- 3 Haziran 2016
- 708
- 969
- 103
- 42
amınnn canım Allah isteyen herkese hepimize hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsinaynen canım inşallah en kısa zaman da kavuşursun evladına
Sağol canım muayene odasında değil özel bir yere alıyorlar zaten giriş yaparken yatış girişi alınıyor bir oda ayarlanmış oluyor orda yarım saat yatırıyorlar
Kesinlikle katılıyorum ben olmadı diye çok sitres yaptım herkes ay akıntı var fena çok aşırı diyordu bende tık yokdu daha yeni başladı ben de akıntı hiç bişey düşünmemeye çalış bir de herkes de farklı belirti var bunu kafana yerleştir inşallah sebebin aşılama olur alırsın evladınıŞimdiden söylüyüm internette çılgınlar gibi hamilelik belirtileri neler diye arama. Çünkü kimseninki kimseye bnzemiyor. İçini ferah tut. Bolca dua et.
Hm anladim canim benimde oyle olacaktir diye dusunuyorum cunku hastane cok kalabalik muayene odasina biri giriyo biri cikiyo. Merak ediyordum bunu, sagol.Doğumhanede ki muayene odasında yapılıyor genelde. Çünkü aşılamadan sonra 15-20 dakika yatırıyorlar
İnşallah canım size enjekte edilen sperm sayısı kaçtı dr 12 milyon dedi 5 milyonu ileri hareketli güzel dedi ama kafaya taktım azmı acaba diye az olsa herşey iyi demezdi herhalde dr öyle değil miKesinlikle katılıyorum ben olmadı diye çok sitres yaptım herkes ay akıntı var fena çok aşırı diyordu bende tık yokdu daha yeni başladı ben de akıntı hiç bişey düşünmemeye çalış bir de herkes de farklı belirti var bunu kafana yerleştir inşallah sebebin aşılama olur alırsın evladını
Anladim canim. Simdi senin icin heyecanli bekleyis basladi. Ben cok heyecanliyim, bat persembe gunu ignelere cuma baslarim nasipse. Senin asilama kacinci gun yapildi?Sağol canım muayene odasında değil özel bir yere alıyorlar zaten giriş yaparken yatış girişi alınıyor bir oda ayarlanmış oluyor orda yarım saat yatırıyorlar
Değişik bir duygu canım heyecan var korku var hepsi birarada hayırlısı olsun 16. Gün aşılamam oldu iki yumurtam gelişti sağ vs solda inşallah ikiside tutarAnladim canim. Simdi senin icin heyecanli bekleyis basladi. Ben cok heyecanliyim, bat persembe gunu ignelere cuma baslarim nasipse. Senin asilama kacinci gun yapildi?
Insallah gonlune gore versin rabbim. Ben de adeti bekliyorum. Bat persembe ama belli olmaz cuma ya da cumartesiye de sarkabilir. Hemen baslamak istiyorum. Bu aralar esiminde cok ustune gidiyorum surekli agliyorum. Esimde yeni surece giriyoruz mutlu olacagina agliyosun diyo.. Iyi haberlerle gel canim.Değişik bir duygu canım heyecan var korku var hepsi birarada hayırlısı olsun 16. Gün aşılamam oldu iki yumurtam gelişti sağ vs solda inşallah ikiside tutar
Eşin doğru söylüyor bence hiç ağlayıp kendini ve eşini üzme bizim elimizde olan bişey Yok canım Allah isterse olur vakti zamanı var biz önlemimizi alıcaz ne yapmamız gerekiyorsa yapıcaz sonra dua edicez vakti gelincede Allah nasip edicek üzme kendiniInsallah gonlune gore versin rabbim. Ben de adeti bekliyorum. Bat persembe ama belli olmaz cuma ya da cumartesiye de sarkabilir. Hemen baslamak istiyorum. Bu aralar esiminde cok ustune gidiyorum surekli agliyorum. Esimde yeni surece giriyoruz mutlu olacagina agliyosun diyo.. Iyi haberlerle gel canim.
