İlk aşılamada hamilen kalanlar

Bence var kuzum kan yap bence hemen bugun salı üstünden 2gün geçmiş ne yaptın merak ettim kuzum
Canım 8 ocakta doktorum kan ver dedi beta değerim 52 çıktı
Bugün tekrar verdim değerim 147 ye yükselmiş doktorum çok güzel ilerliyor dedi 23 ovakta keseyi görmek için randevu verdi inşallah bebeğim benimle böyle devam eder şu an içim her şey yolunda

Yaaaaa çok mutlu oldumm canımm benim bak demiştim sana seni görmedim ama içime doğmuştu bidr dediğin belirtilerde farklıydı ay şuan gerçekten çok mutlu oldum rabbim sağlıkla ilerlemesini ve kucağına almayı nasip etsin başka belirtilerin oldu mu

Valla evet canım ilk sen dedin gerçekten içine doğdu Amin canım benim Allahım hepimizi yavrularımıza kavuştursun inşallah
Valla kuzum 2 gündür gaz sancım ve kasık ağrım var bugün doktor ile görüştüm çok normal dedi ve sabahları özellikle mide bulantısı yaşıyorum çok

Canım ayıptır sorması kaç kiloydun bende aynı dertten muzdaribim doktor kilo versen iyi olur dedi aşılamaya başlamadan önce

Onlara artık katlanacaksın bebiş için allahım sağlıkla nasip etsin kendim hamileymişim gibi çok sevindim gerçekten allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba merağımı hoş gör okurken yorumunu gördüm pco var demişsin benimde var ve kilo artışı .. adet döngün ne sıklıkta acaba? Adet düzensizliği varmiydı bende aşılama düşünebilirim.. bu arada hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin

Merhaba canım :) pco vardı ama kist yoktu bende sadece bazı aylar çatlama olmuyordu veya yeterince büyümüyordu yumurtam. Adetimi günü gününe oluyordum. Sadece bazen birkaç gün önce veya sonra oluyordum ama 4-5 ayda bir böyle oluyordu. Kilo artışı olarak ne kilo alıyorum nede kilo verebiliyordum. Tiroit vardı bende. Çok spor yapardım ve 2 gün yemek yemesem açım diyen birisi değildim. Tsh değerine baktır derim ve prolaktin değerine. Ve güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. Allah razı olsun. Rabbim tez zamanda sana ve diğer isteyen tüm kardeşlerime nasip etsin inşAllah.

Selam tekrar tşk ederim yazdığın için. :) İnşallah nasip olur birgün benimde Tiroid problemim var ilaç alıyorum 4senedir seninki ileri pco değilmiş ben 8 kilo verdim semptomlar azaldı hala 10 kilo vermeliyim insülün direncim var .. benim kistik ultrason görüntüm var bide hormonlarda erkeklik hormonu bazen yükseliyor yada prolaktin ..3 ay peş peşe normal adet oluyorum ama yeni yeni toparlanıyorum aşılamaya karşiydim ta ki senin yorumunu görene kadar

Rica ederim canım aklına takılan ne varsa sorabilirsin. Bende insülin direnci yoktu. Arkadaşım 120 kilo ile ilk aşılamada hamile kaldı. Bazen düzenli bazen 3 ayda bir adet görüyordu ona direk aşılama dedi doktor ve ilk aşılamada da hamile kaldı . Umudunu yitirme vakti saati gelince oluyor. Böyle çok örnek var . Umarım tez zamanda güzel haberlerini alırız. Sen ne zaman yaptırmayı düşünüyorsun aşılamayı

Ya öylemi çok sevindim süper olmuş tşk ederim tekrar banada umut oldu

Canım doktora ne zaman gitcektin :)
Canım kan sonuçlarma göre 23 ocak için randevu oluşturduk nasipse keseyi göreceğiz o gün. Bugün sonuncu kez kan verdim bi daha kan vermene gerek yok dedi doktor ama ben dayanamam bi 4 ya da 6 gün sonra yine veririm

Eklentiler

• Screenshot_20230112-131300_e-Nabz.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 39
Canım kan sonuçlarma göre 23 ocak için randevu oluşturduk nasipse keseyi göreceğiz o gün. Bugün sonuncu kez kan verdim bi daha kan vermene gerek yok dedi doktor ama ben dayanamam bi 4 ya da 6 gün sonra yine veririm
Ben olsam bende duramszdım süreklş kan verirdim değerlerin çok güzel artmış 10gün kalmış randevuna hadi hayırlısı kız ben heycanla bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…