- 2 Haziran 2021
- 51
- 37
- 3
- Konu Sahibi tayincihatun
-
Canım 2.günü gittikten sonra 3.günü göbekten gonal f iğnesini vurucaksın, iğneler vuruldukça doktor seni kontrollere çağırıcak ki iğne yumurtaları büyütüyor mu gelişimi nasıl diye. Yumurtalar belli büyüdüklüğe geldikten sonra doktor sana çatlatma iğnesi vericek eczaneden alıcaksın doktorun dediği saatte iğneyi yine göbekten vurucaksın. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonrasında doktor aşılamayı yapıcak. Aşılamadan sonra 15.günde gebelik testi yaparsınMerhaba kızlar önümüzdeki ay aşılama yaptıracağım adetimi bekliyoruz ganol f kullanacağım aklıma takılan bir kaç konu var adetin 2. Günü gideceğim doktora şimdi normal yumurtlama gününde mi aşılama yapılıyor yoksa ilaçlarla erken büyürmüş olup daha erken mi yapılıyor bayram haftasına denk gelecekte normal yumurtlama tarihinde olursa kaçıncı günü yapıldı sizde
Dr verdi canımKızlar progestanı doktorunuz kendisimi verdi sizmi istediniz bende istedim ısrarla tutunma şansını attırmak için vermedi benim doktorum ama nerdeyse herkes kullanıyor
Benimde carsamba beklenen adet gunum hic bir belirtim yok benimde ama acayio test yapasim var cok merak ediyorum ofEvet kuzum yapar sancı bende de ara ara oluyor progestano sabah akşam kullanmaya devam et bugün aşılamanın 8. Günü benim ama pek bişey hissetmiyorum ya
Off benim daha regl günğme 8 gün var ben napacağımm perşembe versem aşılamanın 14. Günü erken mi olur kiBenimde carsamba beklenen adet gunum hic bir belirtim yok benimde ama acayio test yapasim var cok merak ediyorum of
Benim doktorum 14.gün kan ver diyor canım hep çıkar diyorOff benim daha regl günğme 8 gün var ben napacağımm perşembe versem aşılamanın 14. Günü erken mi olur ki
Tamamdır bende perşembe vereyim o haldeBenim doktorum 14.gün kan ver diyor canım hep çıkar diyor
Canım benim 10.günde silik 2.çizgi çıktıOff benim daha regl günğme 8 gün var ben napacağımm perşembe versem aşılamanın 14. Günü erken mi olur ki
Benim bugün daha 7.günüm kasığım çok ağrıdı bugün birazda göğüslerde hassasiyetim var ovitrellenin etkisi devam ediyor olabilir o yüzden emin olamıyorum senin varmı canım belirtinTamamdır bende perşembe vereyim o haldeSende belirti varmı
Katılıyorum kesinlikle çıkar. Bizi de bilgilendirTamamdır bende perşembe vereyim o haldeSende belirti varmı
Benim göğüs ağrım var kuzum ara ara çok nadir sancı giriyor kasıklarıma sadece ama dediğin gibi ovitrelle etkisi olabilirBenim bugün daha 7.günüm kasığım çok ağrıdı bugün birazda göğüslerde hassasiyetim var ovitrellenin etkisi devam ediyor olabilir o yüzden emin olamıyorum senin varmı canım belirtin
Bugün 12.günün mü canım ayy inşallah hayırlı haberler alırsın bizede umut olurBenim göğüs ağrım var kuzum ara ara çok nadir sancı giriyor kasıklarıma sadece ama dediğin gibi ovitrelle etkisi olabilirben test almaya gidiyorum
Benimde pazar bende de pek bir belirti yok arada bir sadece karnım ağrıyor gibi oluyor hayırlısı bakalımBenimde carsamba beklenen adet gunum hic bir belirtim yok benimde ama acayio test yapasim var cok merak ediyorum of
Almadım vazgeçtim kuzum ya ilkinde kafam çok karışmştı sen 12.gün çizgi gördünmü pekiBugün 12.günün mü canım ayy inşallah hayırlı haberler alırsın bizede umut olurnisanda gördüğüm tedavide 12.gün test yapmıştım ben bekleyemedim bende o zMan iki gün daha ovitrellenin etkisi atılmıştı vücudumdan benim dünden beri kasık ağrısı arttı uyuyorum uyanıyorum ağrı yok sonra hareket etmeye başlayınca ağrıda başlıyor
Hayırlısı canim aynen. Test yaparsam yazarım sonucu sende yaz mutlakaBenimde pazar bende de pek bir belirti yok arada bir sadece karnım ağrıyor gibi oluyor hayırlısı bakalım
İyi yapmışsın canım bence 14-15.günler en iyisi test için yok kuzum negatifti ama ovitrellenin etkisi de geçmişti tek çizgi vardı bak mesela dünde dayanamadım yaptım ben test 10.gündü ovitrelleden sonra yine çok silik pozitif çıktı demekki atılmadı daha o yüzden beklemek gerek bende yapmayacam artıkAlmadım vazgeçtim kuzum ya ilkinde kafam çok karışmştı sen 12.gün çizgi gördünmü peki
Hayırlısı canim aynen. Test yaparsam yazarım sonucu sende yaz
Yazarım mutlaka canım. Ben evde yapıyorum hergün ama şimdilik bişey yok bugün yada yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum adet olmazsam cuma yada pazartesi kan veririmHayırlısı canim aynen. Test yaparsam yazarım sonucu sende yaz mutlaka
Ben bu sabah ateşimi ölçtüm 1 derece düşmüş adet olacağım gun 2 derece düşer normalde o yüzden ya bu akşam ya yarın adet olacağım kesinlesti benim içinYazarım mutlaka canım. Ben evde yapıyorum hergün ama şimdilik bişey yok bugün yada yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum adet olmazsam cuma yada pazartesi kan veririm
Benimde sabahtan beri biraz biraz karnım ağrıyor adet günümede 4 gün varBen bu sabah ateşimi ölçtüm 1 derece düşmüş adet olacağım gun 2 derece düşer normalde o yüzden ya bu akşam ya yarın adet olacağım kesinlesti benim için
Sende sabahları ateşini olcsene bakalim ordan da anlaşılırBenimde sabahtan beri biraz biraz karnım ağrıyor adet günümede 4 gün var
Nasıl anlaşılıyor ki bunu hiç duymamıştım. Birde evde ateş ölçer yok kiSende sabahları ateşini olcsene bakalim ordan da anlaşılır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?