Ben 3 aylık iğneyi yaptırınca kanama gibi ama kanamaya da benzemeyen tuhaf bir durum yaşadım 3 ay boyunca ve iğrenç derecede kötü kokulu bir kanamaydı, bunun üzerine doktor hormonlu spiral önerdi bakır spiral in yine kanamayı artıracağını hormonunun minimuma indireceğin ayrıca Regl dönemleri ağrımı keseceğini korunma yöntemi vs vs olduğunu söyledi bana da mantıklı ve rahat geldi bu sebeple takdırdım geçen haftadan beri o kötü kokulu kanamam geçti 2 gün önce de hafif hafif Regl gibi kanamam var sanncım var sancım özellikle akşamları oluyor
Hormonlu spiral yüzünden bir süre sonra kesilecek kanamalarınız, yan etkisi regl olmamaktır zaten genelde aşırı kanama problemi olan hastalara kanamayı kesmesi için takılır, bana da bu yüzden taktılar
İlaveten bende tansiyon yüksekliği yaptı o dönem çok fazla yan etkisi var, kullandığım sürece sürekli flora düzenleyici ve mantar fitilleri kullandım, kalp rahatsızlığınız olduğunu yazmışsınız bunu size nasıl taktılar anlamadım. Bu kadar sorunlu sürecin ardından bir süre dinlenmeniz gerekirdi zaten o sürede normale dönecektiniz ne gerek vardı hormona, eşinizle ciddi ve açık bir konuşma yapın ve çıkarttırın hormonluyu bence