İlk aydan evlilikte bu sorunlar normal mi?

Maalesef takmıyor, ondan dolayı bu yollara başvurdum zaten. Vücudum düzelir düzelmez spiral im dursa bile kondom taktıracağım. Taviz tavizi getiriyor. Şu anda ben yine sancılıyım kendisi oyun oynuyor hayat eziyet haline geldi. 2. Bir boşanma yaşamak istemiyorum. Düzeleceğine dair en ufak bir umudum dahi yok. Sohbet ederken Regl oldum sanırım vücudum normale dönüyor dedim gözün aydın dedi, ben de bak görüyorsun hormonlarma bir kere müdahale edince nasıl bozuldu vücudum vs dedim bir sen müdahale etmiyorsun bir sürü kadın spiral takıyor ajitasyon yapma tarzında şeyler söyledi ben mi abartıyorum anlamıyorum gerçekten usandım. Sanki duvara laf anlatıyorum.
kendi sağlığıma zarar veremem, kondom takmıyorsan sevişemem deyin. Önce sağlık.

bişey yapamadım, aç karna kahvaltı yapmadan gitmiştik eşimle eşim akşama kadar ben sancı içindeyken ne zaman kahvaltı yapacağız hazırlayamayacak kadar kötü müsün vs
Eli ayağı yok mu bu ADAMın?

saçma icatların yüzünden cinselliğimiz bitmişti şimdi hepten bitti tarzında bana yakarışlarda bulunuyor,
Şaka mi bu adam? Çocuk istemiyor, kendi korunmuyor sizin kendinize zarar vererek göze aldığınız şeylere de laf ediyor. Ciddiyim IQsu kac bu kişinin? Nasil bir önerisi var peki
Spiral den dolayı doktor eşimin yanında söyledi 1 ay ağır kaldırmasın diye cumartesi temizlik yapıyorum koltuk çekilecek çağırıyorum homur homur homurdanıyor hiç kendimi bu kadar değersiz hissetmemiştim :KK43:
Ayy çıldırcam bu adam sizi hic mi sevmiyor? Zorla mi evlendirildiniz

ertesi gün hapı attım, kendi geliri olan biriyim ancak hapı ortak kredi kartından almışım 190 TL bana onun için bile laf etti saçma sapan hamile kalmamak için girmediğin şekil kalmadı dünya para vermişsin diye
Bu saçma laflara niye cevap vermiyorsunuz ya ? Sabah sabah sinirden gözüm döndü

Merhaba hanımlar, Ben Ağustos ayında evlendim, evlenmeden önce 3 aylık doğum kontrol iğnelerinden yaptırmıştım ve iğrenç bir şekilde vücudumun dengesi bozulmuştu, sürekli Regl olamadım ancak iğrenç kokulu akıntı vs vs geldi bu sebeple eşimle o dönem cinsel birlikteliğimiz az denecek seviyedeydi. Eşimle nişanlılık döneminde de birlikteliğimiz olduğu için cinselliğe aç birisi değildi (yani bence) daha sonra iğnenin etkisi geçince geçen hafta doktora gittiğimde doktor hormonlu spiral takalım dedi ve ben kabul ettim o gün inanılmaz derecede ağrım vardı, akşama kadar sancı içinde yatmaktan başka bişey yapamadım, aç karna kahvaltı yapmadan gitmiştik eşimle eşim akşama kadar ben sancı içindeyken ne zaman kahvaltı yapacağız hazırlayamayacak kadar kötü müsün vs vs şeklinde söylemlerde bulununca bende biraz sert çıkıştım doğrusu zaten canım yanıyor iki yumurta kır da ye dedim daha sonra 1 hafta doktor cinsel ilişkiye girmeyin dedi spiral den dolayı bu hafta eşim sürekli olarak zaten senin şu saçma icatların yüzünden cinselliğimiz bitmişti şimdi hepten bitti tarzında bana yakarışlarda bulunuyor, kendisi kondom yakmayı reddediyor bundan dolayı ben de bu tarz korunma yöntemleri deniyorum çocuk istemiyorum, şu bir haftadır da sanırım spiral den dolayı her gece ağrım oluyor geceleri yatamıyorum dönüpte bana bakmıyor bile bu kadar ilgisizliği normal mi ben mi alınganlık yapıyorum, ben de biraz benimle ilgilensin istiyorum ama hiç ilgisi yok sanki cinsellik varken sadece beni seviyor gibi
O nasıl spiral ağrıdan duramıyorsunuz? Belkide vücudunuza uygun değil.

