İlk aydan evlilikte bu sorunlar normal mi?

Ben 3 aylık iğneyi yaptırınca kanama gibi ama kanamaya da benzemeyen tuhaf bir durum yaşadım 3 ay boyunca ve iğrenç derecede kötü kokulu bir kanamaydı, bunun üzerine doktor hormonlu spiral önerdi bakır spiral in yine kanamayı artıracağını hormonunun minimuma indireceğin ayrıca Regl dönemleri ağrımı keseceğini korunma yöntemi vs vs olduğunu söyledi bana da mantıklı ve rahat geldi bu sebeple takdırdım geçen haftadan beri o kötü kokulu kanamam geçti 2 gün önce de hafif hafif Regl gibi kanamam var sanncım var sancım özellikle akşamları oluyor

Hormonlu spiral yüzünden bir süre sonra kesilecek kanamalarınız, yan etkisi regl olmamaktır zaten genelde aşırı kanama problemi olan hastalara kanamayı kesmesi için takılır, bana da bu yüzden taktılar
İlaveten bende tansiyon yüksekliği yaptı o dönem çok fazla yan etkisi var, kullandığım sürece sürekli flora düzenleyici ve mantar fitilleri kullandım, kalp rahatsızlığınız olduğunu yazmışsınız bunu size nasıl taktılar anlamadım. Bu kadar sorunlu sürecin ardından bir süre dinlenmeniz gerekirdi zaten o sürede normale dönecektiniz ne gerek vardı hormona, eşinizle ciddi ve açık bir konuşma yapın ve çıkarttırın hormonluyu bence

Bariz olarak sizi manipüle etmeye çalışıyor. Bu yemi yemeyin ve bu yüzden kendinize zarar vermeyin. Belli ki alternatif korunma yöntemleri vücudunuza uygun değil. Sevişmek istiyorsa taksın kondomu bir zahmet. Üstüne bir de keyfim olursa gibi cevaplarla üste çıkmasına ben sinirlendim oturduğum yerde

Merhaba hanımlar, Ben Ağustos ayında evlendim, evlenmeden önce 3 aylık doğum kontrol iğnelerinden yaptırmıştım ve iğrenç bir şekilde vücudumun dengesi bozulmuştu, sürekli Regl olamadım ancak iğrenç kokulu akıntı vs vs geldi bu sebeple eşimle o dönem cinsel birlikteliğimiz az denecek seviyedeydi. Eşimle nişanlılık döneminde de birlikteliğimiz olduğu için cinselliğe aç birisi değildi (yani bence) daha sonra iğnenin etkisi geçince geçen hafta doktora gittiğimde doktor hormonlu spiral takalım dedi ve ben kabul ettim o gün inanılmaz derecede ağrım vardı, akşama kadar sancı içinde yatmaktan başka bişey yapamadım, aç karna kahvaltı yapmadan gitmiştik eşimle eşim akşama kadar ben sancı içindeyken ne zaman kahvaltı yapacağız hazırlayamayacak kadar kötü müsün vs vs şeklinde söylemlerde bulununca bende biraz sert çıkıştım doğrusu zaten canım yanıyor iki yumurta kır da ye dedim daha sonra 1 hafta doktor cinsel ilişkiye girmeyin dedi spiral den dolayı bu hafta eşim sürekli olarak zaten senin şu saçma icatların yüzünden cinselliğimiz bitmişti şimdi hepten bitti tarzında bana yakarışlarda bulunuyor, kendisi kondom yakmayı reddediyor bundan dolayı ben de bu tarz korunma yöntemleri deniyorum çocuk istemiyorum, şu bir haftadır da sanırım spiral den dolayı her gece ağrım oluyor geceleri yatamıyorum dönüpte bana bakmıyor bile bu kadar ilgisizliği normal mi ben mi alınganlık yapıyorum, ben de biraz benimle ilgilensin istiyorum ama hiç ilgisi yok sanki cinsellik varken sadece beni seviyor gibi
Cok anlayışsız biriymiş eşiniz. Sizi bu kadar incitmesine izin vermeyin. Tavırlarınızı net koyun ki sınırını bilsin. Yemek yapmak ev işleri sadece kadinin görevleri değildir.

