Kan testi yaptırdın mı, sonucu merak ettim. İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder isteyen herkese.Kızlaaaaaar bugün 15. Günüm ve ilk aşılamam
Sabah idrar testi yaptım sonuç pozitif
Saat 10 da kan testi de yaptıracağım.
Çok heyecanlıyım..
5 yıllık evliyim 3 yıldır bebek istiyoruz.
Pko hastasıyım, eşimde bir problem yok.
Kolomen+ovitrelle ve ardından aşılama..
Hep dua ettim kendim içinde sizin içinde, inşallah herşeyin hayırlısı olur
Evet canım yaptırdım 460 çıktı.Kan testi yaptırdın mı, sonucu merak ettim. İnşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eder isteyen herkese.
Maşallah çok sevindim, hayırlı olsun. Sağ Salim kucağına alırsın inşallah. Rabbim bana da tüm isteyenlere de nasip etsin. Benim de aşılamamın 10.günü sabırsızlanıyorum, çok merak ediyorum sonucu. Dua et benim için, hamilelerin duası kabul olurEvet canım yaptırdım 460 çıktı.
Benim bugün aşılmadan sonraki 11. Günüm dayanamayıp tahlil yaptırdım 8,11 çıktıKızlar aşılaması tutanlar bugün benim 8 günüm yardımcı olun ne olur belirtiler oluyormu Nasıl ne durumlar gözlediniz bilgi verebilirmisiniz
Hamileyim değil miyim bilmiyorum. Sana iğnenin etkisi miBenim bugün aşılmadan sonraki 11. Günüm dayanamayıp tahlil yaptırdım 8,11 çıktı
Acaba iğnenin Etkisi miHamileyim değil miyim bilmiyorum. Sana iğnenin etkisi mi
Ne dediler peki sana canım değerine ay inşallah hamilesindir bende dayanamıyorum yapsammı diye peki Ağrı'n falan varmıHamileyim değil miyim bilmiyorum. Sana iğnenin etkisi mi
Ay canım benim 8 gün oldu daha geçmiyor ZamanOff ben aşılama yaptıralı daha 26 saat olduama meraktan catlayacak gibiyim, nasıl gelecek tahlil günü progestan da müthiş ötesi baş dönmesi yapıyor benimle yakın günlerde aşılama yaptıran yok mu
.ignenin etkisi mi derken? Hangi igne beta hcgyi yükseltir ki? Çatlama ignesini vurulali çok olmustur,onun etkisi kalmaz ki o guneHamileyim değil miyim bilmiyorum. Sana iğnenin etkisi mi
Çatlatma iğnesinin etkisi bir hafta on günde vücuttan atılıyor diye okumuştur formda. Acaba hamile miyim yoksa iğne mi bilmiyorum. Doktorun asistanına söyledim doktorla görüşüp dönecek. Kesin bir şey yok yani. Benim aşılamadan 2-3 gün sonra bacak ve kasık ağrılarım başladı. Hala da devam ediyor..ignenin etkisi mi derken? Hangi igne beta hcgyi yükseltir ki? Çatlama ignesini vurulali çok olmustur,onun etkisi kalmaz ki o gune
Çatlatma iğnesinin etkisi bir hafta on günde vücuttan atılıyor diye okumuştur formda. Acaba hamile miyim yoksa iğne mi bilmiyorum. Doktorun asistanına söyledim doktorla görüşüp dönecek. Kesin bir şey yok yani. Benim aşılamadan 2-3 gün sonra bacak ve kasık ağrılarım başladı. Hala da devam ediyor.
Aşılamadan bir gün sonra çatlatma iğnesi yine oldum ben. İnşallah hamileyimdir. Rabbim kimseyi annelikten mahrum etmesin.Bazi doktorlar 12.gun yaptirin diyor kan tahlilini. Benimki 14.gun dedi.
Aşılama yaptirali 11 gun olduysa, catlatma ignesi de 13 gun falan ortalama. Bence kalmamistir etkisi. İnşallah hayirli haberler alirsiniz
Aşılamadan bir gün sonra çatlatma iğnesi yine oldum ben. İnşallah hamileyimdir. Rabbim kimseyi annelikten mahrum etmesin.
Ay bencede hamilesin içime doğan hayırlısı olsun tabide . Benimde kasıklarım agrıyor 8 günde belli olmaz demi kızlar bana niye cvp vermiyorsunuzAşılamadan bir gün sonra çatlatma iğnesi yine oldum ben. İnşallah hamileyimdir. Rabbim kimseyi annelikten mahrum etmesin.
Sağol canım inşallah. İsteyen herkese versin Rabbim.Ay bencede hamilesin içime doğan hayırlısı olsun tabide . Benimde kasıklarım agrıyor 8 günde belli olmaz demi kızlar bana niye cvp vermiyorsunuz
Aşılamadan bir gün önceAminn cekmeyen bilmezaa aşılamadan sonra ilk kez duyuyorum. Neden yapildi.
Benim asilamadan önce ultrasonla bakmadı yumurta catlamis mi diye. İnşallah bosa gitmez
bana da aşılama günü yumurtanın durumuna bakmadı, bir gün sonra da iğne yap garanti olsun dedi. Çünkü benim yumurtam adetin 9. Günü büyümüştü. 11. Gün de aşılama oldu.Aminn cekmeyen bilmezaa aşılamadan sonra ilk kez duyuyorum. Neden yapildi.
Benim asilamadan önce ultrasonla bakmadı yumurta catlamis mi diye. İnşallah bosa gitmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?