İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kan testi yaptırdın mı, sonucu merak ettim. İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder isteyen herkese.

Evet canım yaptırdım 460 çıktı.
Maşallah çok sevindim, hayırlı olsun. Sağ Salim kucağına alırsın inşallah. Rabbim bana da tüm isteyenlere de nasip etsin. Benim de aşılamamın 10.günü sabırsızlanıyorum, çok merak ediyorum sonucu. Dua et benim için, hamilelerin duası kabul olur

Kızlar aşılaması tutanlar bugün benim 8 günüm yardımcı olun ne olur belirtiler oluyormu Nasıl ne durumlar gözlediniz bilgi verebilirmisiniz

Off ben aşılama yaptıralı daha 26 saat oldu ama meraktan catlayacak gibiyim, nasıl gelecek tahlil günü progestan da müthiş ötesi baş dönmesi yapıyor benimle yakın günlerde aşılama yaptıran yok mu

Ay canım benim 8 gün oldu daha geçmiyor Zaman

.ignenin etkisi mi derken? Hangi igne beta hcgyi yükseltir ki? Çatlama ignesini vurulali çok olmustur,onun etkisi kalmaz ki o gune
Çatlatma iğnesinin etkisi bir hafta on günde vücuttan atılıyor diye okumuştur formda. Acaba hamile miyim yoksa iğne mi bilmiyorum. Doktorun asistanına söyledim doktorla görüşüp dönecek. Kesin bir şey yok yani. Benim aşılamadan 2-3 gün sonra bacak ve kasık ağrılarım başladı. Hala da devam ediyor.

Aşılamanın yapıldığı günü 1. Gün olarak mı sayıyoruz yoksa diğer gün mü

Bazi doktorlar 12.gun yaptirin diyor kan tahlilini. Benimki 14.gun dedi.
Aşılama yaptirali 11 gun olduysa, catlatma ignesi de 13 gun falan ortalama. Bence kalmamistir etkisi. İnşallah hayirli haberler alirsiniz

Bazi doktorlar 12.gun yaptirin diyor kan tahlilini. Benimki 14.gun dedi.
Aşılama yaptirali 11 gun olduysa, catlatma ignesi de 13 gun falan ortalama. Bence kalmamistir etkisi. İnşallah hayirli haberler alirsiniz
Aşılamadan bir gün sonra çatlatma iğnesi yine oldum ben. İnşallah hamileyimdir. Rabbim kimseyi annelikten mahrum etmesin.

Aşılamadan bir gün sonra çatlatma iğnesi yine oldum ben. İnşallah hamileyimdir. Rabbim kimseyi annelikten mahrum etmesin.

Aminn cekmeyen bilmez aa aşılamadan sonra ilk kez duyuyorum. Neden yapildi.
Benim asilamadan önce ultrasonla bakmadı yumurta catlamis mi diye. İnşallah bosa gitmez

Ay bencede hamilesin içime doğan hayırlısı olsun tabide . Benimde kasıklarım agrıyor 8 günde belli olmaz demi kızlar bana niye cvp vermiyorsunuz

Benim asilamadan önce ultrasonla bakmadı yumurta catlamis mi diye. İnşallah bosa gitmez
Aşılamadan bir gün önce
bana da aşılama günü yumurtanın durumuna bakmadı, bir gün sonra da iğne yap garanti olsun dedi. Çünkü benim yumurtam adetin 9. Günü büyümüştü. 11. Gün de aşılama oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…