Şöyle söyliyeyim atakent acıbadem var elif hanım.Ama fiyatını bilmiyoeum muaynesi 140 olması lazım ama aşılaması pahalıdır.Bağcılar mega medipol günseli hanım 125 muayne 1200 aşılama ama adetin 3. Günü git gidersen ben yumurtlama dönemşnde gtttm çünkü zaten klomen kullanmıştım kendi soktorum aşılama yapıcaktı senin gibiydim meraktan tüp bebek bölümüne gittim.Ben kendim nisa hastanesinde yaptırdım muayne 65 tl aşılama 950 ama önce doktorla görüş indirim yapar belki çünkü benim bi arkadaşım ünlü bi hastanede aşılama yapmıştı doktoru yanıma gel demiş eşi spermleri yıkattırmış dışarda demiş eşine söyle odama gelsin direk demiş aşılama ücreti almıycam güzelce yapmış aşılaması ve tutmuş böyle insanlarda var yani aşılama ona klomen muayne ücreti ve sperm yıkatma toplamda 300 mal olmuş
evet canım arastırdım salı gunu görusmeye gıdecegım ınsallah banada suan ıcın mantıklı gelıyor.C
canım istanbulda daha rahat doktor bulursun ama Fulya bahçeci tüp bebek merkezi ama onlar da aşılama yapıyor diye biliyorum bi sorsana benim arkadaş orda çikolata kisti ile ikiz hamile kaldı bi araştır canım bence
Haklisin canim elimizden geleni yapiyoruz rabbimde saglikli evlatlar nasip eder insallah.Eşin doğru söylüyor bence hiç ağlayıp kendini ve eşini üzme bizim elimizde olan bişey Yok canım Allah isterse olur vakti zamanı var biz önlemimizi alıcaz ne yapmamız gerekiyorsa yapıcaz sonra dua edicez vakti gelincede Allah nasip edicek üzme kendini
öncelıkle tesekkur ederım canım detaylı yazmıssın. ben bu hafta son kez cuma gunu yurmurta takıbı ıcın kadın hastalıkları doktoruma gıdıcem eger yıne kıpırdama olmazsa artık ıgnelerle gelıstırılıp asılama yapılmalı dedı doktorum.istanbul nısa hastanesıne sordum aşılama yapılmıyor bızde dediler. zaten suan arastrdgıma gore bana en mantıklı gelen istanbul florence nıgtıngale yada bahçeci tüp bebek merkezı. çunku kalite bir yer arıyorum eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu cift taraflı 4 ay oldu hemen hemen degerlerınde artıs var dedı urologumz hatta bu degerlerle normal yolla gebelık olabılır dedı ama malesef benım pko izin vermiyor.hakkımızda hayrlısı inş iyi bir hekimle yeni tedavimize başlayabılırız..[/QUOT inşallah canım benim nasıl yapılmıyor yanlışbiliyorlardır ama tabiki sen içinin ferah olacagı bir yere yaptır hayırlıysı neyse o osun hepimiz için arkadaşım
Canım bizim 30 milyondu %80 hareketli yalnız biz aşılamadan iki gün önce ilişkiye girdik ondan mı bilmiyorum ya bekleyince ölüyor falan diyorlar hayırlısı canım ya benim bebeklerin arasında iki gün var diyor doktor o iki gün önce tutmuş bi de aşılama olunca ikiz olmuş yani ben de aşılama olmasa da olacakmış demekki diyorum ama kafana takma bence sayıyı falan Allah zamanı geldi derse olur inşallah olur canımİnşallah canım size enjekte edilen sperm sayısı kaçtı dr 12 milyon dedi 5 milyonu ileri hareketli güzel dedi ama kafaya taktım azmı acaba diye az olsa herşey iyi demezdi herhalde dr öyle değil mi
Olan oldu artık hayırlısı olsun Can'ımCanım bizim 30 milyondu %80 hareketli yalnız biz aşılamadan iki gün önce ilişkiye girdik ondan mı bilmiyorum ya bekleyince ölüyor falan diyorlar hayırlısı canım ya benim bebeklerin arasında iki gün var diyor doktor o iki gün önce tutmuş bi de aşılama olunca ikiz olmuş yani ben de aşılama olmasa da olacakmış demekki diyorum ama kafana takma bence sayıyı falan Allah zamanı geldi derse olur inşallah olur canım
İlişki önerdimi dr Can'ımKızlar benim eşiminde yıkama sonrası 35 milyondu ileri hareketli %98 di iki yumurta vardı aşılama yaptığı zaman doktor biri çatlamış dedi ya bi önceki gece yda sabah çatlamştır çünkü iğneyi cmt gece 23 de vurdum pzt birde aşılamam oldu diğeri çatlmak üzeriydi bilmiyorum üç gün bitti daha
Mrb siz orda hangi Dr tavsiye edersiniz şimdi gelecek ayda bende orayabasliyacamdaHangi sehirdesin canim? Ankara ise Baskent Unv tavsiye edebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?