- 27 Aralık 2022
- 429
- 1.156
- 33
- 29
- Konu Sahibi Ruyaaam123
-
Evet nasipse kuzum o gün kan testi vereceğim. Dayanamayıp dün ve bugün kaset test yaptım ama negatif ikisi de bugün 8. GünHaftaya çarşamba mı belli olcak kuzum?
Evet canım benim haftaya çarşamba kan testi vereceğim nasipseHaftaya çarşamba mı belli olcak kuzum?
Kuzum çıkmazki şuan bak bi kaç arkadaş var 13.gün negatif çıkıp 15.gün pozitif çıkan var bence yapma test artı kan daha net idrara göreEvet nasipse kuzum o gün kan testi vereceğim. Dayanamayıp dün ve bugün kaset test yaptım ama negatif ikisi de bugün 8. Gün
Ay canım benim yapmayacağım aynen, 14 gün gidip kan vereceğim direkt olursa olur artık zaman geçmek bilmedi bir türlüKuzum çıkmazki şuan bak bi kaç arkadaş var 13.gün negatif çıkıp 15.gün pozitif çıkan var bence yapma test artı kan daha net idrara göre
Öyle oluyor kuzum bende öyleydim ama çok stres yaptım ve kendimi kaybettim bildiğin dışardan her gören ne oldu suratın neden böyle diyolardı sonra bi baktım kendimi boşuna sıkmışım rahat olcan olursa olur olmazda hayırlısı diyip allahın izniyle bir sonraki ay olur dicen ben artık o moddatım şuan ara verdim 5gün sonra adet olcam ve kararsızım 2.aşılamayı bu ay mı yaptırsam yoksa öbür ay mı diyeAy canım benim yapmayacağım aynen, 14 gün gidip kan vereceğim direkt olursa olur artık zaman geçmek bilmedi bir türlü
Öyle oluyor kuzum bende öyleydim ama çok stres yaptım ve kendimi kaybettim bildiğin dışardan her gören ne oldu suratın neden böyle diyolardı sonra bi baktım kendimi boşuna sıkmışım rahat olcan olursa olur olmazda hayırlısı diyip allahın izniyle bir sonraki ay olur dicen ben artık o moddatım şuan ara verdim 5gün sonra adet olcam ve kararsızım 2.aşılamayı bu ay mı yaptırsam yoksa öbür ay mı diye
Ben aslında ara vermicektim 3.aşılamayı hemen yaptırcaktım doktorum bence 1 ay 2 ay ara ver dedi çünkü aşılamadan sonra kendiliğinden gebe kalıp gelen çok olmuş kullandığımız ilaçlar vucudumuzda etkisi devam ediyormuş 2aya kadar folikasit verdi bu boşlukta bunu kullan dedi bide ovulasyon testi al yap hergün yumurtlayınca ilişki yaşa dedi kafanı rahat bırak dedi bizde bu ay onu denedik ama ben pek uygulamadım oyüzden pek düşüncem yok bu ay olcak mı diye neyse sen sormadan bende anlattım kusura bakma kuzumCanım benim kendini evet çok yıpratıcı bir süreç çok haklısın, ben de onu düşünüyorum ya bu sefer olmazsa ara mı vereyim hemen 2. Aşılamaya mı başlayım kararsızlığı var. Kendimizi hazır hissettiğimiz an başlamak daha doğru olacak sanırım
Canımm neler yapıyorsun merak ediyorum seniAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinbugün benim 11. Günüm aşılama gününü sayarsak. Göğüs ağrım arada giriyor ama adet olacakmisim gibi ağrılarım var sizinde böyle ağrılarınız olmuş muydu hareket ettikçe benimde ilk aşılamam. Eşimde hızlı ileri hareketli sperm sayısı çok az 2 senedir istiyoruz inşallah bizde kavuşuruz
İnşallah canım benim hepimiz için hayırlısı olsun Allahım evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.Ben aslında ara vermicektim 3.aşılamayı hemen yaptırcaktım doktorum bence 1 ay 2 ay ara ver dedi çünkü aşılamadan sonra kendiliğinden gebe kalıp gelen çok olmuş kullandığımız ilaçlar vucudumuzda etkisi devam ediyormuş 2aya kadar folikasit verdi bu boşlukta bunu kullan dedi bide ovulasyon testi al yap hergün yumurtlayınca ilişki yaşa dedi kafanı rahat bırak dedi bizde bu ay onu denedik ama ben pek uygulamadım oyüzden pek düşüncem yok bu ay olcak mı diye neyse sen sormadan bende anlattım kusura bakma kuzuminşallah senin 2. Aşılamana gerek kalmaz
Ayy hadi inşallah bunlar hamilelik belirtisi gibiİnşallah canım benim hepimiz için hayırlısı olsun Allahım evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin.
