- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
- Konu Sahibi Ruyaaam123
-
Ne demek kuzum birbirimizin halinden en iyi biz anlarızNe güzel konuşuyorsun kuzum bugün duyduğum en güzel şeyler oldu yazdıkların beni biraz olsun gülümsetti. inşallah ne diyebilirim ki benim için mucize olur pozitif çıksa evet bile bile yaptım o idrar testini yanlış ihtimali olmasına rağmen yaptım dayanamayıp şimdi yarına kadar dua etmekten başka çarem yok eğer olur da negatif çıkarsa da toplayacağım kendimi önümüze bakmamız gerekiyor geçmiş değişmiyor çok sağol kaç gündür umut sebebi oluyorsun
Çokkk teşekkür ederim kuzum Allah'ım bize de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sen sabret kan testini bekle çok iyi yapıyorsun yarın haber vereceğim. Bende sana çok dua ediyorum inşallah bebişin seninledir sabrın sonu mucize olsun inşallahNe demek kuzum birbirimizin halinden en iyi biz anlarızşimdi topla kendini yarını bekle ve dualarını eksik etme bende senin için bol bol ediyor olacağım kuzum bak benimde korkum var daha 7.gündeyim test yapmamak için zor sabrediyorum sonra doktorun dediği aklıma geliyor ve duruyorum bugun eczaneye girdim test almak için sonra bi sirkelendim almadan çıktım eğer alsaydım kesin yapardım ve kocaman negatifi görüp ağlardım herzaman iyi düşünmek lazım yılmak yok stres yok :) yarında o güzel haberü vericeğine inanıyorum allah büyük
Aminn kuzum benim bende yarını heycanla bekliyorumÇokkk teşekkür ederim kuzum Allah'ım bize de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sen sabret kan testini bekle çok iyi yapıyorsun yarın haber vereceğim. Bende sana çok dua ediyorum inşallah bebişin seninledir sabrın sonu mucize olsun inşallah
Hayırlı olsun. Ne zaman yaptırdınız aşılamaMerhaba benim ilk aşılamam tuttu
Yaaaa çokk sevindimmm allah sağsağlim doğmayı nasip etsinMerhaba benim ilk aşılamam tuttu
Çook sağol kuzum dualarının kat kat fazlası senin olsunAminn kuzum benim bende yarını heycanla bekliyorumsürekli dua ediyorum senin için
Kaçta kan verceksin yarın kuzumÇook sağol kuzum dualarının kat kat fazlası senin olsun
24 Mart. Bebeğim erken doğdu şu an küvözdeHayırlı olsun. Ne zaman yaptırdınız aşılama
Ben bu şekilde not almıştım. Size faydası dokunur belki. Benim bebeğim 33 gün oldu doğalı. Gebelik zehirlenmesi yaşadık erken doğdu 33.haftadaYaaaa çokk sevindimmm allah sağsağlim doğmayı nasip etsinnasıl belirtilerin oldu kuzum anlatırmısın kaçın gün test yaptın :)
Sağol kuzum benimBen bu şekilde not almıştım. Size faydası dokunur belki. Benim bebeğim 33 gün oldu doğalı. Gebelik zehirlenmesi yaşadık erken doğdu 33.haftada
Allah ikinize de sağlık versin inşallah24 Mart. Bebeğim erken doğdu şu an küvözde
Biraz önce verdim kuzum 2 saate çıkacakmışKaçta kan verceksin yarın kuzum
Kuzum ne yaptın çıktı mı sonuç??Biraz önce verdim kuzum 2 saate çıkacakmış
Evet canım maalesef negatif rabbim hayırlısını nasip etsin bir ay dinlenmek istedim diğer ay tekrar aşılama deneyelim dedi doktorum. İnşallah senin pozitif olurKuzum ne yaptın çıktı mı sonuç??
Sağlık olsun kuzum allah doğru zaman nasip eder inşallah üzülmek yok yılmak yok dediğin gibi 1 ay dinlen belki dinlediğin ay ummadığın zamanda oluverir allah büyükEvet canım maalesef negatif rabbim hayırlısını nasip etsin bir ay dinlenmek istedim diğer ay tekrar aşılama deneyelim dedi doktorum. İnşallah senin pozitif olur
Kuzum nasılsın var mı belirti falan bende bugun tık yokAllah ikinize de sağlık versin inşallah
Canim vallahi bende de hiçbir belirti yok dün goguslerim çok sızlıyordu bugün o da yokKuzum nasılsın var mı belirti falan bende bugun tık yok
Çok sağol kuzum eksik olma sende her zaman dualarimdasın Allah isteyen herkese nasip etsin bizlere de etsin sen umutsuzluğa kapılma inşallah tutunmuştur miniğin senin haberini bekliyoruz artıkSağlık olsun kuzum allah doğru zaman nasip eder inşallah üzülmek yok yılmak yok dediğin gibi 1 ay dinlen belki dinlediğin ay ummadığın zamanda oluverir allah büyüksenin için herzaman dua etmeye devam edicem kuzum
Bendede yok valla olumsuz düşünmeye başladımCanim vallahi bende de hiçbir belirti yok dün goguslerim çok sızlıyordu bugün o da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?