• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşkınız kim???

ilk ve inşallah son aşkımmmmmm hayatımdaki insan olcak yok böle bi aşk kızlar cok seviyorum onu bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn:utangac::utangac:

ilk aşkım biraz dengesizdi hiç iyi hatırlamıyorum kendisini .. ama inşallah son aşkım olmaz bidaha aşık olmak benimde hakkım demi ama.

ilkokuldayken mehmet diye sınıf arkadaşımdan hoşlanıyorum.şimdi bazen görüyorum izne geldiği zamanlarda.allahım ben bundan mı hoşlanmışım diyorum yaa.

ilk aşkım bitanecik kocamdır 10 gün bakıştık 11.gün evlenme teklifi etti 2 ay sonra nişanlandık nişandan 4 ay sonra evlendik 5 yıldır deli gibi aşığız işte ben buna aşk ederim allah nazarlardan korusun bizi :nazar::nazar::nazar:

yaşadığımız her aşkı,ilk aşkımız gibi yaşamalıyız die birşey okumuştum,o kadar hoşuma gitmişti ki...artık hayatımdaki insan ilk aşkım:1rolleyes:

arkadaslar ilk asknızı kım? benım ılkokulda fılan olmadı askım zaten cekıngen bı kızdım,ama unversetede bı ask acısı cektım hala cıkmıyor aklımdan o kadar kı aklıma geldıgı zaman gozlerım doluyor içim acıyor o benım ılk askımdı...
koca bi yalancısın sen !
gözlerimin içine bakıp benim ilk aşkım sensin,öle biri olmadı,yaşamadı,onu yaşamadım diye nasıl dedin ...
şimdi gelip burda laf olsun diye ne yazmışsın
bravo sana

arkadaslar ilk asknızı kım? benım ılkokulda fılan olmadı askım zaten cekıngen bı kızdım,ama unversetede bı ask acısı cektım hala cıkmıyor aklımdan o kadar kı aklıma geldıgı zaman gozlerım doluyor içim acıyor o benım ılk askımdı...

koca bi yalancısın sen !
gözlerimin içine bakıp benim ilk aşkım sensin,öle biri olmadı,yaşamadı,onu yaşamadım diye nasıl dedin ...
şimdi gelip burda laf olsun diye ne yazmışsın
bravo sana

Bu mesajı ben anlamadımfisfisfis
anlayan varsa anlastsın + rep vercem hemenjeyyar

ilk askım demiycem ilk askım canım sevgilim ama olur ya küçüklerde hep kendinden büyük birilerine ilgisi benimde ilkokul birde yüzme öğretmenimeydi

benim ilk ve son aşkım canım sevgilim canımın içi evren onu herşeyden çok seviyorum şuan sözlüyüz........................

Kara listemi? dökmek olmak buraya şinciiii... Bu soruyu soran arkadaşa ben en iyisi en uzunundan bi mail neyim atımmmtatlicadiarzu (işi yoksa karıştırsınnnn:Roflol::Roflol: )

En iyi yönü çocuk sürekli fırına girer bana pideler, şekilli ekmekler yapardı ekmeklerin içine de kalp yapıp baş harflerimizi yazardı iyi çarpılmamışız nan o dönem:Roflol::Roflol:
:Roflol::Roflol::Roflol:

çok alemsiniz ya kızlar................

Benimde ilk aşkım yazlıktan biriydi.Bursanın da tanınmış ailelerden birininin ogluydu...2 - 3 yıl sürdü aşkımız..ama sadece yazları,kış olunca ayrılırdık nedense..a.s
13 yaşınadydım o zamann...evt bitince çok acı çektim ama yine de o acıları çekip o yıllarrda olmak isterdim ya......güzel di...yerimseniben

a.s.:nazar:a.s.

Back
X