Aşılama İlk aşılamam - 17.06.2021 Perşembe günü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tayincihatun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2021
51
37
3
Bugün aşılamam yapıldı. 1-2 dakikalık bir işlemdi. Ağrı sızı vs hiç olmadı o aşamada. Sonra doktor bugün ve yarın 2 gün birlikte olmamız gerektiğini, ve 2 hafta sonrada gebelik testi yapmamızı hastaneye gelmemizi söyledi. Bu arada bu aşamaya kadar 2.450 tl verdik toplamda. Muayenesi, ilacı, aşılaması hepsi dahil. Fiyatları merak edenler için yazdım. Bugün doktor aşılamadan sonra sabah-akşam ilaç kullanmamı söyledi henüz o ilacı almadım. Bekleyip göreceğiz.. şimdi evde dinleniyorum çok hafif sancı gibi bi his var ama çok hafif. Sarımsı sulu akıntım var doktorda böyle şeylerin olmasının normal olduğunu söyledi. 2 hafta sonra sonucunu da paylaşacağım sizlerle.. 17.06.2021

Canım hayırlı olsun benimde 2. Aşılamam ilki klomenleydi bunda gonal f kullandım hayırlısı olsun inşallah bugün oldum şimdi geldim eve

Noir29 @tayinckizlar selam. Benimde bugün oldu aşılamam sanırım ortalama hepimiz aynı zamanda öğreneceğiz sonucu. Inşallah 3muzde pozitif haberi veririz birbirimize. Belirtiler konusunda da yazışalım

Noir29 @tayinckizlar selam. Benimde bugün oldu aşılamam sanırım ortalama hepimiz aynı zamanda öğreneceğiz sonucu. Inşallah 3muzde pozitif haberi veririz birbirimize. Belirtiler konusunda da yazışalım
Aynen kuzumm hadi hayırlı olsun iletişimde olalım ben bugün dinleniyorum uzandım duş alabiliyormuyux acaba ?

Aynen kuzumm hadi hayırlı olsun iletişimde olalım ben bugün dinleniyorum uzandım duş alabiliyormuyux acaba ?
Ben doktoruma sormuştum özellikle duş olayını. Aşılamadan sonra zaten beni 30 dk.odada beklettiler. Sonra 3-4 saat sonra duş almanızda herhangi bi problem yok dedi. Bugün dinlenin ama hep yatmanıza da gerek yok demişti.

Bana ilk gün dus yok kesinlikle dedi ilk 3 gun kendini yorma mümkün mertebe dinlen ama tabi sürekli de yatma dedi

Benimkiler de dedi ama yatamadım öyle wc falan da gitmiştim tiksindim duş aldım yeni yani işlemden şuan 10 saat geçmiş oldu

Bana ilk gün dus yok kesinlikle dedi ilk 3 gun kendini yorma mümkün mertebe dinlen ama tabi sürekli de yatma dedi
Ben ılık suda duş aldım orayı yıkamadım hiç su tuttum geldiğimden beri yatıyorum 10 saat geçti nerdeyse işlemden

Ben ılık suda duş aldım orayı yıkamadım hiç su tuttum geldiğimden beri yatıyorum 10 saat geçti nerdeyse işlemden
Ya bakma zaten her doktor farklı bir şey diyor ya tutacağı varda tututor arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim ne imkansız dediğim insanların hamilelik haberlerini okudum ben burda. Sıra bizde inşallah bizde artık hamileyiz diyecegiz

Ayy. Hadi inşallahhhh kızlaarr hamileyim demeyi nasip etsin rabbim çok belirti aramıştm ilkinde şimdi kendimi dinlememeye çalışıyorum rutin evdeyim iş yapmamaya çalışıyorum ağır işler sen napıyosun bakim

Bende iş yapmamaya çalışıyorum ama duramıyorum ya. Sabah kalktım çamaşırları falan topluyordum eşim geldi diyor sen napiyosun duramıyorum ama zorluyorum kendimi kahve bile icirmıyor bana esim zorla bir kucuk fincan diye yalvara yalvara iciyorum ben. Asiri heyecanlı o ya insan böyle durumlarda çok kotu oluyor. Negatif olunca hem kendin üzülüyorsun hem esin üzülüyor ona üzülüyorsun. Rabbim güldürsün artık yüzümüzü hayırlı evlatlarla sende ne durumla heyecanlar

Birazdan benimde aşılamam olucak zamanını bekliyorum işlem sırasında yada spekulum takılırken acı falan oluyor mu şu an çok stres yapıyorum

Bende
İnşallah canım ya bende iş yapmamaya çalışıyorum kuzum eşim hallediyor arada ağır iş yapma sende uzan sürekli kendini yorcak hiç birşey yapma ama kafanı da dağıt bir şekilde kafan orda olmasın sanki ben yapabiliyo gibim

Birazdan benimde aşılamam olucak zamanını bekliyorum işlem sırasında yada spekulum takılırken acı falan oluyor mu şu an çok stres yapıyorum
Nasıl geçti canım acı olmuyor basınç oluyor biraz sadece spermleri verince de ağrı oluyor çok az

Bende yapamıyorum ya nolcak böyle aklım orda iki hafta nasıl geçecek. Ama ister istemez aklın gidiyor tabiki oraya nasıl düşünmeyelim bu kadar isterken

Bende yapamıyorum ya nolcak böyle aklım orda iki hafta nasıl geçecek. Ama ister istemez aklın gidiyor tabiki oraya nasıl düşünmeyelim bu kadar isterken
Evet kız off sana da dedi mi günü birlik ilişki olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…