- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
- Konu Sahibi Ruyaaam123
-
Amin kuzum benim aynen ben erken yapıyım korkuyorum zaten en iyisi 14ü beklemek daha iyi yoksa daha çok stres yapcamCanım bende çok severdim ama kestim hala çok nadir yiyorum. Canım geç döllenme olursa erken yaparsan çıkmaz o yüzden bence erken test yapma en azından 12. Güne kadar. Bende adet olacakmışım gibi ağrı vardı ve sonradan çok şiddetlendi 8. Gün o yüzden acile gittim durumu anlattım ne olur ne olmaz tedavi etmeden kanda bakalım ona göre tedavi uygularız dediler 5,82 çıktı. Sende çıkmazsa hayal kırıklığı olur belki umudunu yitirirsin stres yaparsın o süreci etkiler. Rabbim gönlüne göre versin hayırlı haberlerini alırız inşAllah
Özel de mi yaptirdinizBen varım canım. Ekim'de aşılama yaptırdım şuan 9 haftalık hamileyim. Soruların varsa yanıtlayabilirim
Siz yinede baya erken ogrenmissiniz idrar testinde teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah mutlu haberi burada paylaşırız bizdeİnşAllah canım. Kanda baktır daha garanti olsun zaten varsa kesin çıkar 13. Gün. Tabi geç döllenme olmazsa. Benim geç döllenme oldu bebeğim haftasına göre küçük.
Canım bende 20. Ay hamile kaldım. 1 kimyasal birde ikiz bebek dış gebeliğim oldu öncesinde. Bu süreçler çok yıpratıcı biliyorum . Ama 2 yıl dayanmışsın birkaç gün daha dayanırız :) inşAllah bebişin seninledir. Beraber gün sayarız :*)Bana umut oldunuz gerçekten inşallah bende pozitifi görürüm negatif görme korkumla dayandım şimdiye kadar ama 13. Gün bir test yapmak istiyorum inşallah pozifi görürümtabi doktorum 15. Gün kan ver demişti ama dayanmak zor
Canım çatlatma iğnesinin etkisi 10 gün devam ediyormuş sonuçta o iğnenin içinde hcg hormonu var o yüzden erken testler yanıltıyor pozitif sonuçla ben o zaman iğne etkisi olduğunu düşünüyorumSiz yinede baya erken ogrenmissiniz idrar testinde teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah mutlu haberi burada paylaşırız bizde
Evet canım özelde yaptırdım. Konya'da yaşıyorum prof Dr. Ali Acar'a gidiyorum ve muhteşem bir doktor Türkiye'nin her yerinden geliyorlar bu doktora. Şuana kadar farklı 8 doktora gittim ve gördüğüm en iyi doktor kendisi Konya'da yaşıyorsan yada gelebilme imkanın varsa kesinlikle tavsiye ederim .Özel de mi yaptirdiniz
Rabbim bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin size de gerçekten zor bir süreç ben henüz hiç çift çizgi göremedim sabırsız bekliyorum gerçekten dediğiniz gibi 2 gün daha dayanirizCanım bende 20. Ay hamile kaldım. 1 kimyasal birde ikiz bebek dış gebeliğim oldu öncesinde. Bu süreçler çok yıpratıcı biliyorum . Ama 2 yıl dayanmışsın birkaç gün daha dayanırız :) inşAllah bebişin seninledir. Beraber gün sayarız :*)
Hamilelik için çaba stres çok fazla ama emin ol hamile kaldıktan sonra da bu stres bizim yakamızı bırakmıyor. Acaba kimyasal mı keseyi görecek miyim kalp atışını duyacak mıyım kaygısı.... Böyle devam ediyor. İnşAllah ilk olarak hamilesindirRabbim bebeğinize sağlıkla kavuşmayı nasip etsin size de gerçekten zor bir süreç ben henüz hiç çift çizgi göremedim sabırsız bekliyorum gerçekten dediğiniz gibi 2 gün daha dayanirizamin canım benim amiiin inşallah sağlıkla günler sayıp kucağımıza alırız bu bizi bekleten bebisleri
inşallah bir an önce geçer zor süreciniz çok kolay gebelik geçirirsiniz ama şimdiden o stresi hissediyorum bile bu seferde sağlıkla beklenen 9 ayHamilelik için çaba stres çok fazla ama emin ol hamile kaldıktan sonra da bu stres bizim yakamızı bırakmıyor. Acaba kimyasal mı keseyi görecek miyim kalp atışını duyacak mıyım kaygısı.... Böyle devam ediyor. İnşAllah ilk olarak hamilesindir2. Olarak kolay sağlıklı bir gebelik dilerim benim çok zor geçiyor bulantı çok fazla 1.5 aydır ne zaman düzgün yemek yiyebildiğimi hatırlamıyorum. Yiyemediğim içinde tansiyonum hep düşük baş dönmesinden kafamı kaldıramıyorum. Hiç bu kadar zor beklemezdim hamileliği. Anneliğin her evresi çok kutsal. Eşlerimiz bedavadan baba oluyor :)
Amin canım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşAllah rabbim çifter çifter versin isteyenlereinşallah bir an önce geçer zor süreciniz çok kolay gebelik geçirirsiniz ama şimdiden o stresi hissediyorum bile bu seferde sağlıkla beklenen 9 ayGerçekten öyle yahu bende eşime hep öyle diyorum sizin işiniz coook kolay annelik gerçekten kutsal fiziksel ve psikolojik bir savaş bir ömür de bitmeyen bir sevgi Allah hayırlı evlatlar nasip etsin
