Herhangi bir teşhis var mı yoksa sebepsiz miOlmama sebebi ne
Kalın olması sorun olabilir mi ki? İnce olması sorun diye biliyorum. Ben de bir hafta önce aşılama yaptırdım 8 mm'di.Merhaba
Çarşamba günü aşılamam var inşallah. Endometrium su an 12.5 mm. Doktor normal olduğunu söyledi,bana biraz fazla geldi,bilgisi olan var mi
Kalın olması sorun olabilir mi ki? İnce olması sorun diye biliyorum. Ben de bir hafta önce aşılama yaptırdım 8 mm'di.
Doktorun iyi demiş ama sorun olsaydı söylerdiKalınlığı da sorun diye biliyorum. Ideal bi aralık var sanırım 8 12 arası gibi. Fazlasi ve azı iyi değil
Doktorun iyi demiş ama sorun olsaydı söylerdi
Kafana takmamaya çalış. Rabbim ol derse olur. Ben de bazen kendimi çok kaptırıyorum. Çok düşünüyorum ama yapmamamız lazım. Ben iki kez hamile kaldım ikisi de hiç düşünmediğim aylardı. Keşke bunu hep yapabilsek. İkisini de kaybettim kürtaj oldum. Geçen hafta aşılama yaptırdım, sonucu bekliyorumDoğru.. gereksiz endişeler işte. Olacağı varsa oluyor, yoksa dunya bir araya gelse olmuyor. Insallah hayırlısı olur hepimiz için :)
Kafana takmamaya çalış. Rabbim ol derse olur. Ben de bazen kendimi çok kaptırıyorum. Çok düşünüyorum ama yapmamamız lazım. Ben iki kez hamile kaldım ikisi de hiç düşünmediğim aylardı. Keşke bunu hep yapabilsek. İkisini de kaybettim kürtaj oldum. Geçen hafta aşılama yaptırdım, sonucu bekliyorum
Amin Rabbim hiçbir kadını annelikten mahrum etmesin. Bize de hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsinZaten hersey kafamizin içindedaha önce hiç spekulum takılmadı,onu dert ediyorum ben de. Bitkisel bi sakinlestirici verdi doktor. Hayirlisi bakalım
Siz de inşallah sağlıkla alırsınız kucağınıza
Arkadaşlar bugun 14. Gün brnim yarında regl günüm hiç bişi yok şuan bi iki gün sol kasıkta ani batmalar vardı hafif hafif bacagımafa vuruyordu hafif gögüa agrılarıda var bakalım idrarda negatif kandanda baktırmıycam bi diyorum gidim baktırım sonra diyorum beklim bu hafta olmazsa yaptırırm
kinci cnm benim bi saat önce yaptırdım negatiff çıktı 0.1 geçen ay 18. Günde yapmıştım 2.00 ben daha düşünmüyorum inşallah sizlere nasip olurIlk asilamaniz mi? Benim de yarın aşılamam var sanırım ben hemen kan testi yaptirirdim. Siz neden istemiyorsunuz
İ
kinci cnm benim bi saat önce yaptırdım negatiff çıktı 0.1 geçen ay 18. Günde yapmıştım 2.00 ben daha düşünmüyorum inşallah sizlere nasip olur
Yerlesiyordur inşallah bebeginiz. Darısı bizlerin başınaBenim aşılamamın dün 14. Günüydü ve dun test yaptirdim beta hcg 175.2 çıktı.ama pazar günü ve bugün lekelenmem oldu.insallah bi sıkıntı olmaz.Allah isteyen herkese nasip eder inşallah.
Canım herkes ıdrarda çıkmaz diyo ama bence 14te filan çıkıyoArkadaşlar bugun 14. Gün brnim yarında regl günüm hiç bişi yok şuan bi iki gün sol kasıkta ani batmalar vardı hafif hafif bacagımafa vuruyordu hafif gögüa agrılarıda var bakalım idrarda negatif kandanda baktırmıycam bi diyorum gidim baktırım sonra diyorum beklim bu hafta olmazsa yaptırırm
İnş olmustur benim bugün 7 günüm 10 günü yaptırsam çıkmaz mıArkadaşlar bugun 14. Gün brnim yarında regl günüm hiç bişi yok şuan bi iki gün sol kasıkta ani batmalar vardı hafif hafif bacagımafa vuruyordu hafif gögüa agrılarıda var bakalım idrarda negatif kandanda baktırmıycam bi diyorum gidim baktırım sonra diyorum beklim bu hafta olmazsa yaptırırm
Sonuç belli oldu mu ?Arkadaşlar klomenle benim iki yumurta olmuştu geçen aşılamada biri 20 biri 19 du tutmadı bu sefer menagon 75 iğneyle denedik iki yumurtydı gene biri 14 diğeri 17 falandı galiba pzt günü 13 gündü 21.5 du gece 23:00 ovitrele vuruldum bu sabah eşim sperm verdi 10:00 sonucu 13:00 çıktı hastaneye getirdi doktorum yaptı 15. Gun bugun ama bu sefer geçen seferki gibi değildi geçenkinde doktor parmak la kontrol etmedi bu sefer iki parmakla kontrol etti bişiler yaptı hfif kanama oldu geçen hiç olmamıştı değ biraz kanama oşabilir sıkıntı değil dedi inş bu sefer sonuç alırız dedi 50 dakika sol trfa bacak back üstüne yattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?