Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk ve inşallah son aşkımmmmmm hayatımdaki insan olcak yok böle bi aşk kızlar cok seviyorum onu bennnnnnnnnnnnnnnnnnnn![]()
koca bi yalancısın sen !arkadaslar ilk asknızı kım? benım ılkokulda fılan olmadı askım zaten cekıngen bı kızdım,ama unversetede bı ask acısı cektım hala cıkmıyor aklımdan o kadar kı aklıma geldıgı zaman gozlerım doluyor içim acıyor o benım ılk askımdı...
arkadaslar ilk asknızı kım? benım ılkokulda fılan olmadı askım zaten cekıngen bı kızdım,ama unversetede bı ask acısı cektım hala cıkmıyor aklımdan o kadar kı aklıma geldıgı zaman gozlerım doluyor içim acıyor o benım ılk askımdı...
koca bi yalancısın sen !
gözlerimin içine bakıp benim ilk aşkım sensin,öle biri olmadı,yaşamadı,onu yaşamadım diye nasıl dedin ...
şimdi gelip burda laf olsun diye ne yazmışsın
bravo sana
Bu mesajı ben anlamadımfisfisfis
anlayan varsa anlastsın + rep vercem hemenjeyyar
LA CADU BEN ÇÖZDÜM GALİBA İLK AŞKI GELİP YAKALADI KANNUMCA BAKSANA NASIL KIZIYOR:Roflol:
Bende öyle anladım:Roflol:
HANİ LA REP İM NERDE lülülülülülü
rep hakkım dolmuş bugünlük yarına denizimŞeniz
:Roflol::Roflol::Roflol:En iyi yönü çocuk sürekli fırına girer bana pideler, şekilli ekmekler yapardı ekmeklerin içine de kalp yapıp baş harflerimizi yazardı iyi çarpılmamışız nan o dönem:Roflol::Roflol: