- 14 Ocak 2020
- 1.493
- 1.627
- 133
- Konu Sahibi Ruyaaam123
-
AmiiiinnnnÇok teşekkür ederim canım benimRabbim tez vakitte isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah
Hayırlısı olsun kuzum benim belki bebişin bir sürpriz yapıp geliverir beklenmedik anda bende iğne kullanmaya başladım bakalım yine Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize bizede annelik duygusunu sağlıkla nasip etsin inşallahHayırlısı olsun kuzum bence 2.aşılaman olucak allahın izniylebende aşılamadan sonra ara vermiştim doktorum ovulasyon yap bu ay bide folikasite devam et dedi bende ilk ovulasyon yaptım sonra aksaklıklar oldu ovulasyona devam edemedim geçen cuma hasta oldum 2.aşılama için karar aşamasındaydık tam pazartesi 2.aşılamaya başlayalım dedik doktoru arıcaktım pazar günü eşimin halası vefat etti öbür aya ertelemek durumunda kaldım olsun benimde içimde 1 ay daha bekleme hissi vardı oda oldu hayırlısı bu belkide bakalım şubatta gidicem artık bide bu ay çok erken adet oldum 4gün önceden
İnşallah kuzum bebişin olur dualarım seninleHayırlısı olsun kuzum benim belki bebişin bir sürpriz yapıp geliverir beklenmedik anda bende iğne kullanmaya başladım bakalım yine Rabbim hayırlısını nasip etsin hepimize bizede annelik duygusunu sağlıkla nasip etsin inşallah
Yarın kontrolüm var kuzum muhtemelen bu hafta içi olur gonalf 300 kullanıyorum 75 vuruyorum ben biraz stresliyim geçen aşılamam biraz ağrılı olmuştuİnşallah kuzum bebişin olur dualarım seninlene zaman aşılaman olcak kuzum iğnenin dozu kaç adı ne? :)
Kuzum stres yapma desem de yaparsın biliyorum ama benim de geçen aşılamamda aşırı stresliydim doktorum bile kızmıştı stres yaparsan aşılamayı boşuna yaptırırsın demişti ve tutmayınca doktorum tekrat dedi bak stres yaptın çoğu şeye engel olmuş olabilirsin demişti bence sakin ol belki bu aşılaman ağrısız olucakYarın kontrolüm var kuzum muhtemelen bu hafta içi olur gonalf 300 kullanıyorum 75 vuruyorum ben biraz stresliyim geçen aşılamam biraz ağrılı olmuştu
Kuzum ne yaptın merak ettim seniYarın kontrolüm var kuzum muhtemelen bu hafta içi olur gonalf 300 kullanıyorum 75 vuruyorum ben biraz stresliyim geçen aşılamam biraz ağrılı olmuştu
Kuzum ne yaptın aşılama yaptırdın mı? Merak ediyorumYarın kontrolüm var kuzum muhtemelen bu hafta içi olur gonalf 300 kullanıyorum 75 vuruyorum ben biraz stresliyim geçen aşılamam biraz ağrılı olmuştu
Canım nasıl gidyor hamilelik? :)Valla evet canım ilk sen dedin gerçekten içine doğduAmin canım benim Allahım hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah
Valla kuzum 2 gündür gaz sancım ve kasık ağrım var bugün doktor ile görüştüm çok normal dedi ve sabahları özellikle mide bulantısı yaşıyorum çok
Canım yarın Allah nasip ederse doktor randevum var bakalım ilk kez göreceğiz inşallahCanım nasıl gidyor hamilelik? :)
Hadi bakalım güzel haberini bekliyorum kuzumCanım yarın Allah nasip ederse doktor randevum var bakalım ilk kez göreceğiz inşallah
Evet kuzum geçen hafta çarşamba aşılama oldum beklemedeyim iğnenin etkisi var biliyorum şuan tüm belirtiler onun etkisinden daha erken dua ediyorum bol bol rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasınKuzum ne yaptın aşılama yaptırdın mı? Merak ediyorum
Aminn kuzum benim dualarım seninle bu sefer olcak bak içime doğduEvet kuzum geçen hafta çarşamba aşılama oldum beklemedeyim iğnenin etkisi var biliyorum şuan tüm belirtiler onun etkisinden daha erken dua ediyorum bol bol rabbim kimsenin emeğini boşa çıkarmasın
Ah canım sen buralarda tanıdığım en temiz kalpli insansın Allah razı olsun inşallah rabbim bize nasip etsin bu duyguyu sağlıklaAminn kuzum benim dualarım seninle bu sefer olcak bak içime doğduallahın izniyle güzel haberi alcaksın ne zaman test yap dedi doktor kuzum
Teyzelerimiz tanıştırayım benim ikizlerHadi bakalım güzel haberini bekliyorum kuzum
Sağol kuzum benim sende öylesin iyi ki varsınAh canım sen buralarda tanıdığım en temiz kalpli insansın Allah razı olsun inşallah rabbim bize nasip etsin bu duyguyu sağlıklahaftaya çarşamba test günüm kuzum sen neler yapıyorsun
İkizlerrr miiiTeyzelerimiz tanıştırayım benim ikizler
Amin inşallah canım benim valla çok şaşırdık biz de hala o şaşkınlık üzerimdeİkizlerrr miiiçokkkk mutlu oldum yaaa allahım hayırlısıyla sağlıkla doğmayı nasip etsin
Canım senin pcos falan mı yoksa eşinle mi alakalı durumSağol kuzum benim sende öylesin iyi ki varsınbende adet olmayı bekliyorum 5 şubat adet günüm 2.yada 3.günü doktora gitcem 2.aşılama yada tüp bebek çok kararsızım kuzum kafayı yicem doktora gidene kadar kafamda belirlemem lazım 2.aşılamamı yoksa tüp bebek mi diye
Kuzumm bende adet olmayı bekliyorum yine aynı şekilde regl belirtilerim var sanki yine olmadı. tüp bebeğe geçiş yapıyoruz artık nasipte bunu yaşamak varmış inşallah güzel haberler alalım da moral bozmak yok her nasip vaktine esir…Sağol kuzum benim sende öylesin iyi ki varsınbende adet olmayı bekliyorum 5 şubat adet günüm 2.yada 3.günü doktora gitcem 2.aşılama yada tüp bebek çok kararsızım kuzum kafayı yicem doktora gidene kadar kafamda belirlemem lazım 2.aşılamamı yoksa tüp bebek mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?