- 15 Ekim 2015
- 1.189
- 2.914
- 133
canım inşallah bebisin sana tutunur güzel haberlerini bekliyoruz..tamam canım yazarım tabi hayırlısıyla bir yapılsın
Bende senin gibi düşünyordum arkadaşım.Hatta medipol megada günseli özdemire gittim.Kendisi tüp bebek bölümünde muayne fiyatı ssk 125 tl ayrıca opr.İyi bi doktor.Ama anladım ki gerek yok hem muaynesi pahalı hemde medipol mega çok soğuk çalışanların olduğu hastane hani nasıl diyim samimiyetsiz geldi.Sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim nisa hastanesi NECLA ÜLKER kendiside opr ve asla gereksiz tahlil yapmaz çok candan samimi bi doktor ben tesadüfen kendisini buldum eğitimine bakarak.Çok dingin bir konuşması var bilgili samimi.Bugun bunu birkez daha anladım ve kendisini gerçekten seviyorum.Ben iğneli aşılama istedim bana kendisi klomene cvp veriyoruz dedi ve iğne istemedi onun sayesinde aşılamam çok uyguna geldi.Çok konuştum kusur bakmayın arkadaşlar aynı şeyleri yaşadım bu yüzden anlatmk istedimBirde özellikle arkadslar hepinize sorayım sizin tavsiye edebileceğiniz bi hekim hastane yada merkez var mı ?
İnşallah kardeşim ya inşallah ve inşallah ALAHIN izniylede yarın senin aşılamanda kolay olur ve bebişin tutunur hiç kasma kafanı boşalt olursa ALLAHTAN olmazsa da KUN FE YEKÜNHadi hayırlı olsun Can'ım inşallah pozitif sonuç olur
Allah razı olsun Can'ım hayırlısı Allahtan inşallah güzel olucak herşey hepimiz içinİnşallah kardeşim ya inşallah ve inşallah ALAHIN izniylede yarın senin aşılamanda kolay olur ve bebişin tutunur hiç kasma kafanı boşalt olursa ALLAHTAN olmazsa da KUN FE YEKÜN
Bende senin gibi düşünyordum arkadaşım.Hatta medipol megada günseli özdemire gittim.Kendisi tüp bebek bölümünde muayne fiyatı ssk 125 tl ayrıca opr.İyi bi doktor.Ama anladım ki gerek yok hem muaynesi pahalı hemde medipol mega çok soğuk çalışanların olduğu hastane hani nasıl diyim samimiyetsiz geldi.Sana kendi doktorumu tavsiye edebilirim nisa hastanesi NECLA ÜLKER kendiside opr ve asla gereksiz tahlil yapmaz çok candan samimi bi doktor ben tesadüfen kendisini buldum eğitimine bakarak.Çok dingin bir konuşması var bilgili samimi.Bugun bunu birkez daha anladım ve kendisini gerçekten seviyorum.Ben iğneli aşılama istedim bana kendisi klomene cvp veriyoruz dedi ve iğne istemedi onun sayesinde aşılamam çok uyguna geldi.Çok konuştum kusur bakmayın arkadaşlar aynı şeyleri yaşadım bu yüzden anlatmk istedim
Birde baska hangi hastaneleri arastırmıstın ?Canım senin ne kadara yapıldı toplamda?sanırım henuz yenı yapıldı senınkı
canım istanbulda daha rahat doktor bulursun ama Fulya bahçeci tüp bebek merkezi ama onlar da aşılama yapıyor diye biliyorum bi sorsana benim arkadaş orda çikolata kisti ile ikiz hamile kaldı bi araştır canım benceMrb öncelikle hayırlı olsun..
Bende pkoluyum klomen kulladım bundan 6-7 ay once yumurtam hıc gelısmedı.bu ayda tekrar klomene basladık fakat yumurtam 13 mm de kaldı malesef .doktorum iğneyle geliştirilip aşılamanın yapılması gerekir yumurtaların direnç gösteriyor klomene dedi.bunun içinde iyi bir infertilite uzmanına görünmelisin dedi bende smdiden arastırmak istedim sizin yazdıklarınızı goruncede size danısmak ıstedım hangi medicalpark ta asılamanızı yaptrdınız acaba doktorunuz kımdı?yardımcı olur msnz
Ayyyyy hadi bakalım hyırlısı her şey güzel olsun inşallah içini ferah tut besmele çek b nim doktorum çok çekmişti yoksa benim aklıma gelmezdi heycandanKızlar bekliyorum çağrılmayı yarım saate kadar aşılamam olucak dua edin lütfen
Şöyle söyliyeyim atakent acıbadem var elif hanım.Ama fiyatını bilmiyoeum muaynesi 140 olması lazım ama aşılaması pahalıdır.Bağcılar mega medipol günseli hanım 125 muayne 1200 aşılama ama adetin 3. Günü git gidersen ben yumurtlama dönemşnde gtttm çünkü zaten klomen kullanmıştım kendi soktorum aşılama yapıcaktı senin gibiydim meraktan tüp bebek bölümüne gittim.Ben kendim nisa hastanesinde yaptırdım muayne 65 tl aşılama 950 ama önce doktorla görüş indirim yapar belki çünkü benim bi arkadaşım ünlü bi hastanede aşılama yapmıştı doktoru yanıma gel demiş eşi spermleri yıkattırmış dışarda demiş eşine söyle odama gelsin direk demiş aşılama ücreti almıycam güzelce yapmış aşılaması ve tutmuş böyle insanlarda var yani aşılama ona klomen muayne ücreti ve sperm yıkatma toplamda 300 mal olmuşBirde baska hangi hastaneleri arastırmıstın ?
İnşallah tutarKızlar bekliyorum çağrılmayı yarım saate kadar aşılamam olucak dua edin lütfen
Amin canım inşallah hepimiz hamile oluruzHayırlı olsun müjdeli haberlere kavuşman dileğiyle:)
Doğumhanede ki muayene odasında yapılıyor genelde. Çünkü aşılamadan sonra 15-20 dakika yatırıyorlar
İnşallah tutar hayırlı olsunÇok şükür aşılamam oldu hiçbişey duymadım besmele çekene kadar geçmiş olsun dedi drm 12 milyon sperm enjekte ettiler 5 milyonu hızlı hareketli şuan herşey yolunda dedi gerisi Allah'a kaldı inşallah bu sefer olur
Amin canım inşallah hepimiz hamile oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?