Hayırlı olsun belirtiniz varmıydıMerhaba evet asilamam tuttu bin şükür sizin durumunuz nedir?
Bhcg sonucunuz kaç çıktı, kaçıncı gün yaptırdınızHayırlı olsun belirtiniz varmıydı
Hayırlı olsun sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin AllahBhcg sonucunuz kaç çıktı, kaçıncı gün yaptırdınız
Al benden de o kadar! Ve sadece 1 gün geçti. Sizin 11 gun olmus bence yarin kan verebilirsiniz bir cok doktor 12.gün istiyor tahlili. Benimki 14.gün dediKızlar ben çok kötüyüm. Meraktan kafayı yiyeceğim.
Allah bağışlasın bize belirtileriniz oldursa bahsedebilrimisiniz rica etsemGeçen sene Şubat'ın 15 inde aşılama yaptırmıştım..Ve çok şükür bebeğim şimdi yanımda uyuyor..
Benim aşılama tutmadı. Kan tahlili Dün 8, bugün 5. Çok kötüyüm.
5 üstü biraz şüpheli bi rakam. Acaba tam yerlesemeden düşüyor mu?
8 deyince cok heveslenmistim sizin adiniza. Allah sabır versinherseyin bi zamani var, yeter ki o zaman geldiğinde biz şartları hazır hale getirmiş olalım. Lütfen vazgecmeyin
Rabbim ne verirse başım üstüne ama çok kötü günler geçirdim geçiriyorum. Bir buçuk yıldır evliyim 2 kez hamile kaldım kalp atımı durduğu için kürtaj yaptılar. O kadar çok istiyorum ki bebeğim olmasını. Bir dakika bile olsa aklımdan çıkmıyor. Hayattan bıktım artık. Her gün Ağlamaktan bıktım.Sonrasında progestan kullandiniz mi
Jel kullandımSonrasında progestan kullandiniz mi
İnşallah Rabbim iyi insanların gönlündekini verircanım üzülme ya anlıyorum seni ben daha bir kez aşılama yaptım oda tutmadı ama çok ümitlenmiştim. şimdi tüp bebeğe başlıyruz hatta bugün inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
Tesekkur ederim battan once rahimde bicak batmasi oldu bikac defa ve goguslerim sisti insallah sizlerde pozitif sonuc alirsinizHayırlı olsun belirtiniz varmıydı
İnşallah ya bendede var bu tarz şeyler adetin geçmesi önemlimiTesekkur ederim battan once rahimde bicak batmasi oldu bikac defa ve goguslerim sisti insallah sizlerde pozitif sonuc alirsiniz
Rabbim ne verirse başım üstüne ama çok kötü günler geçirdim geçiriyorum. Bir buçuk yıldır evliyim 2 kez hamile kaldım kalp atımı durduğu için kürtaj yaptılar. O kadar çok istiyorum ki bebeğim olmasını. Bir dakika bile olsa aklımdan çıkmıyor. Hayattan bıktım artık. Her gün Ağlamaktan bıktım.
Tüm tahliller yapıldı. Pıhtılaşmaya eğilim var denildi. İğne de oldum bir yıldır da coraspin kullanıyorum. Ama fayda etmedi. Rabbim hayırlısını versin. Gücüm kalmadı artık.Istemekten vazgecince gerceklesiyor bazi seyler galibahamile kalabiliyor olmaniz da çok guzel,iyi tarafından bakin, hamilelik saglanabiliyor. İnşallah düşük sebebi de bulunur sağlıklı evlatlariniz olur. Spermin genetiginde bi sorun olabilir veya sizde kan pihtilasmasi gibi, endometrium inceligi olabilir bebek tutunamiyorsa. Bunlar arastirildi mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?