Aşılama İlk aşılamam - 17.06.2021 Perşembe günü

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım 2.günü gittikten sonra 3.günü göbekten gonal f iğnesini vurucaksın, iğneler vuruldukça doktor seni kontrollere çağırıcak ki iğne yumurtaları büyütüyor mu gelişimi nasıl diye. Yumurtalar belli büyüdüklüğe geldikten sonra doktor sana çatlatma iğnesi vericek eczaneden alıcaksın doktorun dediği saatte iğneyi yine göbekten vurucaksın. Çatlatma iğnesinden 36 saat sonrasında doktor aşılamayı yapıcak. Aşılamadan sonra 15.günde gebelik testi yaparsın

Tamamdır bende perşembe vereyim o halde Sende belirti varmı
Benim bugün daha 7.günüm kasığım çok ağrıdı bugün birazda göğüslerde hassasiyetim var ovitrellenin etkisi devam ediyor olabilir o yüzden emin olamıyorum senin varmı canım belirtin

Benim bugün daha 7.günüm kasığım çok ağrıdı bugün birazda göğüslerde hassasiyetim var ovitrellenin etkisi devam ediyor olabilir o yüzden emin olamıyorum senin varmı canım belirtin
Benim göğüs ağrım var kuzum ara ara çok nadir sancı giriyor kasıklarıma sadece ama dediğin gibi ovitrelle etkisi olabilir ben test almaya gidiyorum

Benim göğüs ağrım var kuzum ara ara çok nadir sancı giriyor kasıklarıma sadece ama dediğin gibi ovitrelle etkisi olabilir ben test almaya gidiyorum
Bugün 12.günün mü canım ayy inşallah hayırlı haberler alırsın bizede umut olur nisanda gördüğüm tedavide 12.gün test yapmıştım ben bekleyemedim bende o zMan iki gün daha ovitrellenin etkisi atılmıştı vücudumdan benim dünden beri kasık ağrısı arttı uyuyorum uyanıyorum ağrı yok sonra hareket etmeye başlayınca ağrıda başlıyor

Almadım vazgeçtim kuzum ya ilkinde kafam çok karışmştı sen 12.gün çizgi gördünmü peki

Almadım vazgeçtim kuzum ya ilkinde kafam çok karışmştı sen 12.gün çizgi gördünmü peki
İyi yapmışsın canım bence 14-15.günler en iyisi test için yok kuzum negatifti ama ovitrellenin etkisi de geçmişti tek çizgi vardı bak mesela dünde dayanamadım yaptım ben test 10.gündü ovitrelleden sonra yine çok silik pozitif çıktı demekki atılmadı daha o yüzden beklemek gerek bende yapmayacam artık

Hayırlısı canim aynen. Test yaparsam yazarım sonucu sende yaz

Hayırlısı canim aynen. Test yaparsam yazarım sonucu sende yaz mutlaka
Yazarım mutlaka canım. Ben evde yapıyorum hergün ama şimdilik bişey yok bugün yada yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum adet olmazsam cuma yada pazartesi kan veririm

Yazarım mutlaka canım. Ben evde yapıyorum hergün ama şimdilik bişey yok bugün yada yarın erken gebelik testi yapmayı düşünüyorum adet olmazsam cuma yada pazartesi kan veririm
Ben bu sabah ateşimi ölçtüm 1 derece düşmüş adet olacağım gun 2 derece düşer normalde o yüzden ya bu akşam ya yarın adet olacağım kesinlesti benim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…