Bu adamın eli kolu yokmu nasıl bir durum niye kahvaltisini siz hazırlıyorsunuz evi niye yanlız temizliyorsunuz sizde çalışıyorsunuz

Lekelenmeden dolayı ilişkiye girmediseniz spiralden sonra da lekelenmler oluyor bilginiz olsun,
Ben spiral taktıralı 2 yıl oldu, hala bile ilişki sonrası vs leke geliyor,
ilk 1-1,5 sene yoğun lekelenmem oldu, sonrasında düzensiz olan adetim de düzene girdi,
Şimdi günüm gelince tık diye oluyorum,
Üzülerek bir kötü haber daha, spiral de tek başına riskli, eşinizin de korunması gerekir,
Sipiral + geri çekilme olabilir,
Spiral bende ağrı vs yapmadı normal hayatımı etkilemedi, sizin bünyeniz daha hassas demek ki,
Bir de yetişkin biri kendi karnını doyurmaktan aciz mi, bir çay demleyip iki yumurta kırmak zor olmasa gerek,
Herşeyi siz yapmayın, arada kahvaltıyı eşiniz hazırlasın,

Kesin sorulmuştur ön sayfalara çok bakamadım ama spiral hormonlu olduğu için mi böyle şeyler yaşatıyor size? Ben normal bakır spiral taktırdım hiç böyle olmadım

Merhaba, öncelikle eşiniz incecik kondomlar var. Onlardan kullansın bir zahmet.
Size gelince lütfen vücudunuza bu kadar hormon yüklemeyin. Sigara içenler için hormon miktarı az olan doğum kontrol hapları var. Doğum kontrol hapı adet döngünüzü de düzenlerdi. Neden size hormonlu spiral taktılar anlamadım.
Bir dönem 3 aylık iğnelerden bende denemiştim. Sürekli kanama olmasından dolayı zaten ilişki olamıyordu. Korunmaya gerek kalmıyordu. En güzeli eşinizin korunması, olmuyorsa doğum kontrol hapı. Bence tekrar doktora gitmelisiniz.

Lekelenmeden dolayı ilişkiye girmediseniz spiralden sonra da lekelenmler oluyor bilginiz olsun,
Ben spiral taktıralı 2 yıl oldu, hala bile ilişki sonrası vs leke geliyor,
ilk 1-1,5 sene yoğun lekelenmem oldu, sonrasında düzensiz olan adetim de düzene girdi,
Şimdi günüm gelince tık diye oluyorum,
Üzülerek bir kötü haber daha, spiral de tek başına riskli, eşinizin de korunması gerekir,
Sipiral + geri çekilme olabilir,
Spiral bende ağrı vs yapmadı normal hayatımı etkilemedi, sizin bünyeniz daha hassas demek ki,
Bir de yetişkin biri kendi karnını doyurmaktan aciz mi, bir çay demleyip iki yumurta kırmak zor olmasa gerek,
Herşeyi siz yapmayın, arada kahvaltıyı eşiniz hazırlasın,
Konu dışı olacak ama lekelenmem yoğun çürümüş balık kokusu gibi kokulu bir kahverengi akıntıydı o geçti, spiral takıldığı ilk 2 gün biraz kanamam oldu sonra şimdi de regle benzer Bi kanamam var bana daha takılalım 1 hafta oldu sizin nasıl oldu ilk haftanız

Kesin sorulmuştur ön sayfalara çok bakamadım ama spiral hormonlu olduğu için mi böyle şeyler yaşatıyor size? Ben normal bakır spiral taktırdım hiç böyle olmadım
3 aylık iğneden sonra hormonlu spiral takdırdım vücudumu ilk bozan şey 3 aylık iğneleri

Bu adam sizi ve sevginizi hak etmiyor.

Konu dışı olacak ama lekelenmem yoğun çürümüş balık kokusu gibi kokulu bir kahverengi akıntıydı o geçti, spiral takıldığı ilk 2 gün biraz kanamam oldu sonra şimdi de regle benzer Bi kanamam var bana daha takılalım 1 hafta oldu sizin nasıl oldu ilk haftanız
Ben doğumdan 5 ay sonra taktırmıştım, adet olmamıştım henüz, spirali taktırdıktan sonra aşırı kanamam oldu, soluğu acilde aldık, spiral tetiklemiş galiba, doğum sonrası ilk adetimi olmuşum, ilk hafta yoğun bir şekilde kanamalı geçti yani

Esiniz narsist mi diye düşünmeden yapamadım. Bu aralar narsist insanları cok arastırdım öncesinde biliyordum ancak son zamanlarda yasantılarini tek tek okudum ondan mı bilemiyorum ama umarım değildir.