Benim bugün aşılamamın 9. Günü ve ilk defa bugün ara ara gelen mide bulantılarım başladı ve ara ara yine böyle tansiyonun düşer elin ayağın tutmaz ya öyle bir durum oluyor psikolojik mi anlamadım bi türlü neden böyle oluyo
Ay inşallah canım ama bilemedim bi anda oldu anlamadımAyy hadi inşallah bunlar hamilelik belirtisi gibibende olmadı böyle belirtiler inşallah bebiştirr
İçime doğdu bence bebiş varAy inşallah canım ama bilemedim bi anda oldu anlamadım
Ay inşallah canım benimİçime doğdu bence bebiş varbende hasta oldum dün akşam ve hala kararsızsım 2.aşılama için dün aradım doktorumu karar ver bu ay mı öbür ay mı diye tabi bunun içinde maddiyatta var ondanda kararsızım
Canım benim bugün aşılamada 11. Gün sabah idrarımla bi kaset test yapayım dedim ama böyle çıktı normalde diğer günler yaptıklarım hep tek çizgi çıkıyordu ilk defa bugün silik çizgi gördüm fotoğrafta da belli oluyor mu acabaİçime doğdu bence bebiş varbende hasta oldum dün akşam ve hala kararsızsım 2.aşılama için dün aradım doktorumu karar ver bu ay mı öbür ay mı diye tabi bunun içinde maddiyatta var ondanda kararsızım
Canımm neler yapıyorsun merak ediyorum seniHiMom
Canımm neler yapıyorsun merak ediyorum seniHiMom
Canım merhaba regl oldum dün Mfk bir ay kullandık ama bu ay aşılama olacağım yarın doktora gidiyoruz ve başlıyoruz nasipse tekrardan sen neler yaptınbu ay hiç bakmadım buralara ilk aşılama sonrası çok yoruldum okumak istemedim hiç hamilelikle ilgili bir şey
İnşallah kuzumAy inşallah canım benim️ evet maddiyat düşündürüyor beni de ben avukatım eşimin de işi güzel ama ona rağmen bu süreçte çok fazla işimle ilgilenmediğim için maddi olarak yeter mi gücümüz diye sonra sıkıntı çeker miyiz diye düşünmeden edemiyoruz maalesef
Zaten Allahm nasip etsin bi olsun bebişimiz poposuna hafifçe vurup çok beklettin bizi dicem ilk gördüğün an
Bence var kuzum kan yap bence hemenCanım benim bugün aşılamada 11. Gün sabah idrarımla bi kaset test yapayım dedim ama böyle çıktı normalde diğer günler yaptıklarım hep tek çizgi çıkıyordu ilk defa bugün silik çizgi gördüm fotoğrafta da belli oluyor mu acaba
Hayırlısı olsun kuzum bence 2.aşılaman olucak allahın izniylebende aşılamadan sonra ara vermiştim doktorum ovulasyon yap bu ay bide folikasite devam et dedi bende ilk ovulasyon yaptım sonra aksaklıklar oldu ovulasyona devam edemedim geçen cuma hasta oldum 2.aşılama için karar aşamasındaydık tam pazartesi 2.aşılamaya başlayalım dedik doktoru arıcaktım pazar günü eşimin halası vefat etti öbür aya ertelemek durumunda kaldım olsun benimde içimde 1 ay daha bekleme hissi vardı oda oldu hayırlısı bu belkide bakalım şubatta gidicem artık bide bu ay çok erken adet oldum 4gün önceden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?