• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşkınız kim???

Bende Hiç Aşik Olmamiştim Hep Kizlara Kizardim Nedir Ya Ağliyorsunuz üzülüyorsunuz Kendinize Gelin Diye Anladim Aşk Bunlarin Hepsini Yaptiranmiş.23 Yaşinda öğrendim Aşki şimdiki Nişanlimda

İlk aşkım 5 sene önceydi..3 yıl sürdü 2 sene önce bitti ama hala içim sızlar..Özlerim :çok üzgünüm:senağlama

İlk aşk deyince aklıma geldi. İlkokuldayken (o zaman ilkokuldu adı) bir çocuk vardı bizim sınıfta. Oyunlarda hep onunla aynı takımda olmak için uğraşır dururdum. Gezilerde yanıma otursun isterdim otobüste... Annemle babama "aşık oldum ben" dermişim. :) Birlikte nöbet tutmak için uğraşırdım. Futbol maçlarında onu desteklerdim... Hey Allahım... Çocukluk işte.

Gerçek aşkın gerçekten ne demek olduğunu ise eşimde öğrendim....

Benim ilk aşkım lise de oldu bir fırıncıydı tam 3 sene sürdü, 3 senenin sonunda bulutların üzerinden hızla yere çakıldımtatlicadiarzu

En iyi yönü çocuk sürekli fırına girer bana pideler, şekilli ekmekler yapardı ekmeklerin içine de kalp yapıp baş harflerimizi yazardı iyi çarpılmamışız nan o dönem:Roflol::Roflol:

En iyi yönü çocuk sürekli fırına girer bana pideler, şekilli ekmekler yapardı ekmeklerin içine de kalp yapıp baş harflerimizi yazardı iyi çarpılmamışız nan o dönem:Roflol::Roflol:

:Roflol: :Roflol: :Roflol:

Allah seni bize bağışlamış canım benim o yüzden çarpılmamışın ama hayranda oldum ne aşk bee hiç aklıma gelmezdi bunu yapmak :Roflol::Roflol: Tatlı dilli arzum a.s.

ilkokulda bana aşık olduğunu söyleyen bi çocuğu dövmeye kalkmıştım.(kendimi ne sanıyorsamtatlicadiarzu)
sonra aşk sandığım şeyin heves olduğunu gördüm hep.aşka maşka inanmıyorum.emeğe,sevgiye,gönül ortaklığına inancım.gerisi boşlaelaelaelaelae

maalesef ılk askım eşim degıl :(
eşimden once 2 yıllık bı ilişkim vardı ama en guzel tarafı herseyın ılkını esımde yasadım :)

Back
X