Bu ne iğrenç bir insan ya. Nasıl karısı hastayken, huzursuzken sofraya iki tabak koymaktan kaçınır?
Aksam yemegi olsa bir ihtinal yemek yapmayı bilmiyordur dicem (ki mal değil ya,açsın YouTube'dan baka baka yapsın) ama kahvaltı bu ya. Koy sofraya dolaptaki tabakları,olsun bitsin.
Bunu bile yapmayan adama siz eş değil hizmetçi olmuşsunuz. Çok üzücü
Ayrıca hem kendi kondom kullanmıyor,şeyinin keyfinden ödün vermiyor. Hem siz bu sebeple acı verici yollar bulmuşsunuz. Ona da laf ediyor.
İnsan mi bu adam ya, bu ne merhametsizlik???
İyi ki korunuyorsunuz ama yarın bir gün gebelik geçirirseniz doktorun ilişki yasağı getirme ihtimali var. Bu kadar basit bir şeyde , birkaç gün birlikte olmayınca bu derece kabalasan insan o zaman ne yapacak???
Adamın evlilikten çıkarı; düzenli yatak arkadaşı , sabah kahvaltı akşam yemek hazırlayacak , evini çekip çevirecek bir kadın.
Peki senin bu evlilikten çıkarın ne? Bu evliliğin ne gibi bir artısı olabilir ki senin için? Evsiz kaldın adam aş ekmek verdi dicem ama kendi parani da kazaniyormussun. İş + hizmetçilik yapıp bir de bu pis adamın gönlünü eylemeye mi evlendin?
İlaç kullanmamı bile istemeyen kıyamayan kocamı öpesim geldi bende emziriyoum diye içmek pek istemedim 1 yıldır da sorun olmadı kondomla ne hanzolar var ya hem kadın hormonlardan alt üst olsun hemde böyle şeyler duysun çoktan patlamıştım ben olsam

Bilmiyorum doktor ile görüşmeye gitmedim henüz 1 ay sonra gel dedi benim de ilkim tecrübe edinmedim hiç
İlk bir kaç gün lekelenme gibi oluyor
Sonra adet oluyorsunuz biraz fazla olabılıyor korkmayın
Takıldığı zamanlar iki üç gün ağrı oluyor

Karın ağrısını azaltıyor regl dönemlerinde ağrı çekiyorsanız eğer
Benim çok düzenli devam etti sadece günü uzadı ve yoğunluğu arttı

Ayrıca kuruluk hiç olmuyor eskiden arada kuruluk oluyordu

Kafa çok rahat oluyor gebelik ihtimaline karşı
Biraz sabredin düzene girecektir hersey
Ama eşiniz çok merhametsiz galiba cimri de
O düzelir mi bilmiyorum

regl olamamanın insana verdiği sıkıntıyı iyi bilen biriyim. böyle zamanlarda karşı tarafın psikolojik olarakta biraz alttan alması taraftarıyım. siz orda ağrı çekerken kahvaltıyı beklemesi bile sıkıntı yani. eli ayağı bu kadar tutmuyorsa, bir poğaça börek alsaymış bekleyeceğine. bu spirali de o korunmak istemediği için taktırıyorsun zaten bunda bile sizde suç bulmasını anlayamadım.. ay reglim zaten sinirlerim bozuldu valla.

İlk bir kaç gün lekelenme gibi oluyor
Sonra adet oluyorsunuz biraz fazla olabılıyor korkmayın
Takıldığı zamanlar iki üç gün ağrı oluyor

Karın ağrısını azaltıyor regl dönemlerinde ağrı çekiyorsanız eğer
Benim çok düzenli devam etti sadece günü uzadı ve yoğunluğu arttı

Ayrıca kuruluk hiç olmuyor eskiden arada kuruluk oluyordu

Kafa çok rahat oluyor gebelik ihtimaline karşı
Biraz sabredin düzene girecektir hersey
Ama eşiniz çok merhametsiz galiba cimri de
O düzelir mi bilmiyorum
Ben 3 aydır Regl görmüyordum acaba şimdi adet mi oluyorum ki

Back