Aynı evin içinde ilk kez bu duruma düştük ilişkimiz sürecinde Covid olduğum dönem de her gün kapıma gelip yemek çiçek çikolata bırakan bir insandı. Bana kendimi gerçekten değerli hissediyordu evlenince ve cinsellik le ilgili problem olmaya başlayınca tavrı hareketleri değişti, evlenmeden önce 4 5 kere yaşamıştık evlenince sürekli yaşarız diye düşünerek mi üstüme gelmedi anlamıyorum. Korunma yöntemi bile bulamıyorum artık gerçekten yoruldum. En son ne zaman Regl oldum hatırlamıyorum, sürekli her kıyafetim lekeli lekeli iğneden dolayı olur olmadık zamanlarda kanamam olduğu için ne kendime sevgim kaldı ne bedenime.
Erkekler ya da erkekler diyip genellemeyeyim insanlar gerçek yüzlerini evlenince gösterirler. Evet ilişki yaşayamamınız eşinizi gerginleştirmiş ama insan seks yapmasa ölmez. Koskoca adam kendi yemeğini bile hazırlayamıyorsa yazık. Sizin de o halde koltul falan çekmeniz yanlış. Kondomu bende sevmiyorum üstelik bir kadınım genelde erkekler sevmez ama böyle bir durumda razı gelirdim. Vücudunuz doğum kontrol yöntemlerini kabul etmiyor galiba. Hamile kalmaktan çok korkuyorsunuz anladığım kadarıyla. Kondom diğer koruma yöntemleri içinde doğru kullanılırsa en kesin yöntemdir. Unutma derdi olmaz, kayma derdi olmaz, meniyi içine hapseder. Siz o haldeyken size üzülüp ekstra ilgili davranması gerekirdi. Yalan konuşmayayım bende ilişkimde cinsellik yaşayamazsam gergin olurum ama alternatifi varsa o alternatifi kullanırım.

Bu adamla bir ömür geçmez karakteri huyu suyu çekilir gibi değil.
Yine kendime hizmetçi bulayım yemeğimi ütumu yapsın oh bı de güzel cinsellik yaşayayım diye evlenmiş bir erkek daha.

Ayrıca konu sahibi ben nexplanon diye bı implant taktirdim.
3 yıl kalıyor sol kolun altına takılıyor.
Ağrı ,kanama vs gibi şikayetler yapmadı.
Koruma oranı çok yüksek.
Ama regl döngümü etkiledi fakat regl olmamak beni olumsuz etkilemedi şişkinlik vs yaşamıyorum.

yerinde olsam evliliğim hakkında çok ciddi bir yol ayrımına düşer, devam edip etmeme konusunda ciddi ciddi düşünürdüm.
rahatsız olduğunu bile bile senden kahvaltı beklemesine diyecek hiçbir laf bulamıyorum. herif kendine eş değil hizmetçi almış.
korunma meselesine girsem hiç çıkamam o da ayrı mesele.
sen de kesinlikle normal değilsin, böyle bir herifi arıyorsun bir de, akşam bişeyler yapalım mı diyorsun keyfim olursa bakarız gibi lakayıt bir cevap veriyor.
ama sana da üzülmüyorum, seçimlerinin sonucunu yaşıyorsun şu an. nefes alması bile israf niteliğinde sayılan kocan karakterinde tipler daima değer görür aynı senin şu an yaptığın gibi.

