yaptirirdim. Siz neden istemiyorsunuz

İ
Ilk asilamaniz mi? Benim de yarın aşılamam var sanırım ben hemen kan testi yaptirirdim. Siz neden istemiyorsunuz
kinci cnm benim bi saat önce yaptırdım negatiff çıktı 0.1 geçen ay 18. Günde yapmıştım 2.00 ben daha düşünmüyorum inşallah sizlere nasip olur

İ

kinci cnm benim bi saat önce yaptırdım negatiff çıktı 0.1 geçen ay 18. Günde yapmıştım 2.00 ben daha düşünmüyorum inşallah sizlere nasip olur

Bazı insanların güle oynaya edindikleri şeyleri, başka insanlar büyük emekler vererek elde eder. Lütfen vazgecmeyin

Benim aşılamamın dün 14. Günüydü ve dun test yaptirdim beta hcg 175.2 çıktı.ama pazar günü ve bugün lekelenmem oldu.insallah bi sıkıntı olmaz.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.

Benim aşılamamın dün 14. Günüydü ve dun test yaptirdim beta hcg 175.2 çıktı.ama pazar günü ve bugün lekelenmem oldu.insallah bi sıkıntı olmaz.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
Yerlesiyordur inşallah bebeginiz. Darısı bizlerin başına

Canım herkes ıdrarda çıkmaz diyo ama bence 14te filan çıkıyo

İnş olmustur benim bugün 7 günüm 10 günü yaptırsam çıkmaz mı

Sonuç belli oldu mu ?

Kızlaaaaaar bugün 15. Günüm ve ilk aşılamam
Sabah idrar testi yaptım sonuç pozitif
Saat 10 da kan testi de yaptıracağım.
Çok heyecanlıyım..
5 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz.
Pko hastasıyım, eşimde bir problem yok.
Kolomen+ovitrelle ve ardından aşılama..
Hep dua ettim kendim içinde sizin içinde, inşallah herşeyin hayırlısı olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…