Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun. Zaten ne olursa olsun, normal veya değil eşinizin tavırlarını haklı çıkarmaz. İnşallah aklı başına gelirBilmiyorum doktor ile görüşmeye gitmedim henüz 1 ay sonra gel dedi benim de ilkim tecrübe edinmedim hiç
Muhtemelen adet oluyorsunuzdurBen 3 aydır Regl görmüyordum acaba şimdi adet mi oluyorum ki
Aslında korunma iğneleri var onlardan yaptırabilirsiniz ablam öyle korunmuştu yıllarca.Sigara kullandığımdan dolayı ve kalbimde problem olduğundan dolayı kullanamıyorum maalesef, eşimde kondom kullanmıyor kendimi riske atamam gebelik konusunda
Alakaya maydonoz yani ne alaka yazdiklariniz evet bir suru kontrol yontemi var ve adam keyfinden odun vermiyorsa sizde vermeyin ezik olmayin hicbir kadin ezik olmasin rahatsizsani adam korunacak bu tarz asagilamalarada hicbir kadin katlanmamali hicbir kadin bunlari haketmiyorSiz de benim gibisiniz.maalesef bizim gibiler için dışarı boşalmaktan başka doğum kontrol yöntemi yok.prezervatifi erkek kabul etse çok kuruluk yapıyor o da.ben allahtan kolay hamile kalan bir kadın olmadığım için sıkıntı yaşamıyorum.buradan bilmem kaç tane doğum kontrol yöntemi var neden kullanmıyorsunuz, dışarı boşalma doğum kontrol yöntemi değildir diye cırlayıp duran ukala ablalara duyurulur.
Yine ferhan ve onun mıhteşem açıklamalarıSiz de benim gibisiniz.maalesef bizim gibiler için dışarı boşalmaktan başka doğum kontrol yöntemi yok.prezervatifi erkek kabul etse çok kuruluk yapıyor o da.ben allahtan kolay hamile kalan bir kadın olmadığım için sıkıntı yaşamıyorum.buradan bilmem kaç tane doğum kontrol yöntemi var neden kullanmıyorsunuz, dışarı boşalma doğum kontrol yöntemi değildir diye cırlayıp duran ukala ablalara duyurulur.
Korunma iğnesi ile dengem şaştı zaten maalesef bende çok yan etki yaptıAslında korunma iğneleri var onlardan yaptırabilirsiniz ablam öyle korunmuştu yıllarca.
spiral ağrı ve kanama yapıyordu rahatsız oluyordu. deneyebilirsiniz ama hödüklüğüne ne yapılır bilmem
Kanamam biraz daha yoğunlaştı sanırım regl oluyorum ağrı da regl ağrısıMuhtemelen adet oluyorsunuzdur
Doktor 1 ay sonra kontrol için cağırıyor
Ama aşırı ağrı kanama varsa beklemeden gidin muayene olun aklınız da kalmasın
Bir süre ağır şeyler kaldırmayın kayma ihtimaline karşı
Hamilelik şüphesi olsaydı takmazdı zaten doktorunuz
Dediğim gibi biraz kendi vücudumla ilgili problemleri çözünce de oturup konuşacağım, şu anda tek derdim kendi vücudum olduAlakaya maydonoz yani ne alaka yazdiklariniz evet bir suru kontrol yontemi var ve adam keyfinden odun vermiyorsa sizde vermeyin ezik olmayin hicbir kadin ezik olmasin rahatsizsani adam korunacak bu tarz asagilamalarada hicbir kadin katlanmamali hicbir kadin bunlari haketmiyor
Hangi ilacı kullanıyorsunuz bu aradaAy beyefendi keyfinden ödün vermeyecek diye, peki neden normal doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz, konforlu ilaçlar var. (Kalp yorumunu gördüm ben de kalp ameliyatlıyım ama kendime uygun bir ilacım var)
Bırak çekme koltukları da evi b*k götürsün, yapma hizmetini. Esas surat yapması gereken sensin
Yasmin kullanıyorum ben. Diane ile başladım ama bana yaramadı. Yasminle mutlu bir ilişkimiz var. Pcos’luyum da aynı zamanda bu aradaHangi ilacı kullanıyorsunuz bu arada
Dışarı boşalmak bir doğum kontrol yöntemi değildir Ferhans. Senin hamile kalamaman koskoca tıp bilimini ukala yapmaz ama bunlar senin istisnasız her konuya damlayıp seks hayatını anlatmana engel değil malesef ki.Siz de benim gibisiniz.maalesef bizim gibiler için dışarı boşalmaktan başka doğum kontrol yöntemi yok.prezervatifi erkek kabul etse çok kuruluk yapıyor o da.ben allahtan kolay hamile kalan bir kadın olmadığım için sıkıntı yaşamıyorum.buradan bilmem kaç tane doğum kontrol yöntemi var neden kullanmıyorsunuz, dışarı boşalma doğum kontrol yöntemi değildir diye cırlayıp duran ukala ablalara duyurulur.
Cinsellikli konu gordun kos tabiSiz de benim gibisiniz.maalesef bizim gibiler için dışarı boşalmaktan başka doğum kontrol yöntemi yok.prezervatifi erkek kabul etse çok kuruluk yapıyor o da.ben allahtan kolay hamile kalan bir kadın olmadığım için sıkıntı yaşamıyorum.buradan bilmem kaç tane doğum kontrol yöntemi var neden kullanmıyorsunuz, dışarı boşalma doğum kontrol yöntemi değildir diye cırlayıp duran ukala ablalara duyurulur.
Dediğim gibi kalp rahatsızlığım var ve 1 - 2 gün unutsam riske atabileceğim durumum yokNeden doğum kontrol hapı kullanmıyorsunuz daha iyi değil mi mirenadan
Geçmiş olsun o zaman en doğru yöntemi doktorunuz karar verir, hormonlu spiralde sizi etkileyecek bir durum yoktur umarımDediğim gibi kalp rahatsızlığım var ve 1 - 2 gün unutsam riske atabileceğim durumum yok