- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.470
- 78
- Konu Sahibi tayincihatun
-
Ovitrelle felanda kullanmışmıydın canım oda yapabilir belki bebiş vardır oda yapabilir avokadoyu çok severim fırsat buldukça alıp tüketiyorum canım teşekkür ederim bugün alabilirsem alıyım tekrarBende kullanıyorum 6 gündür ama bugün bi kasik agrım var o mu yaptı diye düşünüyorum şimdidecanım avokado ye her gün bir tane oda rahmi kalinlastirip bebeğin tutunmasını sağlıyormuş
Evet ama ovitrelle daha önce hiç ağrı yapmamıştı. Of inşallah tutunuyordur yeter artıkOvitrelle felanda kullanmışmıydın canım oda yapabilir belki bebiş vardır oda yapabilir avokadoyu çok severim fırsat buldukça alıp tüketiyorum canım teşekkür ederim bugün alabilirsem alıyım tekrar
Fitille hap aynı sanırım çünkü bana önce hap olarak başla mide bulantısı halsizlik falan yaparsa o zaman fitil olarak devam edersin dedi. Her doktorun tedavi yöntemi farklı canım ondan olabilir vermediyse vardır bir bildiğiBenimki neden vermedi ki burda görüyorum herkes kullanıyor hap olarak ağır geliyormuş galiba fitil olarak kullanınca çok bişey olmuyormuş fitil olanını istemiştim üstüne bide kanama bozukluğu yapar dedi korktum almadım yapsa herkese yapar demi bilemedim valla
Bunu duymamıştım hemen avakoda alayım bariBende kullanıyorum 6 gündür ama bugün bi kasik agrım var o mu yaptı diye düşünüyorum şimdidecanım avokado ye her gün bir tane oda rahmi kalinlastirip bebeğin tutunmasını sağlıyormuş
Ben önce buradaki sayfalarda bi kaç kızdan duydum sonra bir gebenin günlüğü sayfası varya ınstagramda orda gördüm sonra bi google da araştırdım hem erkeğe hem kadına aşırı faydalı. Kesin alın tüketin kızlar şifa olsunBunu duymamıştım hemen avakoda alayım bari
Bugün ben de alayım bari marketlerde bulabilirsemBen önce buradaki sayfalarda bi kaç kızdan duydum sonra bir gebenin günlüğü sayfası varya ınstagramda orda gördüm sonra bi google da araştırdım hem erkeğe hem kadına aşırı faydalı. Kesin alın tüketin kızlar şifa olsunmeze olarak yada salatalarda çok lezzetli oluyor
İnşâAllâh canım ben Nisan ayında klomen ovitrelle kullanmıştım 1 yumurta gelişmişti 19 mm aşırı ağrım oldu regl olana kadarda devam etti bir ay ara verdim bu sefer femara verdi 3 yumurta gelişti onlada ağrım fazla yok dediğin gibi iyice allak bullak oluyor insan ağrısamı iyi ağrımasamı inşallah tutunuyordur kuzum bende dayanamıyorum artıkEvet ama ovitrelle daha önce hiç ağrı yapmamıştı. Of inşallah tutunuyordur yeter artıkal bencede canım afiyet sifa olsun inşallah
Ya evet o kötü ağrısın mi agrimasin mi hangisi ne demek hangisi iyi iyice allak bullak olduk. Salmak lazim biraz aslinda ama iste kendi adika yapamiyorum yaİnşâAllâh canım ben Nisan ayında klomen ovitrelle kullanmıştım 1 yumurta gelişmişti 19 mm aşırı ağrım oldu regl olana kadarda devam etti bir ay ara verdim bu sefer femara verdi 3 yumurta gelişti onlada ağrım fazla yok dediğin gibi iyice allak bullak oluyor insan ağrısamı iyi ağrımasamı inşallah tutunuyordur kuzum bende dayanamıyorum artık
Benim bugün çok az sol tarafımda bir ağrı var
Benim 3-4 gündür arada sağ kasığımda bıçak sapması gibi bi his oluyor ama arada sırada. Dudaklarım çok çatladı başka bi belirti yok.
kars'ta yaptırdım peki ya siz?Parayı bizimde gözümüz görmüyor yeter ki olsun da hangi şehirde yaptırdınız
Aynı his bende de oluyor bakalım inşallah iyiye isarettirBenim 3-4 gündür arada sağ kasığımda bıçak sapması gibi bi his oluyor ama arada sırada. Dudaklarım çok çatladı başka bi belirti yok.
inşallah heyecanla sonucu bekliyorum.. 5 gün sonra test yapacağım inşallahhAynı his bende de oluyor bakalım inşallah iyiye isarettir
Benimde ara ara karnım ağrıyor gibi değişik yani bugün yoruldum biraz ondan sanırımBenim 3-4 gündür arada sağ kasığımda bıçak sapması gibi bi his oluyor ama arada sırada. Dudaklarım çok çatladı başka bi belirti yok.
Antalyakars'ta yaptırdım peki ya siz?
Bende 5 gün sonra yapacağım inşallahinşallah heyecanla sonucu bekliyorum.. 5 gün sonra test yapacağım inşallahh
çok heyecanlıyım.. eğer bebiş varsa şuan 3 hafta 4 günlük oluyor, tabi varsa inşallah hepimiizn bebişleri vardır :) kendimi test yapmamak için zor tutuyorum bu zamanlardada belli olabiliyormuşşBende 5 gün sonra yapacağım inşallah
Ben daha salı günü oldum aşılamayı merakımdan duramadım test yaptımçok heyecanlıyım.. eğer bebiş varsa şuan 3 hafta 4 günlük oluyor, tabi varsa inşallah hepimiizn bebişleri vardır :) kendimi test yapmamak için zor tutuyorum bu zamanlardada belli olabiliyormuşş
Evet kuzum yapar sancı bende de ara ara oluyor progestano sabah akşam kullanmaya devam et bugün aşılamanın 8. Günü benim ama pek bişey hissetmiyorum yaNoir29 kuzum benim bugün adet sandım başladı ama adetime 7 gün var protestan kullanıyorum o mu yapıyor sence inşallah adet olmam. Sende durumlar nedir ?
Kızlar progestanı doktorunuz kendisimi verdi sizmi istediniz bende istedim ısrarla tutunma şansını attırmak için vermedi benim doktorum ama nerdeyse herkes kullanıyorEvet kuzum yapar sancı bende de ara ara oluyor progestano sabah akşam kullanmaya devam et bugün aşılamanın 8. Günü benim ama pek bişey hissetmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?