Aşılama ilk aşılamada hamiş kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar mrhaba bana yardımcı olurmusunuz aşılamada çok ağrı oluyormu acil cevap sekliyorum

Benimki resmen kabus gibiydii..Kimse abartıyorum demesin benimki öyle geçti hatırlamak bile istemiyorumm besmele çekerek bağırdım çok canım yandı hele rahim ağzına her değildiğinde canım ordaymış gibiydii..bir daha asla o masaya yatmam.anca anstezi ile :çok üzgünüm:

balsuratım senin de hayırlı olsun canım.........inşallah hepimizinki tutar ya rabbim şu mübarek günde dularamızı kabul et

:asigim::Saruboceq:Özçelikimm canım çok sağolasınn.Rabbim bu mübarek gecede dualarımızı kabul etsin hayırlısı ile

aaaaaa gerçekten mi balsuratım yaaaaaaaaa..........ya senin doktor çok kibar davranmamış ya da senin ağrı eşiğin çok düşük canım.........

kuşum yaaaaa ben bunu gebelik belirtisi olarak düşünmüyorum zaten ama kiste dönüştüyse diye çok korkuyorum...doktor yumurta çatlamış mı diye bakmadı çünkü direk aşılamayı yaptı size bakıldı mı gbilmiyorum ama.......

Canım vajinal usgde canım hiç yanmamıştı eli hafifti.Rahim flimini çektirdim anestezi ile hiç agrım olmadı uyanınca lekelnemede olmadı.ama aşılama berbattı doğum kanalım darmış belkide ondan:çok üzgünüm:

ozcelıksena canım benım asılamanın kacıncı gunu aynı agrılar bendee var ama dun benım akıntımda basladı su gıbı beyaz geldı kokusuzdu ama baya bı geldı canımmmm sende anlatırmısın vucudundakı degısıklıklerı

merhaba canım benimde asılamadan bi kac gün sonra kasıklarım cok ağrıdı büyük ihtimal yumurtalıklar catlıyodur karnım inanılmaz derecede şişti . canını sıkma korkulcak bisey yoktur. rahat ol

ya arkadaşlar benim kafam çok karıştı şimdi zaten biz normalde çatlama olduktan sonra aşılama olmuyormuyuz neden aşılamadan sonra çatlama ağrısı çekiyoruz ki ben anlamadım yahu bende dün oldum aşılama bugün hem belim hemde kasıkalrım ağrıyo vallahi anlamdım ya biri açıklasın lütfennnnnnnnnnn

Canım çünkü arkadan gelen yumurtalar çatlıyor. Yani diyelim ki çatlatma iğnen adetinin 14. günü yumurtaların çatlayacak şekilde yapıldı. Bu sırada 2 tane olgun yumurtan ve ufak ufak birkaç yumurtan daha vardı. 14. Gün olgunlaşan yumurtalar çatılıyorlar. Bu sırada küçük olan yumurtaların da büyümeye devam ediyolar ve yeterince büyüdüklerinde onlar da çatlıyorlar. Ben bu şekilde oluyor diye biliyorum canım.

hııııııııııııııııııı vallahi bilmiyodum güzelim ya şimdi anladım ama hiç böyle ağrım olmamıştı ondan şaşırdım aşılamadan sonra olamsına anladım güzleim çok sağol

morpheous sağol canıııııııııım....inşallah öyledir.........

demet yarencim bende kasık ağrısı ve şişkinlik var işte.......yani hareket ederken ve tuvalete çıktığımda hissediyorum...onun dışında bişi yok yani akıntım varsa da bilmiyorum çünkü günde iki kere vajinal jel kullanıyorum o da akıyo beraberinde...bir de o vajinal jelin yan etkilerine baktım da o da kasık ağrısı ve şişkinlik yapıyomuş dün okudum galiba ondan oluyo benimki........ya bir de ben bant da kullanıyorum günaşırı her yapıştırdığım yer alerji oldu yaaaaa.....bacağımda yer kalmadı yapıştıracak allahım sen emeklerimizi boşa çıkarma....kaşıntı yapıyo bu alerji olan yerlerde of ne bileyim allah yardımcımız olsun....

ozzaman bende kı kasık agrısıda jelden kaynaklanıyor of allam lutfen bebıslrımız bıze tutunsunlar ve adet tarhımız bıran once gelse

kızlar benimde sağ tarafımda bir his var ama adına ağrı diyemem sızı gibi ne bileyim sanki orda bişey varmış gibi hissediyorum sürekli.....inşallah hepimiz bebişlerimize kavuşuruz...

bend eaynı seyı hıssedıyorum ya sımdı bırsey dıcem asılama olalı 7 bugune kadar olan sure zarfında dollenme olmussa tutunmus olamazmı yanı neden bhcg ı 18 de yapıyorum tutunma oldugu andan ıtıbaren bhcg hormonu salgılanmıyomu sımdı yaptırsam ne olur

kızlar peki arad karın ağrınız oluyo mu kısa süreli......

demet yarencim dur sakın yaptırma ben de çok kasıyorum ama sabredecem bekle...doktor öle söylediyse vardır bişi....... yapma bence.

benim de yaptırdığım günü de sayarsak 9 gün oldu....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…