aç karna kahvaltı yapmadan gitmiştik eşimle eşim akşama kadar ben sancı içindeyken ne zaman kahvaltı yapacağız hazırlayamayacak kadar kötü müsün vs vs şeklinde söylemlerde bulununca bende biraz sert çıkıştım
Kendine kahvaltı hazirlayamayacak kadar mı aciz?
çocuk istemiyorum
Bunu evlenmeden önce konuşmuş muydunuz?
kendisi kondom yakmayı reddediyor
Bir aylık evlisiniz bunu size söylemek istemezdim ama eşiniz malesef sadece kendini düşünen ve insan olma vasıflarını yitirmiş biri
Siz acı içinde yatarken sizden kahvaltı bekleyen kendi zevkinden ödün vermeyip hem korunma işini size bırakan hemde bunun sonucunda ortaya çıkan durumdan sizi sorumlu tutan biri.
Nasıl başlarsa öyle gider alıştırmayın adamı paşa konforuna kendine yemek hazırlayabilecek durumda olsun bu kadarda kadına yüklenmek olmaz

Üstelik kendisi de çocuk istemiyor, iğnenin süresinin dolmasına 1 hafta varken cinsel birliktelik yaşadık en son yani 2 hafta önce o gün içime boşaldı ben de bu suratsız tavırlarından dolayı iyice anksiteye yaşadım ve o gün de ertesi gün hapı attım, kendi geliri olan biriyim ancak hapı ortak kredi kartından almışım 190 TL bana onun için bile laf etti saçma sapan hamile kalmamak için girmediğin şekil kalmadı dünya para vermişsin diye
Sizin eşiniz normal birisi değil.

Üstelik kendisi de çocuk istemiyor, iğnenin süresinin dolmasına 1 hafta varken cinsel birliktelik yaşadık en son yani 2 hafta önce o gün içime boşaldı ben de bu suratsız tavırlarından dolayı iyice anksiteye yaşadım ve o gün de ertesi gün hapı attım, kendi geliri olan biriyim ancak hapı ortak kredi kartından almışım 190 TL bana onun için bile laf etti saçma sapan hamile kalmamak için girmediğin şekil kalmadı dünya para vermişsin diye
Çok afedersiniz ama oha, eşiniz eş değil bildiğiniz dağ ayısı. Ben olsam haddini çoktan bildirmiştim. Madem her şeye karşı gitsin vasektomi yaptırsın ama ona da karşıdır haspam.

Yanlış anlamayın ama neden çekiyorsunuz bu adamı?

Hanımlar ben ayın 17 sinde Regl oldum diye düşünüyorum çünkü kanamam var yoğun adet kanaması oldu yani, ancak aşırı derecede bacak ve bel ağrım var, hamilelik gibi bir durum söz konusu olabilir mi ilişkinin üstünden 17 gün geçti test yapsam kesin sonuç verir mi

Çok korkuyorum şu anda ağlamak istiyorum lütfen cevap verin :( forumda gebelik belirtilerini okudum umarım değilimdir :(

off klasik kaba, bencil erkek ornegi.... Allah merhamet ve vicdan versin..

cok gecmis olsun , kendisi korunsun madem sizi nazlaniyor saniyorsa.... erkek milleti dogum vs bizim cektigimizin onda birini cekse gorurduk onlari nazlanma mi degil mi 😡

Bu sorunlar evliliğin hiçbir evresinde normal değil ama siz zamanla normalleştireceksiniz ve gittiği yere kadar sürecek. Sonra ziyan olmuş bir hayatla, "ne yaptım ben kendime?" diye kederlenirken bulacaksınız kendinizi.
Kadını bir bedenden ibaret gören zihniyetten değil koca, düşman bile olmaz insana.

