- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
- Konu Sahibi Ruyaaam123
-
Amin kuzum benimÇok sağol kuzum eksik olma sende her zaman dualarimdasın Allah isteyen herkese nasip etsin bizlere de etsin sen umutsuzluğa kapılma inşallah tutunmuştur miniğin senin haberini bekliyoruz artık
Sen hiç test yaptın mı canım iğne etkisi var mı geçmiş mi diyeBendede yok valla olumsuz düşünmeye başladım
Zehirlenme %3-5 oranında görülür o da bir şanstır dedi perinatolog. Çok fazla ödemim vardı nefesimi kesiyorduSağol kuzum benimnasıl oldu gebelik zehirlenmesi kuzum şuan bebişin iyi dimi
Yok yapmadım kuzum doktorum 9na kadar sakın yapma dediSen hiç test yaptın mı canım iğne etkisi var mı geçmiş mi diye
Sen yaptın mı kuzumSen hiç test yaptın mı canım iğne etkisi var mı geçmiş mi diye
Yok ben de yapmadım canim zor dayanıyorumSen yaptın mı kuzum
Aynen bende bugun 9.gündeyiz hadi hayırlısıYok ben de yapmadım canim zor dayanıyorum
Geçmiş olsun kuzum allah başka zorluk yaşatmasın kilo alır bebişZehirlenme %3-5 oranında görülür o da bir şanstır dedi perinatolog. Çok fazla ödemim vardı nefesimi kesiyordu
Doktorum tansiyonu fark etti 10 gün kadar bekledik bebek zorlandı
Aldık şimdi dış ortamdan kilo almaya çalışıyor
Canım sizin ne gibi probleminiz vardı aşılama yaptırdınız bende dün yaptırdım aşırı gaz ve şişkinlik varEvet canım maalesef negatif rabbim hayırlısını nasip etsin bir ay dinlenmek istedim diğer ay tekrar aşılama deneyelim dedi doktorum. İnşallah senin pozitif olur
İnşallah tutar kuzumCanım sizin ne gibi probleminiz vardı aşılama yaptırdınız bende dün yaptırdım aşırı gaz ve şişkinlik var
Meehaba canım inşallah bebişin olur dualarım seninleMerhaba arkadaşlar, ben bu ay 10 gün karnımdan 150 mg merional yumurta geliştirme iğnesi vurdum. kontol sonucu doktorum 2 adet yumurtamın istenen büyüklüğe geldiğini söyledi ve dün akşam saat 10 da ovitrelle 250 mg çatlatma iğnesi vuruldum. Yarın eşim ile aşılama için gideceğiz. Bu süreçten geçip hamile kalan arkadaşlarım var mı acaba, aşılama sonrası nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallahMeehaba canım inşallah bebişin olur dualarım seninlebu süreçte dikkat etmen lazım ani hareketler ağır şeyler kaldırma ve çok yorma kendini bol bol dinlen kuzum bide sağlıklı beslen meyve ye sebze ağırlıklı yemekler ye ve bol bol su iç kuzum
İlk bi kaçgün öyle belirtiler oluyor kuzum inşallah olumlu sonuç alırsınÇok teşekkür ederim canım benim amin inşallahilk gün şnanılmaz bir gaz sancım ve kasık ağrım vardı, bugün 3. Gün kasık ağrım kaldı azcık inşallah hayırlara vesile olur
Evet canım benim ilk aşılamam, pcos var bende 1 buçuk yıldır evliyiz 1 buçuk yıldır da olmuyor çocuğumuz hep denedik. Tabiki de haber ederim. İlkinde genelde tutma olasılığı daha düşükmüş sanırım ama Allahtan ümit kesilmezİlk bi kaçgün öyle belirtiler oluyor kuzum inşallah olumlu sonuç alırsınilk aşılaman sanırım inşallahta son aşılaman olur gelişmelerden haber et kuzum olur mu? Kaç yıldır istiyorsun kuzum
İnşallah tutar kuzum bende pco var 4 yıldır evliyim 4 yıldır olmuyor bende geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı ama seninki inşallah tutar kuzumEvet canım benim ilk aşılamam, pcos var bende 1 buçuk yıldır evliyiz 1 buçuk yıldır da olmuyor çocuğumuz hep denedik. Tabiki de haber ederim. İlkinde genelde tutma olasılığı daha düşükmüş sanırım ama Allahtan ümit kesilmez
Canım 28 aralıkta aşılamam yapıldı, bugün aşılama günü hariç 5 . Günüm. İlk günler inanılmaz bir sancım vardı ama şimdi bugünden beri sağ kasığımda hafif ağrılar oluyor ara ara başka da bir değişiklik hissetmiyorum aslında o da biraz acaba tutmadı mı diye düşündürüyor beni. İnşallah ikimize de Allahım çok aratmadan sağlıklı bebişler verirİnşallah tutar kuzum bende pco var 4 yıldır evliyim 4 yıldır olmuyor bende geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı ama seninki inşallah tutar kuzumkaçıncı gündesin var mı belirti falan
Amin kuzum benimCanım 28 aralıkta aşılamam yapıldı, bugün aşılama günü hariç 5 . Günüm. İlk günler inanılmaz bir sancım vardı ama şimdi bugünden beri sağ kasığımda hafif ağrılar oluyor ara ara başka da bir değişiklik hissetmiyorum aslında o da biraz acaba tutmadı mı diye düşündürüyor beni. İnşallah ikimize de Allahım çok aratmadan sağlıklı bebişler verir
Çok teşekkür ederim canım benimAmin kuzum beniminşallah tutmuştur kuzum dualarımdasın
Haftaya çarşamba mı belli olcak kuzum?Çok teşekkür ederim canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?