- 2 Haziran 2021
- 51
- 37
- 3
- Konu Sahibi tayincihatun
-
Noir29 @tayinckizlar selam. Benimde bugün oldu aşılamam sanırım ortalama hepimiz aynı zamanda öğreneceğiz sonucu. Inşallah 3muzde pozitif haberi veririz birbirimize. Belirtiler konusunda da yazışalım
Aynen kuzumm hadi hayırlı olsun iletişimde olalım ben bugün dinleniyorum uzandım duş alabiliyormuyux acaba ?Noir29 @tayinckizlar selam. Benimde bugün oldu aşılamam sanırım ortalama hepimiz aynı zamanda öğreneceğiz sonucu. Inşallah 3muzde pozitif haberi veririz birbirimize. Belirtiler konusunda da yazışalım
Hadi bakalım inşallah güzel haberler alırız.. :))
Ben doktoruma sormuştum özellikle duş olayını. Aşılamadan sonra zaten beni 30 dk.odada beklettiler. Sonra 3-4 saat sonra duş almanızda herhangi bi problem yok dedi. Bugün dinlenin ama hep yatmanıza da gerek yok demişti.Aynen kuzumm hadi hayırlı olsun iletişimde olalım ben bugün dinleniyorum uzandım duş alabiliyormuyux acaba ?
Hayir hayir doktor kesinlikle ilk gun dus yok dediAynen kuzumm hadi hayırlı olsun iletişimde olalım ben bugün dinleniyorum uzandım duş alabiliyormuyux acaba ?
Bana ilk gün dus yok kesinlikle dediBen doktoruma sormuştum özellikle duş olayını. Aşılamadan sonra zaten beni 30 dk.odada beklettiler. Sonra 3-4 saat sonra duş almanızda herhangi bi problem yok dedi. Bugün dinlenin ama hep yatmanıza da gerek yok demişti.
Benimkiler de dedi ama yatamadım öyle wc falan da gitmiştim tiksindim duş aldım yeni yani işlemden şuan 10 saat geçmiş olduBen doktoruma sormuştum özellikle duş olayını. Aşılamadan sonra zaten beni 30 dk.odada beklettiler. Sonra 3-4 saat sonra duş almanızda herhangi bi problem yok dedi. Bugün dinlenin ama hep yatmanıza da gerek yok demişti.
Ben ılık suda duş aldım orayı yıkamadım hiç su tuttum geldiğimden beri yatıyorumBana ilk gün dus yok kesinlikle dediilk 3 gun kendini yorma mümkün mertebe dinlen ama tabi sürekli de yatma dedi
Ya bakma zaten her doktor farklı bir şey diyor yaBen ılık suda duş aldım orayı yıkamadım hiç su tuttum geldiğimden beri yatıyorum10 saat geçti nerdeyse işlemden
Ayy. Hadi inşallahhhh kızlaarr hamileyim demeyi nasip etsin rabbim çok belirti aramıştm ilkinde şimdi kendimi dinlememeye çalışıyorum rutin evdeyim iş yapmamaya çalışıyorum ağır işler sen napıyosun bakimYa bakma zaten her doktor farklı bir şey diyor yatutacağı varda tututor arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim ne imkansız dediğim insanların hamilelik haberlerini okudum ben burda. Sıra bizde inşallah bizde artık hamileyiz diyecegiz
Bende iş yapmamaya çalışıyorum ama duramıyorum ya. Sabah kalktım çamaşırları falan topluyordum eşim geldi diyor sen napiyosunAyy. Hadi inşallahhhh kızlaarr hamileyim demeyi nasip etsin rabbim çok belirti aramıştm ilkinde şimdi kendimi dinlememeye çalışıyorum rutin evdeyim iş yapmamaya çalışıyorum ağır işler sen napıyosun bakim
BendeBende iş yapmamaya çalışıyorum ama duramıyorum ya. Sabah kalktım çamaşırları falan topluyordum eşim geldi diyor sen napiyosunduramıyorum ama zorluyorum kendimi kahve bile icirmıyor bana esim zorla bir kucuk fincan diye yalvara yalvara iciyorum ben. Asiri heyecanlı o ya insan böyle durumlarda çok kotu oluyor. Negatif olunca hem kendin üzülüyorsun hem esin üzülüyor ona üzülüyorsun. Rabbim güldürsün artık yüzümüzü hayırlı evlatlarla sende ne durumla heyecanlar
İnşallah canım ya bende iş yapmamaya çalışıyorum kuzum eşim hallediyor arada ağır iş yapma sende uzan sürekli kendini yorcak hiç birşey yapma ama kafanı da dağıt bir şekilde kafan orda olmasın sanki ben yapabiliyo gibimBende iş yapmamaya çalışıyorum ama duramıyorum ya. Sabah kalktım çamaşırları falan topluyordum eşim geldi diyor sen napiyosunduramıyorum ama zorluyorum kendimi kahve bile icirmıyor bana esim zorla bir kucuk fincan diye yalvara yalvara iciyorum ben. Asiri heyecanlı o ya insan böyle durumlarda çok kotu oluyor. Negatif olunca hem kendin üzülüyorsun hem esin üzülüyor ona üzülüyorsun. Rabbim güldürsün artık yüzümüzü hayırlı evlatlarla sende ne durumla heyecanlar
Nasıl geçti canım acı olmuyor basınç oluyor biraz sadece spermleri verince de ağrı oluyor çok azBirazdan benimde aşılamam olucak zamanını bekliyorum işlem sırasında yada spekulum takılırken acı falan oluyor mu şu an çok stres yapıyorum
Bende yapamıyorum ya nolcak böyle aklım ordaBende
İnşallah canım ya bende iş yapmamaya çalışıyorum kuzum eşim hallediyor arada ağır iş yapma sende uzan sürekli kendini yorcak hiç birşey yapma ama kafanı da dağıt bir şekilde kafan orda olmasın sanki ben yapabiliyo gibim
Evet kız off sana da dedi mi günü birlik ilişki olsun diyeBende yapamıyorum ya nolcak böyle aklım ordaiki hafta nasıl geçecek. Ama ister istemez aklın gidiyor tabiki oraya nasıl düşünmeyelim bu kadar isterken
Güzel geçti korktuğum gibi olmadı ne ara oldu bitti anlamadım ama işlem sonrası çok ağrım oldu. Çok korkarak gitmiştim korktuğum gibi değildiNasıl geçti canım acı olmuyor basınç oluyor biraz sadece spermleri verince de ağrı oluyor çok az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?