Aşılama ilk aşılamada hamiş kalanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya benim karın ağrım da oluyo hani adet ağrısı gibi ama kısa kısa sürüyo....
sen jel kullanıyo muydun canım?

selam arkadaşlar
şu an yaptırırsanız yanıltıcı olur cunku catlatma ıgnesınde bthcg var dolayısı ıle vucudunuzun bthcg sı oldukca yuksek ve yapılacak testte sanırım yuksek cıkacak ve yanılabıleceksınız...vucudun ıgnenın etkısınden kurtulması 10 gunu buluyormus ıstersenız 12.gununuzde de yaptırabılırsınız...eger sabredemıyorsanız...

bu güne kadar ağrım falan yoktu şükür iyiydim ama bugün hafif bir bel ağrıası başladı ...akşam yatarkende karın ağrıs oldu ama çok çok rahatsız edici değildi.....yani bunlar neye işaret anlayamadım....anşayan varsa bizede anlatsın ne olur..

Dr.um kabız olmamak çok önemli dedi ve aktivia verdi ve içine kayısı ekle dedi. Güneşte kurutulmuş olan kayısılar daha makbulmüş.

kızlar sizin de yürürkrn karnınız ağrıyor mu?ya da hareket ederken

AŞılama yapan arkadaŞlar yardımcı olurmusunuz. AŞılama yaptıralı 3 gÜn oldu ve bugÜn aŞırı derecedebaĞırsaklarımda hareketlenme ve guruldama var. Sızce tutmadı mı acaba ?

evet canım daha çok erken yorum yapmak için...
demetcim hadi sona yaklaşıyoz benim de bugünü saymazsak 4 gün kaldı teste.....
bide bişi sorcam aşılamada tutmazsa erken adet olunuyomuş galiba dimi....beni geçen ayın 15 i idi son adetim...bugün ayın 12 si bakalım .şimdi ayın 16 sına test var....allahım bari test gününe kadar olmasak dimi...hiç olmazsa o heyecanı yaşayabilsek bari.....hayırlısı artık

hoş gerçi nadiren düzenli olurum ama:))))))))))))))))))))))))
iğne olduğumuz için gecikmez heralde bu sefer

kızlar hepinize hayırlı cumalar ya benim adetimede 4 gün kaldı bakalım inşallah olmayız :)))) özçeliksena canım valla benimde kasığımda ve karnımda böyle garip kasılamalar ve hareket ederken ağrı oluyo bazen ama niye bilmiyorum yani bende düşünüyordum kendi kendime neden acaba diye başka böyle olan arkadaşlar varmı?

Benimde adete 7 gün kalmışş Oyy allahım ne çabuk zaman geçmiş Hiçbirşey anlamadım..:jeyyar:Benimde her 2 kasığımda sancılar var sanki yumoş büyüyor gib batmalar var,kabızlıkk şimdi bişi yazıcaktım ama olmazzz .Bu ilaçlarr bizim..:1closedeyes::1closedeyes:

Hadı bakalım kepımızın hakkında hayırlısı olsun arkadaŞlar. Mevlam ne eylerse gÜzel eyler demıŞler.

sormayın kabızlık benimde başımda dert kızlar...ben jel kullanıyorum inşallah bu kadar emek boşa gitmez kızlar..allah hepimize güzel günler göstersin inşallah..

07hso7 canım senin karnında da aşırı gerginlik var mı?ben nefes bile alamıyorum.....çatlıcam sanki bütün karnım geriliyo her nefes alışımda ve yırtılacak gibi olıuyo acaba jelden mi diyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…