• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk aşkınız kim???

Ahhh Ahhhhh Yillar önce Birini Deli Gibi Sevmiştim...şimdi Ise Iyiki Evlenmemişim Dediğim Kişi:)))

bu sitede acayip zarfcı var ya.bunların hepsi liseli galibaa :):)
nese ben kaçar ptt cilerle işim olmaz
kib canımm

bıdahada abuk sabuk sakalar yapmaya kalkma mılletın agzı toırba deılkı buzesın herkes kendıne eglence arıyo ne yazıkkıııı

Benim ilk aşkımda şu anki sevgilim zaten topu topu 2 kişiyle çıktım biri aptalın tekiydi:mymeka: muşmula suratlı yaratık

Benim de ilk aşkım şu anki birlikte olduğum kalbimin tek sahibi :asigim:

:asigim:ilkide sonuda onda yasadim yani ondan oncekiler anladimki hoslanma falanmis laelaelaelaelae kocama asigim oda bana hemde ilk goruste ask:1hug:

benimde ilk aşkım yaklaşık 2 sene önceydi ve kendisi benden uzak bi yerde istanbulda oturuyordu.Onu okadar çok seviyordum ve kıskanıyordumki en ufak bişide kavgalar çıkartıyor ve kalbini kırıyordum.birgün bana verdiği sözü yerine getirmeyince onun çok kötü kalbini kırdım gururuna yenik düştü ayıldık.ardından defalarca pişman olduğumu söyledim tekrar deneyelim dedim ama bana tek söylediği şey son pişmanlığın fayda etmediği...senağlama

Back
X