- Konu Sahibi tayincihatun
-
Aynen canım bana da dedi ama asilama sonrasi biraz biraz kahverengi lekelenmem oldu benim iliskiye girince mi oldu aşilamada mi zedelendi anlamadim sende de olmus muyduEvet kız off sana da dedi mi günü birlik ilişki olsun diye
Yok kuzum bende olmadı sadece sarı bir akıntım oldu hala devam ediyor bide bugün kasık batmalarım vardıAynen canım bana da dedi ama asilama sonrasi biraz biraz kahverengi lekelenmem oldu benim iliskiye girince mi oldu aşilamada mi zedelendi anlamadim sende de olmus muydu
Oh çok şükür kuzum hayırlısı olsun inşallahGüzel geçti korktuğum gibi olmadı ne ara oldu bitti anlamadım ama işlem sonrası çok ağrım oldu. Çok korkarak gitmiştim korktuğum gibi değildi
Herkeste farklı hislerYok kuzum bende olmadı sadece sarı bir akıntım oldu hala devam ediyor bide bugün kasık batmalarım vardı
Sağol kuzum bugün hep hareket halindeyim toplasan sabahtan öğlene yarım saat oturmamışımdır sol kasığıma kramp giriyor sürekliOh çok şükür kuzum hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canım ya inşallah günler geçsin hayırlısıylaHerkeste farklı hislersonuç hepimizin pozitif olsunda yeter
Otur dinlen olmaz öyle kuzum dinlen beslenmene dikkat et birde bol su içSağol kuzum bugün hep hareket halindeyim toplasan sabahtan öğlene yarım saat oturmamışımdır sol kasığıma kramp giriyor sürekli
Hayırlısıyla sağlıkla nasip olsun inşallahh :)Canım hayırlı olsun benimde 2. Aşılamam ilki klomenleydi bunda gonal f kullandım hayırlısı olsun inşallah bugün oldum şimdi geldim eve
Özelde mi yaptırdınız? Bende ilaçlar dahil toplam 1465 TL ödedim yol hariç tabiBugün aşılamam yapıldı. 1-2 dakikalık bir işlemdi. Ağrı sızı vs hiç olmadı o aşamada. Sonra doktor bugün ve yarın 2 gün birlikte olmamız gerektiğini, ve 2 hafta sonrada gebelik testi yapmamızı hastaneye gelmemizi söyledi. Bu arada bu aşamaya kadar 2.450 tl verdik toplamda. Muayenesi, ilacı, aşılaması hepsi dahil. Fiyatları merak edenler için yazdım. Bugün doktor aşılamadan sonra sabah-akşam ilaç kullanmamı söyledi henüz o ilacı almadım. Bekleyip göreceğiz.. şimdi evde dinleniyorum çok hafif sancı gibi bi his var ama çok hafif. Sarımsı sulu akıntım var doktorda böyle şeylerin olmasının normal olduğunu söyledi. 2 hafta sonra sonucunu da paylaşacağım sizlerle.. 17.06.2021
Evet özel hastanede yaptırdım. Doğrudur ilaç farkı olabilir ve ya hastanenin ödemesi farklı fiyat olabilir.. Artık paraya pula dikkat etmiyorum yeterki sağlıkla sıhhatle anne baba olmayı nasip etsin rabbim..Özelde mi yaptırdınız? Bende ilaçlar dahil toplam 1465 TL ödedim yol hariç tabi
Benim bugün çok az sol tarafımda bir ağrı var
Parayı bizimde gözümüz görmüyor yeter ki olsun da hangi şehirde yaptırdınızEvet özel hastanede yaptırdım. Doğrudur ilaç farkı olabilir ve ya hastanenin ödemesi farklı fiyat olabilir.. Artık paraya pula dikkat etmiyorum yeterki sağlıkla sıhhatle anne baba olmayı nasip etsin rabbim..
Adet sancısı gibi değil sanırım dimi senin ki kasik agrisi gibi falan mıBenim bugün çok az sol tarafımda bir ağrı var
Yok adet sancısı gibi değil adetime zaten 10 günden fazla var neredeyse bugün daha 6.günüm çalışıyorum ya belki ondan da olmuş olabilirAdet sancısı gibi değil sanırım dimi senin ki kasik agrisi gibi falan mı
Bana verdi ben hap olarak kullanıyorum ama fitil olarak da kullanabilirmişim doktorum öyle dedi ilk hap olarak kullan dokunursa eğer o zaman fitil olarak devam edersin dediKızlar aşılamadan sonra doktorunuz progestan verdimi ben burda gördüm tutunmasını sağlıyormuş doktoruma söyledim gebelik oluşunca bi sıkıntı varsa veririz kanama bozukluğu yapıyor dedi sizin doktorlarınız ne dedi şansı artırmak için kullanmak istemiştim bende vajinal fitil olanını vermedi ama
Benimki neden vermedi ki burda görüyorum herkes kullanıyor hap olarak ağır geliyormuş galiba fitil olarak kullanınca çok bişey olmuyormuş fitil olanını istemiştim üstüne bide kanama bozukluğu yapar dedi korktum almadım yapsa herkese yapar demi bilemedim vallaBana verdi ben hap olarak kullanıyorum ama fitil olarak da kullanabilirmişim doktorum öyle dedi ilk hap olarak kullan dokunursa eğer o zaman fitil olarak devam edersin dedi
Bende kullanıyorum 6 gündür ama bugün bi kasik agrım var o mu yaptı diye düşünüyorum şimdideBenimki neden vermedi ki burda görüyorum herkes kullanıyor hap olarak ağır geliyormuş galiba fitil olarak kullanınca çok bişey olmuyormuş fitil olanını istemiştim üstüne bide kanama bozukluğu yapar dedi korktum almadım yapsa herkese yapar demi bilemedim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?