İlk aşılama

• Konu Sahibi Konu Sahibi gul_l
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim aşılama tutmadı. Kan tahlili Dün 8, bugün 5. Çok kötüyüm.

5 üstü biraz şüpheli bi rakam. Acaba tam yerlesemeden düşüyor mu?
8 deyince cok heveslenmistim sizin adiniza. Allah sabır versin herseyin bi zamani var, yeter ki o zaman geldiğinde biz şartları hazır hale getirmiş olalım. Lütfen vazgecmeyin

Sonrasında progestan kullandiniz mi

Sonrasında progestan kullandiniz mi
Rabbim ne verirse başım üstüne ama çok kötü günler geçirdim geçiriyorum. Bir buçuk yıldır evliyim 2 kez hamile kaldım kalp atımı durduğu için kürtaj yaptılar. O kadar çok istiyorum ki bebeğim olmasını. Bir dakika bile olsa aklımdan çıkmıyor. Hayattan bıktım artık. Her gün Ağlamaktan bıktım.

canım üzülme ya anlıyorum seni ben daha bir kez aşılama yaptım oda tutmadı ama çok ümitlenmiştim. şimdi tüp bebeğe başlıyruz hatta bugün inşallah hayırlısı olsun hakkımızda

canım üzülme ya anlıyorum seni ben daha bir kez aşılama yaptım oda tutmadı ama çok ümitlenmiştim. şimdi tüp bebeğe başlıyruz hatta bugün inşallah hayırlısı olsun hakkımızda
İnşallah Rabbim iyi insanların gönlündekini verir

Benimde tutmadı ikinci aşılamam söylemiştim size arkadaşlar.Aybeniz üzülme yapıcak bişi yok doktorum gel demişti ben gitmedim üç senelik evliyiz bi senedir korunmuyoruz olmadı artık bende kapattım

Kizlar ya bende forumu cok kullanmayi bilmiyorum henuz allah hepinizin yardimcisi olsun bugun bende gonal f vurulmaya basliycam ilk defa asilama yaptiricam cok merak ediyorum ilk asilama da tutturan cokk kisi varmi acaba

Istemekten vazgecince gerceklesiyor bazi seyler galiba hamile kalabiliyor olmaniz da çok guzel,iyi tarafından bakin, hamilelik saglanabiliyor. İnşallah düşük sebebi de bulunur sağlıklı evlatlariniz olur. Spermin genetiginde bi sorun olabilir veya sizde kan pihtilasmasi gibi, endometrium inceligi olabilir bebek tutunamiyorsa. Bunlar arastirildi mi

Tüm tahliller yapıldı. Pıhtılaşmaya eğilim var denildi. İğne de oldum bir yıldır da coraspin kullanıyorum. Ama fayda etmedi. Rabbim hayırlısını versin. Gücüm kalmadı artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…