İlk aşılamada hamilen kalanlar

Ne demek kuzum birbirimizin halinden en iyi biz anlarız şimdi topla kendini yarını bekle ve dualarını eksik etme bende senin için bol bol ediyor olacağım kuzum bak benimde korkum var daha 7.gündeyim test yapmamak için zor sabrediyorum sonra doktorun dediği aklıma geliyor ve duruyorum bugun eczaneye girdim test almak için sonra bi sirkelendim almadan çıktım eğer alsaydım kesin yapardım ve kocaman negatifi görüp ağlardım herzaman iyi düşünmek lazım yılmak yok stres yok :) yarında o güzel haberü vericeğine inanıyorum allah büyük

Çokkk teşekkür ederim kuzum Allah'ım bize de bu güzel duyguyu yaşatsın inşallah sen sabret kan testini bekle çok iyi yapıyorsun yarın haber vereceğim. Bende sana çok dua ediyorum inşallah bebişin seninledir sabrın sonu mucize olsun inşallah

Aminn kuzum benim bende yarını heycanla bekliyorum sürekli dua ediyorum senin için

Yaaaa çokk sevindimmm allah sağsağlim doğmayı nasip etsin nasıl belirtilerin oldu kuzum anlatırmısın kaçın gün test yaptın :)
Ben bu şekilde not almıştım. Size faydası dokunur belki. Benim bebeğim 33 gün oldu doğalı. Gebelik zehirlenmesi yaşadık erken doğdu 33.haftada

Eklentiler

• CBE3BA93-A5A1-4DC9-8685-BD7FB82C12FE.webp
    43,2 KB · Görüntüleme: 97
Evet canım maalesef negatif rabbim hayırlısını nasip etsin bir ay dinlenmek istedim diğer ay tekrar aşılama deneyelim dedi doktorum. İnşallah senin pozitif olur
Sağlık olsun kuzum allah doğru zaman nasip eder inşallah üzülmek yok yılmak yok dediğin gibi 1 ay dinlen belki dinlediğin ay ummadığın zamanda oluverir allah büyük senin için herzaman dua etmeye devam edicem kuzum

Çok sağol kuzum eksik olma sende her zaman dualarimdasın Allah isteyen herkese nasip etsin bizlere de etsin sen umutsuzluğa kapılma inşallah tutunmuştur miniğin senin haberini bekliyoruz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…