Hanımlar ben ayın 17 sinde Regl oldum diye düşünüyorum çünkü kanamam var yoğun adet kanaması oldu yani, ancak aşırı derecede bacak ve bel ağrım var, hamilelik gibi bir durum söz konusu olabilir mi ilişkinin üstünden 17 gün geçti test yapsam kesin sonuç verir mi
Kullandığımız doğum kontrol yöntemleri sağlığınıza zarar vermiş hala hamile miyim çok korkuyorum diyorsunuz. Önce kurtulun şu spiralden. Mecburen kondom takacak. Histereskopi sonrası bana 1 ay süre kalacak şekilde spiral takıldı. O bir ay ı zor geçirdim. Herkese yaramıyor.

bu soruyu bana özelden de sormuştunuz
ne kadar takıntılısınız
biraz kendinizi törpülemeye bakın yazık canınıza

Bugün doktora gittim, farklı bir doktora vücudumda enfeksiyon varken doktor spiral takmış, enfeksiyon ciddi oranda artmış ve enfeksiyondan dolayı bu kadar ağrım varmış spirali çıkartırdım, ilaç tedavisine başladık konumu takip edenler için yazayım dedim, bana spiral hiç yaramadı, takan doktor ipini çok kısa kesmiş bu sebeple ipi görünmüyordu, biraz sancılı çıktı

Merhaba hanımlar, Ben Ağustos ayında evlendim, evlenmeden önce 3 aylık doğum kontrol iğnelerinden yaptırmıştım ve iğrenç bir şekilde vücudumun dengesi bozulmuştu, sürekli Regl olamadım ancak iğrenç kokulu akıntı vs vs geldi bu sebeple eşimle o dönem cinsel birlikteliğimiz az denecek seviyedeydi. Eşimle nişanlılık döneminde de birlikteliğimiz olduğu için cinselliğe aç birisi değildi (yani bence) daha sonra iğnenin etkisi geçince geçen hafta doktora gittiğimde doktor hormonlu spiral takalım dedi ve ben kabul ettim o gün inanılmaz derecede ağrım vardı, akşama kadar sancı içinde yatmaktan başka bişey yapamadım, aç karna kahvaltı yapmadan gitmiştik eşimle eşim akşama kadar ben sancı içindeyken ne zaman kahvaltı yapacağız hazırlayamayacak kadar kötü müsün vs vs şeklinde söylemlerde bulununca bende biraz sert çıkıştım doğrusu zaten canım yanıyor iki yumurta kır da ye dedim daha sonra 1 hafta doktor cinsel ilişkiye girmeyin dedi spiral den dolayı bu hafta eşim sürekli olarak zaten senin şu saçma icatların yüzünden cinselliğimiz bitmişti şimdi hepten bitti tarzında bana yakarışlarda bulunuyor, kendisi kondom yakmayı reddediyor bundan dolayı ben de bu tarz korunma yöntemleri deniyorum çocuk istemiyorum, şu bir haftadır da sanırım spiral den dolayı her gece ağrım oluyor geceleri yatamıyorum dönüpte bana bakmıyor bile bu kadar ilgisizliği normal mi ben mi alınganlık yapıyorum, ben de biraz benimle ilgilensin istiyorum ama hiç ilgisi yok sanki cinsellik varken sadece beni seviyor gibi
Bireysel yaşama becerisi kazanmamış günlük hayatta anne gece seks arayışı için evlenmiş biri belli ki. Ayrıca ben korunma amaçlı kadınların hap spiral vs vs kullanmasını kendi vücut dengelerini bozmasıni kesinlikle doğru bulmuyorum. Erkek o prezervatifi takacak başka yolu yok. Bütün korunma yöntemleri da hep kadın üzerinden. Hayır zaten sınırlı sayıda yumurtaya sahibiz adamlar 3 ayda bir sprerm üretiyor ya sevgili bilim insanları hormonlu iğne uretecekseniz şunu erkekler için olanını yapın

Back
X