Ilk aşkınızı hatırlıyormusunuz?

Benim ilk ve son aşkım:))İlkokulda farketmiştim onu evimiz çok yakındı o benden bihaber sonra lise yıllarımda beni buldu ufak güzel tartışmalardan sonra çıkmaya başladık gece gündüz mesajlaşmalar, uykusuz kalmalar sonra araya ayrılık girdi arada aramalar, görüşmeler, kırgınlıklar,mecburiyetler yılan hikayesini geçtik:))Bir süre öncesine kadar hala konuşuyorduk ne o ne ben vazgeçebiliyorum, bazı şeylerden birlikte olmamız imkansız görünüyor işte böyle benimde ilk aşkım:))Kaç yıl geçti bitecek gibi de görünmüyor:))

uww fırtınalı bi aşk. inşallah da bitmez cnm

Benim ilk aşkım Tarkan'dı :1:

Gerçekte ilk aşkım ilkokuldandı. Aynı sınıftaydık, aynı mahallede oturuyorduk hala da öyle :31:

O sınıf başkanıydı, biri benimle uğraşsa hemen gelip müdahele ederdi hep korurdu beni :16:

Bir keresinde bende yaramazlık yapmıştım hocamız celtvelle elimize vurarak cezalandıracaktı bizi sıraya dizdi. :41:

Tam bana sıra gelecekken hocam laylayboomm bir şey yapmadı ben yaptım dedi. Hoca onada kızdı beni oturtturdu onun eline vurmuştu içim acımıştı ağlamıştım bende :ssz:

Hep beraber gidip gelirdik okula, sınıfta beni seven bir çocuk daha vardı hep ondan kıskanırdı ah ne günlerdi be :69:

Liseyi başka bir şehirde okumaya gitmişti her geldiğinde bir kez daha aşık olurdum ona :31:

Tabi hiç iletişimde bulunmadık, öylece kaldı. Saf, temiz, masum.. :97:

Benim ilk aşkım Tarkan'dı :1:

Gerçekte ilk aşkım ilkokuldandı. Aynı sınıftaydık, aynı mahallede oturuyorduk hala da öyle :31:

O sınıf başkanıydı, biri benimle uğraşsa hemen gelip müdahele ederdi hep korurdu beni :16:

Bir keresinde bende yaramazlık yapmıştım hocamız celtvelle elimize vurarak cezalandıracaktı bizi sıraya dizdi. :41:

Tam bana sıra gelecekken hocam laylayboomm bir şey yapmadı ben yaptım dedi. Hoca onada kızdı beni oturtturdu onun eline vurmuştu içim acımıştı ağlamıştım bende :ssz:

Hep beraber gidip gelirdik okula, sınıfta beni seven bir çocuk daha vardı hep ondan kıskanırdı ah ne günlerdi be :69:

Liseyi başka bir şehirde okumaya gitmişti her geldiğinde bir kez daha aşık olurdum ona :31:

Tabi hiç iletişimde bulunmadık, öylece kaldı. Saf, temiz, masum.. :97:

çok şeker anlatmışsın valla gülerek okudum. en iyi kısmıda o bişey yaomadı ben yaptım diye kendini feda etmesi :97: güzel olan kısmıda saf ve temiz olması

ilk aşkım alt komşumuzun oğluydu. 7. sınıfa gidiyordum ilk gördüğümde. yıllarca sessizce sevdik birbirimizi. yazları geliyordu annesiyle babası ayrıydı. her yazı ayrı bir heyecanla beklerdim o gelecek diye. her gün camlardan izlerdim. merdivenlerde karşılaşsak kalbim yerinde çıkacak gibi olurdu. yıllar sonra onun da beni sevdiğini öğrendim ama geçti annesi başkasıyla evlenip başka yere gidince bir daha karşılaşmadık.
ama çok masumcaydı :9:

ayyy ilk askim cok guzeldiii :16:

14 yasinda yani orta son sinifi bitirmek uzereyken asik olmustum ona :37: bizim mahallenin yakisikli, zengin, sarisin cocuguydu :37:onunla tanisabilmek icin benim bebekligimden beri tanidigim ama pek yakin arkadas olmadigim ortak arkadasimizla resmen kanki olmustum :37: sonra tanistik :D beraber sahile bisiklet surmeye falan gidiyorduk (malum yas daha ben 14 o 16 :1: )oyle ya.. genelde hep bisikletle dolasirdik. el ele tutusmakmis, opusmekmis hic olmadi.. ama cok kisa surdu, o yaz baska bi yere tasinmistim :43: unutmak 2-3 senemi aldi.. ohoo o simdi evli biri.. faceten arkadasiz hala, en tatli hatiralarimdandir kendisi :24:

Back
X