Amin zaten adetimi bekliyorum doktor ilaca baslatcak birkac ay da böyle denerim inşallah gerek kalmaz başka şeylereAnladım canım bencede önce aşılamayı dene tabi aşılamaya gerek kalmadan rabbim hayırlısıyla evlat nasip etsin
İnşallah kuzumAmin zaten adetimi bekliyorum doktor ilaca baslatcak birkac ay da böyle denerim inşallah gerek kalmaz başka şeylere
Çok teşekkür ediyorum Allah razı olsun amin inşallahİnşallah kuzumdualarım seninle rabbim isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Maalesef negatif canım 13. Günüm bugün nasip değilmiş sabah test yaptım çok net bir negatif yine. Ne diyelim her şey Allah'tan çok kötü oldum ama toparlamaya çalışıyorum inşallah senin pozitif olur
İdrar mı yaptın doktorum bana dediki sakın idrar yapma kan ver dediğim tarihte dedi çğnkü idrarda negatif çıkar boşuna stres yaparsın demişti benxe 2 gün daha bekle kan verMaalesef negatif canım 13. Günüm bugün nasip değilmiş sabah test yaptım çok net bir negatif yine. Ne diyelim her şey Allah'tan çok kötü oldum ama toparlamaya çalışıyorum inşallah senin pozitif olur
Yarın kan verme günüm kuzum doktoruma da gideceğim bakalım süreç ne olacak ikinci kez aşılama olmayı düşünmüyorum bilmiyorum belki şuan mantıkli düşünemüyorum. keşke öyle olsa ama silik bir çizgi de mi çıkmaz bir türlü göremedim şu çift çizgiyiİdrar mı yaptın doktorum bana dediki sakın idrar yapma kan ver dediğim tarihte dedi çğnkü idrarda negatif çıkar boşuna stres yaparsın demişti benxe 2 gün daha bekle kan ver
Kuzum şuan tam düşünemeyebilirsin haklısında bende 4 yıldır çift çizgi göremedim ama kalbini ferah tut seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım ama gerçekten doktorum beni uyardı idrar yapma sakın dedi büyeden bünyeye değişiyor testin negatif çıkıp boşuna stres yaparsın dedi en kesin sonuç kan tahlili dedi doktorum ki doğru söylüyor bak en yakın arkadaşım 6 gün gecikmişti şüphelendi evde idrar testi yaptı negatif çıktı hamile değilim dedi kan vermedi adet olurum 1 2 güne dedi olmadı adettin 11. günü gitti kan verdi 5buçuk haftalık hamile çıktı doktora sordu neden idrarda çıkmadı dktru demiş hcg değeri idrarına geç düşer demiş kız gitti elinde hatıra kalsın diye idrar testi yaptı düşün adet gecikmesinden 11.gün pozitifi gördü :) çok uzun yazdım ama herşeyde bi umut vardır kuzum bence kan tahlilin hamile olduğunu göstercek inanıyorumYarın kan verme günüm kuzum doktoruma da gideceğim bakalım süreç ne olacak ikinci kez aşılama olmayı düşünmüyorum bilmiyorum belki şuan mantıkli düşünemüyorum. keşke öyle olsa ama silik bir çizgi de mi çıkmaz bir türlü göremedim şu çift çizgiyi
Ne güzel konuşuyorsun kuzum bugün duyduğum en güzel şeyler oldu yazdıkların beni biraz olsun gülümsetti. inşallah ne diyebilirim ki benim için mucize olur pozitif çıksa evet bile bile yaptım o idrar testini yanlış ihtimali olmasına rağmen yaptım dayanamayıp şimdi yarına kadar dua etmekten başka çarem yok eğer olur da negatif çıkarsa da toplayacağım kendimi önümüze bakmamız gerekiyor geçmiş değişmiyor çok sağol kaç gündür umut sebebi oluyorsunKuzum şuan tam düşünemeyebilirsin haklısında bende 4 yıldır çift çizgi göremedim ama kalbini ferah tut seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri bende yaşadım ama gerçekten doktorum beni uyardı idrar yapma sakın dedi büyeden bünyeye değişiyor testin negatif çıkıp boşuna stres yaparsın dedi en kesin sonuç kan tahlili dedi doktorum ki doğru söylüyor bak en yakın arkadaşım 6 gün gecikmişti şüphelendi evde idrar testi yaptı negatif çıktı hamile değilim dedi kan vermedi adet olurum 1 2 güne dedi olmadı adettin 11. günü gitti kan verdi 5buçuk haftalık hamile çıktı doktora sordu neden idrarda çıkmadı dktru demiş hcg değeri idrarına geç düşer demiş kız gitti elinde hatıra kalsın diye idrar testi yaptı düşün adet gecikmesinden 11.gün pozitifi gördü :) çok uzun yazdım ama herşeyde bi umut vardır kuzum bence kan tahlilin hamile olduğunu göstercek inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?