İlk aşılamada hamilen kalanlar

Hayırlısı olsun kuzum benim belki bebişin bir sürpriz yapıp geliverir beklenmedik anda bende iğne kullanmaya başladım bakalım yine Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize bizede annelik duygusunu sağlıkla nasip etsin inşallah

İnşallah kuzum bebişin olur dualarım seninle ne zaman aşılaman olcak kuzum iğnenin dozu kaç adı ne? :)

İnşallah kuzum bebişin olur dualarım seninle ne zaman aşılaman olcak kuzum iğnenin dozu kaç adı ne? :)
Yarın kontrolüm var kuzum muhtemelen bu hafta içi olur gonalf 300 kullanıyorum 75 vuruyorum ben biraz stresliyim geçen aşılamam biraz ağrılı olmuştu

Yarın kontrolüm var kuzum muhtemelen bu hafta içi olur gonalf 300 kullanıyorum 75 vuruyorum ben biraz stresliyim geçen aşılamam biraz ağrılı olmuştu
Kuzum stres yapma desem de yaparsın biliyorum ama benim de geçen aşılamamda aşırı stresliydim doktorum bile kızmıştı stres yaparsan aşılamayı boşuna yaptırırsın demişti ve tutmayınca doktorum tekrat dedi bak stres yaptın çoğu şeye engel olmuş olabilirsin demişti bence sakin ol belki bu aşılaman ağrısız olucak

Canım nasıl gidyor hamilelik? :)

Kuzum ne yaptın aşılama yaptırdın mı? Merak ediyorum
Evet kuzum geçen hafta çarşamba aşılama oldum beklemedeyim iğnenin etkisi var biliyorum şuan tüm belirtiler onun etkisinden daha erken dua ediyorum bol bol rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın

Evet kuzum geçen hafta çarşamba aşılama oldum beklemedeyim iğnenin etkisi var biliyorum şuan tüm belirtiler onun etkisinden daha erken dua ediyorum bol bol rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Aminn kuzum benim dualarım seninle bu sefer olcak bak içime doğdu allahın izniyle güzel haberi alcaksın ne zaman test yap dedi doktor kuzum

Aminn kuzum benim dualarım seninle bu sefer olcak bak içime doğdu allahın izniyle güzel haberi alcaksın ne zaman test yap dedi doktor kuzum
Ah canım sen buralarda tanıdığım en temiz kalpli insansın Allah razı olsun inşallah rabbim bize nasip etsin bu duyguyu sağlıkla haftaya çarşamba test günüm kuzum sen neler yapıyorsun

Ah canım sen buralarda tanıdığım en temiz kalpli insansın Allah razı olsun inşallah rabbim bize nasip etsin bu duyguyu sağlıkla haftaya çarşamba test günüm kuzum sen neler yapıyorsun
Sağol kuzum benim sende öylesin iyi ki varsın bende adet olmayı bekliyorum 5 şubat adet günüm 2.yada 3.günü doktora gitcem 2.aşılama yada tüp bebek çok kararsızım kuzum kafayı yicem doktora gidene kadar kafamda belirlemem lazım 2.aşılamamı yoksa tüp bebek mi diye

Canım senin pcos falan mı yoksa eşinle mi alakalı durum

Kuzumm bende adet olmayı bekliyorum yine aynı şekilde regl belirtilerim var sanki yine olmadı. tüp bebeğe geçiş yapıyoruz artık nasipte bunu yaşamak varmış inşallah güzel haberler alalım da moral bozmak yok her nasip vaktine esir…

Adet ağrısı çekip aşılamasi tutan var mı 9-10 ncu günde ağrım oldu sanırım adet olucam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…