İlk aşılamada hamilen kalanlar

Kuzum çıkmazki şuan bak bi kaç arkadaş var 13.gün negatif çıkıp 15.gün pozitif çıkan var bence yapma test artı kan daha net idrara göre
Ay canım benim yapmayacağım aynen, 14 gün gidip kan vereceğim direkt olursa olur artık zaman geçmek bilmedi bir türlü

Ay canım benim yapmayacağım aynen, 14 gün gidip kan vereceğim direkt olursa olur artık zaman geçmek bilmedi bir türlü
Öyle oluyor kuzum bende öyleydim ama çok stres yaptım ve kendimi kaybettim bildiğin dışardan her gören ne oldu suratın neden böyle diyolardı sonra bi baktım kendimi boşuna sıkmışım rahat olcan olursa olur olmazda hayırlısı diyip allahın izniyle bir sonraki ay olur dicen ben artık o moddatım şuan ara verdim 5gün sonra adet olcam ve kararsızım 2.aşılamayı bu ay mı yaptırsam yoksa öbür ay mı diye

Canım benim kendini evet çok yıpratıcı bir süreç çok haklısın, ben de onu düşünüyorum ya bu sefer olmazsa ara mı vereyim hemen 2. Aşılamaya mı başlayım kararsızlığı var. Kendimizi hazır hissettiğimiz an başlamak daha doğru olacak sanırım

Ben aslında ara vermicektim 3.aşılamayı hemen yaptırcaktım doktorum bence 1 ay 2 ay ara ver dedi çünkü aşılamadan sonra kendiliğinden gebe kalıp gelen çok olmuş kullandığımız ilaçlar vucudumuzda etkisi devam ediyormuş 2aya kadar folikasit verdi bu boşlukta bunu kullan dedi bide ovulasyon testi al yap hergün yumurtlayınca ilişki yaşa dedi kafanı rahat bırak dedi bizde bu ay onu denedik ama ben pek uygulamadım oyüzden pek düşüncem yok bu ay olcak mı diye neyse sen sormadan bende anlattım kusura bakma kuzum inşallah senin 2. Aşılamana gerek kalmaz

Canımm neler yapıyorsun merak ediyorum seni HiMom

İnşallah canım benim hepimiz için hayırlısı olsun Allahım evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.
Benim bugün aşılamamın 9. Günü ve ilk defa bugün ara ara gelen mide bulantılarım başladı ve ara ara yine böyle tansiyonun düşer elin ayağın tutmaz ya öyle bir durum oluyor psikolojik mi anlamadım bi türlü neden böyle oluyo

Ayy hadi inşallah bunlar hamilelik belirtisi gibi bende olmadı böyle belirtiler inşallah bebiştirr

Ay inşallah canım benim ️ evet maddiyat düşündürüyor beni de ben avukatım eşimin de işi güzel ama ona rağmen bu süreçte çok fazla işimle ilgilenmediğim için maddi olarak yeter mi gücümüz diye sonra sıkıntı çeker miyiz diye düşünmeden edemiyoruz maalesef

Zaten Allahm nasip etsin bi olsun bebişimiz poposuna hafifçe vurup çok beklettin bizi dicem ilk gördüğün an

Canım benim bugün aşılamada 11. Gün sabah idrarımla bi kaset test yapayım dedim ama böyle çıktı normalde diğer günler yaptıklarım hep tek çizgi çıkıyordu ilk defa bugün silik çizgi gördüm fotoğrafta da belli oluyor mu acaba

Eklentiler

• 20230108_111813.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 41
Canımm neler yapıyorsun merak ediyorum seni HiMom

İnşallah kuzum bende öbür aya bıraktım aslında bırakmıcaktık eşimin halası vefat etti ondan öbür aya erteledik hayırlısı belkide öbür aydır bakalım valla bende bi olsun ne uğraştık senin için dicem

Bence var kuzum kan yap bence hemen bugun salı üstünden 2gün geçmiş ne yaptın merak ettim kuzum

Hayırlısı olsun kuzum bence 2.aşılaman olucak allahın izniyle bende aşılamadan sonra ara vermiştim doktorum ovulasyon yap bu ay bide folikasite devam et dedi bende ilk ovulasyon yaptım sonra aksaklıklar oldu ovulasyona devam edemedim geçen cuma hasta oldum 2.aşılama için karar aşamasındaydık tam pazartesi 2.aşılamaya başlayalım dedik doktoru arıcaktım pazar günü eşimin halası vefat etti öbür aya ertelemek durumunda kaldım olsun benimde içimde 1 ay daha bekleme hissi vardı oda oldu hayırlısı bu belkide bakalım şubatta gidicem artık bide bu ay çok erken adet oldum 4gün önceden

HiMom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…