İlk aşılamada şansım nekadar çok zorbir süreç

Evet tatlim daha inanamiyorumm yaaa
İlk asilama miydi bide 14 gunun mu bugün canım bende sabırsızlıkla bekliorum allah banada nasip eder ınsalah belirtin oldumu ağrın falan Benin belim iki gündür çok ağrıo bugunde karnım ağrıo bole ama sanki çok yemek yerde koşarken bi ağrı olur ya onun gibi

Ilk asilamamdi tatlim tuttu diyor doktor ama tabiki kan testiyle takip yapicaz artacakmi iye suan hamilelik gorunuyo dio dedim ya hic bir belirti yasamadim hatta bu sitede kendimi yirttim.konu actim belirtim yok die millet yerlesme kanamasi adet sancisi gogus agrisi flan yazmis bende bi dun gaz vardi hafif oda gecti hic bi belirtim olmadi benim cok umutsuz gittim gorecem kesin negatifi die gittim sonuc almaya

Benimde var gaz sancim ve kasık ağrım var adet ilk günü olur ya onun gibi bide bugün Karnım bir tuhaf göbek deliği agrio nie bilmiorum ağır is yapmiorum ama bende sekiz sene olunca açıkçası maddi olarak asilama için iyi degildi suan çok sukur kendimizi toplayınca direk asilama istedim ve kılinige gittim

Bende idrar testi yaptm silik çizgi çıktı ama daha bugn 5 gunumde yim

Rabbim ins evlat versin Allaha guven bak kesin bir teslimiyette isini Allaha birak hatta ya Allah ya Varis diye zikret icinden namz kil Allah rizasi icin iste rabbimden Allahim seninde sevinc çığlıklarını duymayo nasip.etsin ins

Bol bol dua et hayrlsini iste cnm esinde sende her ihtmali goz onunde bulundrn
Evet ben de sanki bian gelio hamileyim diorum bian da gelio değilim diorum bide idrar testi yaptim ya bugün silik cizgi çıktı o umutlendirdi işte benide allah büyük asilama olcagim bigün ince aksami namaz kıldım yasin okudum rabbim kabul eder ınsalah bugün cuma mübarek gün ınsalah dualarımi geri cevirmez

Rabbim ins evlat versin Allaha guven bak kesin bir teslimiyette isini Allaha birak hatta ya Allah ya Varis diye zikret icinden namz kil Allah rizasi icin iste rabbimden Allahim seninde sevinc çığlıklarını duymayo nasip.etsin ins
Ayy canım tüylerim diken diken ettin valah ınsalah inşallah allah nasip eder bebegimi haberini almaya kucağıma alıp öpüp koklamaya büyütmeye

Ins canim.duada israr et emin ol kararli ol benim idrar testim negatifti gene olmadi dedim ama poztifmis iste eger yukselirse bide cok iyi olacak

Testi erken yaptgn icn ckms cnm o sen onu onemseme 12.gune kadr ignenn etkisi gtmyo

Bendende tavsye cnm hergun estagfirullah cek( inna lillahi ve inna ileyhi raciun ) (rabbi yesir vela tuasir rabbi temmim bil hayr bunlari bol bol oku cnm ben cok okudm

Ilki klomenle asilama zekai tahir de. Sonrasin kist ve 1 ay ara sonrasi ikinci klomen kullandim zekai tahir de. ve catlatmayi yanls gun yaptrdgm icin asilamam yapilmadi iliski denedik. Olmadi. Yine kist. Adet oluyorum duzenli ama yinede catlamayan yumurta kist e donuyordu. 2 ay snra baskent unvrst. Gogsen hocaya gttim. Kisti beklemedi hic kuculttu once. Snra igneli yumurta buyutme. Ve Sukurler olsun tuttu. Cok titiz ve dikkatli kendisi. Gun asiri cagrdi hep.yoksa ymrtalar alip basini gidiyor. Gdcegnz yer cok onemli. Ankara iseniz kesnlkle gidin kendisine. Bende tup dye gttim asilamaya ikna etti beni. Ki kendisinin isine gelen de tup bebek yapmak oldgu halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…