İlk aşılamada hamilen kalanlar

Sağol kuzum benim nasıl oldu gebelik zehirlenmesi kuzum şuan bebişin iyi dimi
Zehirlenme %3-5 oranında görülür o da bir şanstır dedi perinatolog. Çok fazla ödemim vardı nefesimi kesiyordu
Doktorum tansiyonu fark etti 10 gün kadar bekledik bebek zorlandı
Aldık şimdi dış ortamdan kilo almaya çalışıyor

Geçmiş olsun kuzum allah başka zorluk yaşatmasın kilo alır bebiş benim aekadaşında kuvezde kalmıştı yanına alınca 1 2 hafta içinde kiloyu aldı :)

Canım sizin ne gibi probleminiz vardı aşılama yaptırdınız bende dün yaptırdım aşırı gaz ve şişkinlik var
İnşallah tutar kuzum bende pco var eşimde hiçbir sorun yok 4 yıldır deniyorum klomen femara çatlatma iğnesi ile çok denedim olmadı 3-4 tane doktor değiştirdim sonunda çok iyi doktor buldum ünlüde burda pco var ama engel değil dedi çünkü eşinde problemde yok dedi 1 kere femara tedavisi oldum bu doktorumda sonra olmayınca aşılama kararı aldık sonuç tabi hüsran ama allah büyük inanınıyorum allah yüzümü güldürcek dün doktoruma gittim isterden bu ay ara verelim ama sen ovulasyonla ilişkini takip et dedi çünkü aşılamadan sonnra gebe kalan çok oldu dedi bizde bu ay ara verdik ocakta yada şubatta 2. Aşılama tabi bebiş olursa 2.aşılamaya gerek kalmaz

Merhaba arkadaşlar, ben bu ay 10 gün karnımdan 150 mg merional yumurta geliştirme iğnesi vurdum. kontol sonucu doktorum 2 adet yumurtamın istenen büyüklüğe geldiğini söyledi ve dün akşam saat 10 da ovitrelle 250 mg çatlatma iğnesi vuruldum. Yarın eşim ile aşılama için gideceğiz. Bu süreçten geçip hamile kalan arkadaşlarım var mı acaba, aşılama sonrası nelere dikkat etmem gerekiyor yardımcı olursanız çok sevinirim.

Meehaba canım inşallah bebişin olur dualarım seninle bu süreçte dikkat etmen lazım ani hareketler ağır şeyler kaldırma ve çok yorma kendini bol bol dinlen kuzum bide sağlıklı beslen meyve ye sebze ağırlıklı yemekler ye ve bol bol su iç kuzum

Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah ilk gün şnanılmaz bir gaz sancım ve kasık ağrım vardı, bugün 3. Gün kasık ağrım kaldı azcık inşallah hayırlara vesile olur

Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallah ilk gün şnanılmaz bir gaz sancım ve kasık ağrım vardı, bugün 3. Gün kasık ağrım kaldı azcık inşallah hayırlara vesile olur
İlk bi kaçgün öyle belirtiler oluyor kuzum inşallah olumlu sonuç alırsın ilk aşılaman sanırım inşallahta son aşılaman olur gelişmelerden haber et kuzum olur mu? Kaç yıldır istiyorsun kuzum

İlk bi kaçgün öyle belirtiler oluyor kuzum inşallah olumlu sonuç alırsın ilk aşılaman sanırım inşallahta son aşılaman olur gelişmelerden haber et kuzum olur mu? Kaç yıldır istiyorsun kuzum
Evet canım benim ilk aşılamam, pcos var bende 1 buçuk yıldır evliyiz 1 buçuk yıldır da olmuyor çocuğumuz hep denedik. Tabiki de haber ederim. İlkinde genelde tutma olasılığı daha düşükmüş sanırım ama Allahtan ümit kesilmez

İnşallah tutar kuzum bende pco var 4 yıldır evliyim 4 yıldır olmuyor bende geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı ama seninki inşallah tutar kuzum kaçıncı gündesin var mı belirti falan

İnşallah tutar kuzum bende pco var 4 yıldır evliyim 4 yıldır olmuyor bende geçen ay ilk aşılamamı yaptırdım tutmadı ama seninki inşallah tutar kuzum kaçıncı gündesin var mı belirti falan
Canım 28 aralıkta aşılamam yapıldı, bugün aşılama günü hariç 5 . Günüm. İlk günler inanılmaz bir sancım vardı ama şimdi bugünden beri sağ kasığımda hafif ağrılar oluyor ara ara başka da bir değişiklik hissetmiyorum aslında o da biraz acaba tutmadı mı diye düşündürüyor beni. İnşallah ikimize de Allahım çok aratmadan sağlıklı bebişler verir

Amin kuzum benim inşallah tutmuştur kuzum dualarımdasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…