Biraz dinlenin sinirlerinizi yipratmayin. Sonra zamani gelince yine o gucu bulacaksiniz kendinizde. Şimdi zorlamayin,zamana bırakın. Herseyde bir hayır vardırTüm tahliller yapıldı. Pıhtılaşmaya eğilim var denildi. İğne de oldum bir yıldır da coraspin kullanıyorum. Ama fayda etmedi. Rabbim hayırlısını versin. Gücüm kalmadı artık.
Aşılama bana pek mantıklı gelmedi. Doktora tüp bebek yap dedim. Yok dedi aşılama yaptı. O da olmadı.Benimde tutmadı ikinci aşılamam söylemiştim size arkadaşlar.Aybeniz üzülme yapıcak bişi yok doktorum gel demişti ben gitmedim üç senelik evliyiz bi senedir korunmuyoruz olmadı artık bende kapattım
Benimde adetimin üstünden 3 gün geçti Can'ım yapsam çıkarmıArkadaslar benim ilk asilamamda tuttu ve belirtimde olmadi.sadece aksamlari erkenden uyuyakaliyodum.ayrica ozel okulda çalışıyorum asilama gununden itibaren calistim.size diyecegim rahat olmaya çalışın fazla dusunmeyin.bende dusunuyodum ama baska seylerle mesgul olmaya calisiyodum ve arkadaslardand uc kisi hamile.sürekli muhabbeti donuyo.kendimi uzak tutamiyodum bu durumdan.adet gunum gecince de test yaptırdım.175 çıktı.gecen gun yaptirdim oda 782 çıktı.insallah isteyen herkese tez zamanda verir Rabbim.sadece sabir.
Ben de az önce aşılama oldum biraz aksilik yaşadım inşallah tutar bebegim... Şimdi evde yatıyorum biraz kasık ve bel ağrım var normal mi acaba
Sağol canim benim işlem esnasinda olmadi ama sonrasinda oldu agrim. Ben ilcede yaşıyorum canim gittigim hastanenin dogumhanesinde sadece 2 tane yer vardi islem yapilan ve doluydu elimizde sperm bekkedik 40 dk doktor sorun olmaz dedi inşallah tutar. Senin de gelir bebegin inşallah canimGeçmiş olsun ne aksilik yaşadınız? Benim işlem aşırı acılı oldu kendimi kastigim için. Ama işlem bittiginde bütün acı da bitti. Hastaneden çıkınca eve bile gitmedik, dolastik yemek yedik :) 3 gün oldu hiç yatmadim. Hiç bişey de hissetmiyorum
Sağol canim benim işlem esnasinda olmadi ama sonrasinda oldu agrim. Ben ilcede yaşıyorum canim gittigim hastanenin dogumhanesinde sadece 2 tane yer vardi islem yapilan ve doluydu elimizde sperm bekkedik 40 dk doktor sorun olmaz dedi inşallah tutar. Senin de gelir bebegin inşallah canim
Ben sadecw tutması içün bir hap kullanıyorum. Jel ve ya başka bişey vermedi dr
Yumurta büyütmek ve çatlatmak için kullanılan ilaçlar Ağrı yapıyorBen sadecw tutması içün bir hap kullanıyorum. Jel ve ya başka bişey vermedi dr
Tutar inşallah dua etBenim dördüncü günüm. Ilk defa bugün sancim var. Biraz da bagirsaklarimda tembellik var malesef,tuvalet sorunu malum. Onun da agrisi var,biraz da adet sancisi gibi. Tutmadi mi noralim bozuk
test yapmamak en iyisi canım ya bende çok üzülüyodum artık yapmıycam diye karar aldım bakalm:)Kızlar bugün 14 günüm yarın kan vercem ama dün test yaptım çıkmadı bütün morelim bozuldu
Senin kaçıncı günün Can'ımtest yapmamak en iyisi canım ya bende çok üzülüyodum artık yapmıycam diye karar aldım bakalm:)
ben tüp bebeğe başladım bu ay canım daha transfer yapılmadı iğne kullanıyorum şuan. ama daha önce bir kez aşılama yaptırdım ondan öncede hep evde test yapardım daha çok üzülüyo insan snucu görünceSenin kaçıncı günün Can'ım
Kızlar bugün 14 günüm yarın kan vercem ama dün test yaptım çıkmadı bütün morelim bozuldu
Yarın vercem Can'ım kan ama kasıgım çok agrıyor olcak gibiyim ben yaÇıktı mı kanın sonucu? Daha idrara geçmemiş olabilir,kan sonucu önemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?